R51 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 Ostatnio mi wyszło z trudem się opanowałem żeby nie wyrzucić... jakaś strzałka i listki... może ktoś wie co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 Z tyłu prezentuje się jeszcze gorzej. Tym lepiej w mojej 99% syfnej gablocie w sam raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 Wyczyściłem i... niech to szlag! Mniej syfne niż było, co ja narobiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Ja bym tego nie brał z lasu...rzeczywiscie syf.Współczuje i życzę przynajmniej wpinki HJ na pocieszenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Mało się nie porzygałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Co na komunie robi ta swastyka!?Nie wyrzucaj tego bombowca...eee...XXX lat lotnictwa PRL..dam Ci za to panzerfausta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 hehe - jakiś gorszy dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 Ja jego całego pancura! To za dużo! dodam taki znaczek z czołgiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Z czołgiem ok ,ale poszukaj takiego z czołgiem i cyferką to dam jeszcze 2 puchy na maske - dobre wykopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 A fuj, a czym kolega te syfne znalezisko tak ładnie wyczyścił? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 olej lniany plus szczotka mosiężna... aż mi żal.Mam niestety tylko z numerkiem 75" ale się potarguję- oprócz puch daj mi hełm z dziurą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Aleś ten wątek nazwał......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 Syf, po prostu syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 gniot, nie wiem czym tu się podniecać.rzeczywiście nie warto oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 podobną wpinke dostałem do gumy w Mysliwskim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 ja bym to zdeptał, albo wyrzucił do szybu kopalnianego..przed tym najlepiej podpalił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Nie wiem, może pognieciną łuskę od mausera bym ci za to dał. Ewentualnie jeszcze dwie do pepeszy bym dorzucił. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 tak jak w temacie...żadna rewelacja i kiepski stan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 Przekonaliście mnie. Dzisiaj około 17.00 komisyjnie spuszczę to w klopie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Nie wyrzucaj,zawsze jakaś pamiątka..:ocal broń dla wnuka: może jak dorosną to sprzedadzą z wielkie pieniądze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 > Dzisiaj około 17.00 komisyjnie spuszczę to w klopie...Gdzie jest Twoja oczyszczalnia ścieków? :PA może korzystasz z małego, sympatycznego szamba? Chętnie oczyszczę - beczkowóz, zlew na pole, gumiaki, wykrywka w łapę i... ;)M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 dzisiaj wyskoczyl i sie zastanawialem wziasc czy rzucic pod drzewo bo nie oto mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Czaszke zakopałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.