Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Kierując się niepolskim miłosierdziem- nie gniewam się. Obert, pozwolę sobie, mam nadzieję również.W- ja się tam nie kłócę. Genetyka może się mylić.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:49 02-04-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ja sobie wypraszam aby ktoś oceniał polskosc po procencie żalu po czyjejkolwiek smierci..jak ktos chce niech sobie obchodzi rocznice, byle nie wskakiwał" nią innym na głowy..kolejna moda z cyklu kolega/kolezanka ma na naszej klasie fotke z Papiezem, to i ja musze..w.g. mnie temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 nie no spoko - tylko mnie draznia apele w imieniu prawdziwych Polakow - czy podobneApele wyglaszane przez osoby ktore nie maja upowaznienia w reprezentowaniu innych obywateli (np mojej osoby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 katoland (bez obrazy oczywiście :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 teraz będzie ze masońskie i żydowskie forum ;>krucjata już w drodze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Zaczęli o Naszym Papieżu a kończą o krucjatach:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Total, a Eskimosi to co?Generalnie zboczeni jesteśmy. Kolega chciał nam ważną ( co by nie napisać ) datę przypomnieć, a my od razu z inkwizycją wyjeżdżamy. Wstyd Panie i Panowie, wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 spłoniemy na stosie a nasze popioły rozdmucha wielki wentylator wypozyczony ze znanej rozglosni radiowej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Jak to było? Lepsze piekło niż niewola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Polakom gratulujemy ojca dyrektora..."Panowie wróćmy na temat Naszego Papieża, wszak to bardzo konstruktywna rozmowa się wywiązuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ja i tak pójde do piekła i nic mi nie pomoże ,ale powiem tak : temat nie na miejscu i uważajcie żeby sekta radia Maryja go nie namieżyła bo wtedy biada nam oj, biada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Musze spadac - ale na koniec zdradze Wam dlaczego Jeti sie tak oburzyl...Poprostu jest Hare Kryszna (wraz z malzonka) - robia wspaniale salatki z ryzu i klaczy bambusa - prowadza w ogrodzie takie mini zoo - maja bazanty, wrone 2 kozy osla barana - psow i kotow nie bede wymienial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Dla mnie to już jakieś mega przegięcie jest, na NK praktycznie każdy wstawia zdjęcia J.P. , w telewizji pokazują babcie która mówi, że dla niej to papież jest zaraz po Bogu najświętszy, a drobni handlarze chorągiewek itp. zacierają ręce i liczą drobne w kieszeni.Nie mam nic do papieża, ale jak na mnie to się już z tego festyn zrobił lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ta , golą glowe na łyso i graja na benbenku....hari,hari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 a kaczki też mają? ;)Ja zakładam Towarzystwo Kurkowe, żeby nie było ze masońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 W- fajne koszmary Cię dopadną.... Ale nie zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Yeti: to byłolepsze piekło niż niewola, lepszy ogień jest niż kat, uśmiechając się żegnali ten niesprawiedliwy świat, a sto syren policyjnych wyło w górze gdy spadali, i milony łez pociekło, gdy lecieli do otchłani"Woytas: Yeti jest aktywnym Hare-Kryszna, a jego halawa i ryz z curry znane na całym Dolnym Śląsku ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 GeneralRemekWypowiadaj się tylko w swoim imieniu - ani on nasz ani wspaniały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ja20: tylko pare osob sie wyłamało na NK, wstawiajac np fotki z tekstem ie płakałem na pogrzebie Papieża" itp..za to ta fala w drugą strone, jest gorsza niz wlepki z rudolfem hessem w autobusach ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Doceniam wartość Karola Wojtyły dla historii Polski, ale cała ta cepelia wokół jego osoby zaczyna mi przypominać kult towarzysza Mao. Tylko czekać na cytaty wykuwane na zboczach gór. Pomniki w każdej gminie już są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Nawet z takiej wspaniałej inicjatywy potraficie zrobic POLSKIE PIEKIEŁKO.Wstyd drodzy Panstwo.Narzekacie na sejm,polityków...a zobaczcie co Wy robicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 co masz na myśli pisząc wspaniałej inicjatywy ? bo ja tu niczego takiego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Panie i Panowie- pax między narodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 21:37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 tia-wspaniała inicjatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.