41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Ja tam po staremu", proponuję wy........ć, cały temat./Pozdrawiam!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Wątek rozwinął się tak, jak został rozpoczęty. Naturalną reakcją na kicz i pretensjonalność jest śmiech i drwina. Można było wspomnieć o rocznicy śmierci Jana Pawła II w spokojniejszym, mniej jarmarcznym tonie. Nie byłoby głupich dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Do Kosza czyli w iebyt", ale to tylko moje prywatne" zdanie!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 A i skorygować liczniki"GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Neumarkt Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Przepraszam, jeżeli zepsuję klimat forum",myślę że sam tytuł mówi wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Zakwasiła się lekko atmosfera...większość konfliktów wybuchało i wybucha właśnie przez religię,hipokryzja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Popieram 41pp do kosza z tym watkiem bo ta cała dyskusja jak dla mnie to bez sensu każdy chce udowodnić że ma racje i nikoku to nie wychodzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Panowie dlaczego do kosza? Zastanówcie się: Przy okazji tego tematu wynikła ciekawa sprawa. Wobec wszech deklarowanego i wszech obecnego kultu osoby Jana Pawła II okazuje się, że nie jesteśmy wcale w tym względzie tacy jednomyślni ale raczej zdystansowani i sceptyczni wobec tego zjawiska wbrew temu co nam serwuje oficjalna propaganda.To ciekawa kwintesencja tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Temat ciężki :) więc wypadałoby się w swoich wypowiedziach dązyć do większej merytoryki a nie głupkowatego przekrzykiwania się . Ja osobiście papieża nie uważam za nikogo wyjątkowego ani mojego" ale dyskusja na ten temat powinna mieć swój poziom a nie przypominać jarmarczny jazgot :)PozdrawiamMartin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Pomsee : aby tylko propaganda :) w dzień śmierci papieża chciałem wyrazić swoje uczucia i zdanie w tym temacie , jak potem się dowiedziałem podobny zamiar miało kilku moich znajomych , żaden z postów się nie ukazał -- propaganda + cenzura ?Pozdrawiam Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 A ja tam po staremu" proponuję zmienić tytuł wątku: np Prezydent Bolesław Bierut vs. Gen. Marian Spychalski, i wpływ na zbiory jęczmienia w 1948- roczku!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Martin jeżeli Twoje pytanie dotyczy forum O" to nie znam na nie odpowiedzi.Nie potrafię sobie wyobrazić, że komuś tutaj przeszkadzały kondolencje z powodu śmierci Jana Pawła II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Przepraszam za nieścisłość , chodzi o Onet" i chyba jasno wynika z moich postów , że to nie były kondolencje ani gorzkie żale , tylko krytyka pewnego szaleńtwa i wypowiedzi na temat swojego niechrzecijańskiego i krytycznego poglądu na pewne religijne sprawy :)Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 W tym wypadku zapewne doszło do działania cenzuroidalnego".Może jednak po prostu Twój głos utonął" w powodzi jednobrzmiących wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Tak czy inaczej, odnoszę wrażenie, że do klawiatur dorwało się przypadkowe społeczeństwo, które obciążone jest tezą, że białe nie jest białe, a czarne- czarne.I tym optymistycznym akcentem proponuję wyciszyć wątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Już dawno to proponowałem DO DZIEŁA!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Dobrze...W zwiazku ze zwiazkiem powiem tak.. Panowie!!! bojcie sie Hitboya bo jest zly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Po pierwsze - wiary się nie manifestuje, tylko ją wyznaje.Po drugie - o rocznicach istotnych dla tych, dla których istotnymi są, przypominać nie trzeba.Po trzecie - każdy ma wolność wyznania i nikt nie ma prawa nikomu niczego w tej kwestii narzucać.Tak więc zostawmy to w spokoju i niech każdy sobie przetrawi rzecz we własnym sumieniu i na własny użytek.Moim zdaniem temat w ogóle nie powinien zaistnieć i już dawno powinien być zamknięty.Jest mnóstwo innych powodów do dyskusji, starć lub kłótni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Zeby nie bylo - ja nic nie wycinalem - dopiero co wrocilem zza swiatow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Moje koszmary Cie dopadły? Z ciekawości pytam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Wrona mi sie przysnila...Taka gruba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Hitboy's74, znalazłeś wreszczie klawiaturę" !!!!!????? To do dzieła!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 W- z baranka Ci przyłożyła? Jak na nielota przystało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 zaatakowala z podziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 A jak nie to Dawaj" myszką, po telegraficznemu!!!Stary Mors jest dalej przydatny!!!Odcyfrujemy!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.