Swiety82 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Pomsee twierdziłbym iż nie tak do końca odeszli z forum ...
kopijnik2 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 no cóż wielcy nieobecni"... Jakże różni są, w swej osobowości...A tak na marginesie - psyche czasami siada, jak się trafi na przypadek leniwego betonu, idącego w zaparte"...ziemia jest płaska ...
pomsee Napisano 13 Październik 2008 Autor Napisano 13 Październik 2008 Swięty82 - przecież napisałem odeszli z banami" a jak przebiegała ich działalność na forum i za co bany dostali wiadomo każdemu kto regularnie na forum O" bywa.W ogóle pisanie o forum O" jako o ajgorszym" najlepiej o inteligencji osób formułujących takie wnioski nie świadczy. Obok podfor, w których ścierają się przecistawne poglądy i wynikają z tego powodu konflikty i urażone ambicje są też oazy spokoju" i przyczółki merytoryczności" jak fora np. Konserwacji, Identyfikacji czy Monet.Wrzucanie forum Odkrywcy do jednego wora dowodzi jak bardzo opinie te są jednostronne i podyktowane osobistymi urazami.
woytas Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 jak mozna nazwac takie zachowanie gdy przychodzi sie do kogos ze stwierdzeniem - u was to jest najlepiej a tam gdzie bylem to be...wazeliniarstwo to wg mnie troszke za lekkie okreslenie...
Swiety82 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Pamiętam te przypadki i dokładnie wiem za co dostali Bany pod choinke", ale miałem na myśli co innego. Po prostu pewne aktualnie aktywne nicki są dziwnie podobne do wspomnianych wielkich nieobecnych" :D
woytas Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 a niech sobie sa :)jak nie bluzgaja jadem to dlaczego ma ich nie byc?a co do postawy Pana L. - jak mawial jeden z popularniejszych w owym czasie politykow - Prawdziwych mężczyzn poznaje się po tym, jak kończą, a nie po tym, jak zaczynają..."
Czlowieksniegu Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Miejcie Boga w sercu. Pech :-) chciał, że padło na wątek przeze mnie założony. Może Leuthen ( bo w sumie przede wszystkim o Nim piszecie )wstał lewą nogą, może do pensji zabrakło a Odkrywca nie dorzucił. Jakie to ma znaczenie? Więcej będziemy ( obawiam się ) pisać o nieobecnych niż o fantach?
huk 100 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 jak to było ? są fora równe i równiejsze "hehhehehehehe - no i co z tego ? każdy bierze udział tam gdzie mu pasuje -miałem zaproszenia na inne fora od pewnych osób obecnych kiedyś na odkrywcy -{nawet od takich z którymi sie żarłem i zostałem nawet zbanowany -ale wtedy byłem pod innym nikiem dawno i nie prawda )- przyjąłem jedno z zaproszeń zalogowałem sie -i po paru dniach stwierdziłem ze mi to nie pasuje -dałem spoko i nawet w głowie mi nie zaświtało aby opluć i /.../ owe forum .No cóż są ludzie i ludziska owego Leuthena nie pamiętam zresztą jak tysiące innych którzy sie pojawiają z jakimiś śmieciami i znikają -a jak nikt ich nie dowartościowuje to przechodzą gdzie indziej i szczekają .KAŻDY MA TAKIE FORUM NA JAKIE ZASŁUGUJE !Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 15:02 13-10-2008
huk 100 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 właśnie zająłem sie lekturą :):) http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=Leuthen%20&ws=user&page=0
szajka Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Odkrywca jak dla mnie ok choć czasami mnie denerwuje szczególnie skasowanie watka Zielona Góra i okolice ale żeby od razu najgorszy brak wiedzy hmmm to przesada zresztą jak znam życie inne fora tworzą też ludzie z odkrywcy a przejmować się każdym postem takiego typu to by wyłysiał :) a kolega skoro taki fachura to niech za robotę sie bierze i oświetla ciemnogród a koledzy z odkrywcy trzeba też czasami krytykę na klatę wziąć i zmienić co nieco na przyszłość pozdrawiam szajka
huk 100 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 pomsee aż tu sięgają twoje macki !? :):) Hicora coś dawno nie czytałem :):)-pozdro
pomsee Napisano 13 Październik 2008 Autor Napisano 13 Październik 2008 Huku a znasz takie powiedzenie: Pełno ich a jakby nikogo nie było" ;)))
Czlowieksniegu Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Przepraszam, że tak się wtrącę między szklankę a zagryzkę. Czy to znaczy, że znów Oni narozrabiali? Jest wersja mówiąca, że Oni to ufoki :-)Czy ktoś wie coś na temat lądowania przedmiotowych małych (?), zielonych (?) ludzików (?) nieopodal Lutyni?Pozdrawiam.
