Graudenz 18 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 W sumie amnestia przydała by się :) Zdjąć bany użytkownikom, może zrozumieli że źle postępowali ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 oni i tak wiedzą, że zbłądzili :)a skąd wiesz, że się nie sklonowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Ci, którzy nie zrozumieli JESZCZE się nie sklonowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Bany pozostana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 no,założyciel tego wątku jak na razie w recydywy nie przejawia acz poprawę.ale uważam że jako przejaw demokracji na forum MODy także powinni dostawać czasem kartkę,coś na zasadzie forumowego ostracyzmu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Się zdarzyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Hebda to byl zart ?Mam taka nadzieje - no chyba ze inne forum czytamy.Bez urazy oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 jeśli grozi to wpisem do akt to był to żart:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 starzeje sie i z pamiecia nie teges :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Nie masz już najszybszych palców w Układzie Warszawskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 jestesmy juz w NATO...Za duza konkurencja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Ale najważniejsze, że Amba tak się rozrosła, że sama siebie wcięła;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Mikołaj chyba zaklinował się w kominie na dobre:(pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Rozpal w tym piecu, to zobaczysz jak szybko się odklinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Dobre;)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Ja, w ramach pokuty, byłem wczoraj św Mikołajem, zdejmiecie kartkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Pyra a wstydzisz sie?jeszcze nie masz 300 postow a juz kartka na karkolu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Szczerze ? Tak, mogłem napisać wtedy inaczej, ale mnie poniosło. Pomsee wie o co chodziło.A na focie, pojazd, jakim przyjechałem jako Mikołaj, Iż, ale jaki model, nie pytajcie bo nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Masz zalatwione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Usiluje sie jeszcze dowiedziec kiedy -ale ciagle slysze, ze wkrotce :)No problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Ja mam niewiele ponad 300 postów i już 10...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Ale u Ciebie się inaczej liczy :-) W Twoim przypadku licznik kręci razy trzy (?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem ;)D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Tia z postami w lewo- mniej, z kartkami w prawo - więcej. Ale faktycznie mnożnik jak napisałeś Yeti pi razy oko by się zgadzał i wynosił 3 co do kartek ale do postów to już jakieś 14 albo więcej in minus. Gdzie tu sprawiedliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.