der_bartosz Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Izraelski-rabin-nie-jedxcie-do-Polski-to-nieczysty-antysemicki-kraj,wid,11057364,wiadomosc.html?ticaid=17e45&_ticrsn=5Gotuje się we mnie jak to czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Szkoda ze na naszym Forum nie mozna pisac prawdy o niektórych Żydach.Wszystkie nacje mozna opluwac,prezydenta ale nic złego o nich nie mozna powiedziec.Podobno antysemita to ten którego nie lubią Zydzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Ale się to nasze społeczeństwo na tych biednych żydach na zarabiało , aż strach pomyśleć .Jak na razie to Niemcy wyłożyli milion euro, żeby ci żydzi mieli co w przyszłości zwiedzać i cegły nie spadały im na głowę, w miejscu uświęconym krwią tysięcy ich pobratymców ,i nie tylko. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 żydowska społeczność i jej rabini żyją i mają się dobrze w Warszawie" :)niezgodność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 czyzby nigdy nie słuchaliscie Radia Maryja ???nie słyszeliście nazwiska Leszek Bubel ???Skad ta konsternacja i oburzenie - śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Szczerze mówiąc nie rozumiem oburzenia niektórych wypowiadających się.Jakiś baran coś powiedział a wy od razu popadacie w święte oburzenie.Każdy ma prawo do robienia z siebie idioty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 i nie pozbawiajmy go tego prawa - przynajmniej jest o czym gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Tak strasznie się zmartwiłem, że nasi żydowscy przyjaciele nie przyjadą do Polski, że aż sobie brodę obsmarkałem/ klawiaturze na szczęście nic się nie stało/.Na cześc rabina Zalmana hip, hip, hura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 ja również uważam że nie powinni podróżować do Polski wogóle...i jak napisał poprzednik :Na cześc rabina Zalmana hip, hip, hura, hura, hura" i pozdrawiamy cię rebe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Antypolska propaganda Gazety Wybiórczej i uczonych" w rodzaju Grossa przynosi takie właśnie efekty. Chyba nawet, wbrew intencjom inicjatorów, akcja dała nieoczekiwanie potężniejszą reakcję. Kiedy poprzedni rząd był przez różowych oskarżany o runatną dyktaturę, rasizm, niszczenie demokracji i antysemityzm", wszystkie jewropejskie merdia lewicowe, na czele z El Pais przyjęły taki obraz Polski kaczystowskiej" za obowiązujący. Kiedy różowi przejęli władzę, cała Europa odetchnęła z ulgą", jak ktoś triumfalnie napisał na tym forum. Problem w tym, że taki obraz Polski pozostał w oczach eurokołchozowej i światowej społeczności i zapewne nieszybko da się go zmienić, tym bardziej że ządy miłości" kompromitują nas na arenie międzynarodowej po stokroć bardziej, niż rządy PiSu. Pozdrav. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Co rebe miał na myśli mówiąc że ,,to nieczysty kraj ''??? Fakt ,leży tu i ówdzie po rowach i lasach trochę śmiecia ,ale żeby od razu ,,nieczysty''.A co do tego że antysemicki , no cóż ,miłości nie przymusisz gwałtem, temu służy kto sercem jej miły i kształtem .N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Właśnie to jest idiotyczne, jeden baran sié wypowie i od razu jest z tego robiona wielka wiadomość i skandal , oczywśicie zaraz odzywajá sié antysemici i rasici różnej maści, których i na tym forum nie brakuje. Wy ludzie patrzcie trochę więcej na siebie a nie szukajcie wiecznie winnych. liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Ale to wcale nie jeden baran sie tak wypowiada... To cała horda baranów i oni w to wierzą. Opluwają nasz naród wzdłuż i wszerz, nazywają nas kolaborantami nazistów. Każdy żyd w USraelu wie, że to Polacy mordowali ich przodków od wielu pokoleń i że jesteśmy bandą barbarzyńców.Zero wdzięczności , czysta nienawiść. I jak my ich mamy za to lubić? Zresztą... Spójrzcie co oni wyprawiają w Palestynie... Hitler sie chowa przy tym co tam sie wyrabia...Tak więc... Panowie dajcie po piątaku i organizujemy wyprawę krzyżową do tej nieczystej izraelskiej ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Panowie zastanowcie