huk 100 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 pomsee ci chodzi o sytuacje finansową na świecie ?heheheh
8total4 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 dawno się tak nie uśmiałem...jedno z najbardziej mobilnych forum w sieci, szczegolnie w zapytaniach o polskie frazy..jest sporo wątków ktore są naprawde Git.pozatym, z tego co wiem, to nie jest forum stricte historyczne, tak jak to probuje przedstawiac Kolega Student Historii, którego nie pozdrawiam :)pozdrawiam za to Wszystkich Uzytkownikow najbardziej mobilnego i najklimatyczniejszego forum w sieci!!pozdro!!
traper6 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Proponowałbym zamknąć ten wątek.Nasza primadonna nie była tu doceniana za swoją wiedzę. Brak fleszy, stroboskopów i owacji na stojąco. Więc się obraził zabrał zabawki" i odfrunął.Ten wątek jest w sumie o nim i właśnie jest w tej chwili na świeczniku i w lasku fleszy". Fakt że źle, ale O NIM SIĘ MÓWI i chyba o to mu chodziło.Nie ma sensu kłapania tu dziobem i podnoszenia nabuzowanego jego ego i jego chorego dowartościowywania się.R.I.P.
longwood Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 który to już raz ioh użycza swoich serwerów odkrywcowym renegatom..?
dominik.zd Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Może niepotrzebnie się dalej wtrącam w ten temat, ale przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku, że trochę źle napisałem w porzednich postach - owszem forum ma swoje wady, ale jednak wg mnie jest najbardziej fajne" spośród polskich for poszukiwawczych. W IOH przesadzili z tymi opiniami o Odkrywcy i nie rozumiem dlaczego tak piszą o tym forum. Może pomyślicie, że piszę nie na temat, lub w nieodpowiedni sposób, ale forum Odkrywcy ma ten swój klimat - tworzy go wiele ciekawych wątków, wielu wspaniałych użytkowników itd. Sczerze mówiąc to poczułem się wcześniej nieswojo na Odkrywcy i miałem zamiar przenieść się na inne forum exploracyjne, ale zrozumiałem, że na żadnym innym nie ma takiej atmosfery jaka panuje tutaj. Możecie pisać sobie co chcecie, poddawać moją wypowiedź wątpliwościom, ale ja i tak zostanę na Odkrywcy, chybaże dostanę czerwoną kartkę :).A wydaje mi się, że to forum właśnie po to jest, żeby można na nim uzyskać pomoc, dowiedzieć się czegoś, pomóc innym, podyskutować o różnych sprawach (każdy pisze to co myśli i tu gdzie chce), zidentyfikować wybrany przedmiot i pokazać innym swoje znalezione skarby. Tj napisał kol. karpik każdy ma swoje zdanie, bo jest inny i chyba każdy powinien uszanować innego człowieka, a zarazem użytkownika :). Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forumPS. Pan L. ładnie się pożegnał na forum Odkrywcy, ale później bardzo źle napisał o nim i dlatego obraził właściwie nas wszystkich określeniem agno". Tylko dlaczego sam przebywał na tym agnie" przez kilka lat?
matthew Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Kto raz zdradził, będzie zdradzał zawsze" - niedługo również inni przekonają się, kto zacz.Szkoda czasu, kit mu w oko, że tak powiem...pzdr
martian. Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Lepiej późno niż wcale. Na ioh zadziałała cenzura prewencyjna by ktoś jeszcze czegoś nie po ich myśli nie napisał więcej...
karpik Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 No i co w tym dziwnego?? Leuthen napisał samą prawdę. Chwała mu za to, że nie bał się nazwać rzeczy po imieniu. A poziom jest tak słabiutki, że to aż żenujące. Jeden spec od wydobywania różnych pojazdów (nie, nie Wars) napisał tam kiedyś, że Nashorn był wielki jak stodoła i znacznie większy od JP (sic!). I nikt nie raczył go poprawić. To już było poniżej wszelkiej granicy żenady" Haha- moderator zakończył wątek profesjonalnie- kulturalnie i bez niedomówień:)))
Czlowieksniegu Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Ale proszę zauważyć tą poezję- specjalista .... nie, nie Wars. Czy to znaczy, że są więksi od Warsa?Pliss- kończmy Panie i Panowie, bo to się faktycznie żenujące robi. Takie małe wojenki plemienne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.