der_bartosz Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Panowie poszukuje wszelkich wzorów patriotycznych, których mógłbym użyć jako tatuażu. Kiedyś słyszałem, że słowom Bóg Honor Ojczyzna" odpowiadają jakieś symbole, może ktoś je zna>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Czekaj- chyba powinieneś wyjaśnić, czy chcesz to zrobić z sensem czy ot tak sobie. Jak tak sobie- masz pełne pole do popisu. Można ( nie tam, że polecam ) runy i Polska dla Polaków, możesz mieć biało-czerwoną swastę, itp. :http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://bi.gazeta.pl/im/3/5182/z5182653X.jpg&imgrefurl=http://ojczyzna.blox.pl/html&h=419&w=640&sz=66&hl=pl&start=43&um=1&usg=__PENzi2IwZ9mEgPYrQXFvXyKEh7o=&tbnid=It_APWf39tdywM:&tbnh=90&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3D%2522b%25C3%25B3g,%2Bhonor,%2Bojczyzna%2522%26start%3D40%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DNA tak na serio- zazwyczaj słowa związane z odpowiednio stylizowanym orłem. Z inną wersją ( patrz biżuteria patriotyczna ) się nie spotkałem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Dziś trudno o prawdziwych patriotów. Dziś rządzące partie polityczne zamiast zbroić armię na potęgę, ruszyć program budowy polskiej bomby atomowej, by rozpocząć wojnę przeciwko pedałom z unii europejskiej i degeneratom z rosji rozprzedają Polskę. Sprzedajemy fabryki, domy żydom i innym obckorajowcom. Sprzedajemy ziemię. A przecież to My Polacy, Naród Wybrany, powinniśmy przejmować spedalony przemysł zachodni i zdegenerowany ruski. Jeśli nie stać nas wykupić zachodnie koncerny to powinniśmyu je siło odebrać im. Naszym dzielnym wojskiem, naszymi samolotami i bombami.???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Jak Ty możesz takie rzeczy na forum cytować?Matko i córko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Uffff, to tylko cytat.... Przez dłuższą chwilę myślałem że woytas zmienił poglądy(nie otwierałem tego linku).było ?????x5, serio!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 a parę lat jak już na szczęście dojdzie do otwartego militarnego konfiktu zrosją, to polskie pokolenie JPII, które dziś dorasta będzie się bić z pokoleniemputin." Ale oni mają na****ne w garach... pewnie pierwsi by spierdalali jak przyszło by co do czego. Patryjoci ku**a, tak nienawidzą niemców a posługują się nazistowskimi symbolami... Żałosne.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 To ma tyle wspólnego z patriotyzmem, czyli miłością do Ojczyzny, co pedofilia z miłością do dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 może kontury Polski i w środku BÓG HONOR OJCZYZNA??? PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 No jeśli chodzi o Polaków patriotów z wielką sfastą albo celtykiem to jest jedno wielkie nie porozumienie. Bynajmniej tak dla mnie jest. Temat trochę zboczył z celu, myślę na wytatuowaniu czegoś na łapie tak żeby było widać, konkretnie w okolicach bicepsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 do tej pory mnie zamurowalo...jak mozna takie rzeczy wypisywac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Temat zjechał z trasy, wiadomo, ale strona z podanego linka redagowana jest przez jakieś anty-nazi i odrazu widać że ma na celu ośmieszenie środowisk skrajnie prawicowych i ultrakatolickich, chyba nikt o zdrowych zmysłach nie brał by tego na poważnie.A co do tatuażu to widziałem kiedyś motyw z konturami Polski z drutu kolczastego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 zaraz bedzie fajna fota tylko nie umiem znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Cze. Bardziej patriotycznie się nie da, to z nudów bo pada;-}.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 ja myśląc nad tatuażem chciałem stary wzór orła z mieczem nad głową, takiego jak na denarach Zygmunta I Starego, Stefana Batorego itp..Teraz jakoś straciłem ochotę..Nie mam narazie pomysłu na nic ciekawego..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 kumpel zrobil na nodze - bunkier czolg zasieki itptylko fotki nie umiem znalezc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Mi się widzi taki tatuaż, coś podobnego jak na naszywkach w wojsku desantowym, orzeł na spadochronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 mi się natomiast bardzo podoba wzór co dał Kolega Banderas, i ten krzyż dałbym jeszcze w kontury Polski, albo zostawił tak jak jestPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Moim pierwszym zamierzeniem było wytatuowanie sobie na piersi lewej Bóg Honor Ojczyzna", no ale się rozmyśliłem, dlatego teraz myślę nad jakimś znakiem, symbolem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 tylko uwazajcie bo tatuaze wciagaja jak narkotyki i uzalezniaja:) co prawda nie mam patriotycznych motywow wydziaranych a bardziej biomechanike w stylu Gigera i Beksinskiego noge ze wszystkich stron,plecy, teraz z plecow bedzie wychodzic na tors no i rozpoczelem robic tz rekawki z plecow czyli przez ramie to nadgarstka ze wszystkich stron ma sie rozumiec ;)wiem wiem... ludzie zdrowi tak sie nie szpeca" :PPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Heh no trochę tego masz. Mam pytanie chodzę na siłownie i przypuśćmy robię sobie ten tatuaż, czy muszę jakiś czas odczekać,tzn. czy moge zacząć odrazu ćwiczyć czy czekać jakiś czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 A i jeszcze jedno, czy tatuaż może się zdeformować jak by mi urosłą jeszcze łapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 nie powiem ci jak jest z silownia.ale ja np robiac lape kopalem kilka dni pozniej i ciezko mi sie to robilo mimo iz mialem nawazelinowana reke to przy ruchach czulem sciaganie sie skory po prostu stupki odpadaly powoli(jest to normalne)a co do nabierania zrzucania masy to tatuaz sie rozciaga ale w taki sposob ze zachowuje swoj pierwotny wyglad.oczywiscie w studiu cie dokladniej poinformuja jak masz po zabiegu o niego dbac przez kilkanascie dni itp.aha najwazniejsze gdy beda schodzic strupy NIE DRAPAC!wtedy robi sie nowy naskorek i swedzi jak przy poparzeniu sie sloncem,a drapiac mozesz usunac barwnik i wtedy dziara jest do poprawienia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Proponuję wytatuować nieśmiertelnik wrześniowy na piersi:-) Albo na bicepsie kod kreskowy i podpis Made in Poland":-) Można też Szopena, wierzby, widok z Rys albo dąb Bartek wyrastający" znad paska:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Albo kod kreskowy na karku:)kto grał w Hitmana to wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Szukam wzorów motywów jakiś ale narazie nic nie mam , jeśli ktoś ma jakieś pomysł sugestie to z chęcią przeczytam i z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.