sie co wypisujecie - za chwile bedzie gwalt ze cenzura i naduzywanie wladzy.Mozna dyskutowac w sposob kulturalny - i o taki proszeA pewnych opini nie warto komentowac - nie bede sie znizal do ich poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Witam . Prośba do moderatorów o wydzielenie odrębnego forum np : Żydzi i cykliści " , w sam raz dla frustratów i miłośników spisków ;)Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Ze względu na możliwość zarobienia następnej kartki, wolę się tu nie odzywać, ale z uwagą będę śledzić ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Traper znakomicie to ująłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 skoro nie jesteś to po co wrzucasz link do takiego filmu?? Wrzuć może dla równowagi coś o Palestyczykach. Po obu stronach pełno jest ludzi o marginalnych poglądach, jak chociażby ta idiotka mówiąca , że jest faszystką.Wrzuć film o normalnych ludziach, albo ten artykuł o izraelskich Mamuśkach". liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Nie jestem rasistą ,antysemitą ,ani homofobem ,wszak jest jeden wyjątek, który powoduje że takie uczucie się we mnie budzą ; gdy afro Amerykanin wyzywa mnie od białasów ,żyd szydzi z tego że jestem Polakiem, a homoseksualista drwi z tego że wolę z kobietą .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Razu pewnego jeden Rabin,błogosławił ludu swego moc - karabin..Przeca dolar to i chwała..by się Gaza nie ostała..Wojska wysłać do LibanuSzpiegów też do Pakistanu..Przygadywać Polakowii obarczyć za obozy..Przeciwnik - antysemitatak się dziś w gazetach czyta..tylko gdzie rozsądek?- pytam!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Idiotów wśród żydów nie brakuje-ich ortodoksi reprezentują z grubsza poziom naszych słuchaczy radia Maryja,nie ma co się podniecać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Nie jestem rasistą, antysemitą, ksenofobem" a potem następuje licytacja jakim to niegodziwym narodem są wszyscy Żydzi (pisani oczywiście z małej litery)Albo taki kwiatek:wszystko cacy, mogą pluć na nas i kopać. A jak my coś powiemy w odpowiedzi na ich obelgi chcą na czołgach do nas przyjechać"Albo: Po 1989 r. za rzadów Żydo - wolnościowych i na polecenie mocodawców "Sanhedrynu (Tajny Rząd Żydowski w Brukseli) i Międzynarodowego Funduszu Walutowego dokonano zniszczenia Polski a obecnie w dalszym ciągu po cichu nasz majątek narodowy jest rozkradany"Itd, itd...Ale oczywiście osoby publikujące takie i podobne teksy broń Boże antysemitami nie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Rabin rabionowi nie równy, a jest ich sporo w krainie Izrael. Niestety wychodzi na to, że radykalne głosy zawsze są najgłośniejsze, a brak wiedzy zawsze wypełniają pyskowaniem i wrodzoną ignorancją. U nasz też jest pewne radio co nadaje co im na język tylko przyjdzie, a wcale nie reprezentuje większosci naszego kraju, a też o nich od czasu do czasu głosno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 teraz antypolskość słowna + nauka w szkołach ichniej wersji historii (np. jak To Piłsudski nie był faszystą a Dmowski Narodowym Socjalistą)kiedyś antypolskość aktywna - kto podpisywał wyroki na AK-owcach?(niedawno się chyba zmarło pewnej pani, która podpisała wyrok na Gen. Fieldorfie-Nilu)... Kto zasilał szeregi NKVD, SB, UB? na kazdym kroku tłumaczył swój radykalizm religią i przeszłością, chociaz w partii musiał ukrywać pobożność??czy to był dziwny zbieg okolicznosci?nie przeczę że w Polsce jest bardzo wielu antysemitów, ale nasuwa mi się pytanie, ilu Żydów wypowiada się o Narodzie polskim pozytywnie??Wytykając antysemityzm i ksenofobię, niech najpierw zakopią swój radykalizm, bo mnie osobiscie bardzo razi, i boje się że któregoś dnia zostanę wyzwany od najgorszych, tylko dlatego że urodziłem się Polakiem, chociaż wcale nie depczę Żydów ani ich obyczajów.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Nigdy nie chciałem tego słowa wypowiedziec.I uwiezcie mi zawsze sie od tego odzegnywałem,ale wychodzi niestety ...ze Adolf jednak chyba miał racje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.