Skocz do zawartości

Tatuaż patriotyczny

der_bartosz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie poszukuje wszelkich wzorów patriotycznych, których mógłbym użyć jako tatuażu. Kiedyś słyszałem, że słowom Bóg Honor Ojczyzna" odpowiadają jakieś symbole, może ktoś je zna>?
  • Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czekaj- chyba powinieneś wyjaśnić, czy chcesz to zrobić z sensem czy ot tak sobie. Jak tak sobie- masz pełne pole do popisu. Można ( nie tam, że polecam ) runy i Polska dla Polaków, możesz mieć biało-czerwoną swastę, itp. :

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://bi.gazeta.pl/im/3/5182/z5182653X.jpg&imgrefurl=http://ojczyzna.blox.pl/html&h=419&w=640&sz=66&hl=pl&start=43&um=1&usg=__PENzi2IwZ9mEgPYrQXFvXyKEh7o=&tbnid=It_APWf39tdywM:&tbnh=90&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3D%2522b%25C3%25B3g,%2Bhonor,%2Bojczyzna%2522%26start%3D40%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN

A tak na serio- zazwyczaj słowa związane z odpowiednio stylizowanym orłem. Z inną wersją ( patrz biżuteria patriotyczna ) się nie spotkałem.

Pozdrawiam.
Napisano
Dziś trudno o prawdziwych patriotów. Dziś rządzące partie polityczne zamiast zbroić armię na potęgę, ruszyć program budowy polskiej bomby atomowej, by rozpocząć wojnę przeciwko pedałom z unii europejskiej i degeneratom z rosji rozprzedają Polskę. Sprzedajemy fabryki, domy żydom i innym obckorajowcom. Sprzedajemy ziemię. A przecież to My Polacy, Naród Wybrany, powinniśmy przejmować spedalony przemysł zachodni i zdegenerowany ruski.
Jeśli nie stać nas wykupić zachodnie koncerny to powinniśmyu je siło odebrać im. Naszym dzielnym wojskiem, naszymi samolotami i bombami.
????
Napisano
a parę lat jak już na szczęście dojdzie do otwartego militarnego konfiktu z
rosją, to polskie pokolenie JPII, które dziś dorasta będzie się bić z pokoleniem
putin." Ale oni mają na****ne w garach... pewnie pierwsi by spierdalali jak przyszło by co do czego. Patryjoci ku**a, tak nienawidzą niemców a posługują się nazistowskimi symbolami... Żałosne.

Pozdro
Napisano
No jeśli chodzi o Polaków patriotów z wielką sfastą albo celtykiem to jest jedno wielkie nie porozumienie. Bynajmniej tak dla mnie jest. Temat trochę zboczył z celu, myślę na wytatuowaniu czegoś na łapie tak żeby było widać, konkretnie w okolicach bicepsa.
Napisano
Temat zjechał z trasy, wiadomo, ale strona z podanego linka redagowana jest przez jakieś anty-nazi i odrazu widać że ma na celu ośmieszenie środowisk skrajnie prawicowych i ultrakatolickich, chyba nikt o zdrowych zmysłach nie brał by tego na poważnie.
A co do tatuażu to widziałem kiedyś motyw z konturami Polski z drutu kolczastego..
Napisano
ja myśląc nad tatuażem chciałem stary wzór orła z mieczem nad głową, takiego jak na denarach Zygmunta I Starego, Stefana Batorego itp..
Teraz jakoś straciłem ochotę..
Nie mam narazie pomysłu na nic ciekawego..
pozdro!
Napisano
Moim pierwszym zamierzeniem było wytatuowanie sobie na piersi lewej Bóg Honor Ojczyzna", no ale się rozmyśliłem, dlatego teraz myślę nad jakimś znakiem, symbolem itp.
Napisano
tylko uwazajcie bo tatuaze wciagaja jak narkotyki i uzalezniaja:) co prawda nie mam patriotycznych motywow wydziaranych a bardziej biomechanike w stylu Gigera i Beksinskiego noge ze wszystkich stron,plecy, teraz z plecow bedzie wychodzic na tors no i rozpoczelem robic tz rekawki z plecow czyli przez ramie to nadgarstka ze wszystkich stron ma sie rozumiec ;)
wiem wiem... ludzie zdrowi tak sie nie szpeca" :P
Pozdro
Napisano
Heh no trochę tego masz. Mam pytanie chodzę na siłownie i przypuśćmy robię sobie ten tatuaż, czy muszę jakiś czas odczekać,tzn. czy moge zacząć odrazu ćwiczyć czy czekać jakiś czas?
Napisano
nie powiem ci jak jest z silownia.ale ja np robiac lape kopalem kilka dni pozniej i ciezko mi sie to robilo mimo iz mialem nawazelinowana reke to przy ruchach czulem sciaganie sie skory po prostu stupki odpadaly powoli(jest to normalne)
a co do nabierania zrzucania masy to tatuaz sie rozciaga ale w taki sposob ze zachowuje swoj pierwotny wyglad.
oczywiscie w studiu cie dokladniej poinformuja jak masz po zabiegu o niego dbac przez kilkanascie dni itp.
aha najwazniejsze gdy beda schodzic strupy NIE DRAPAC!wtedy robi sie nowy naskorek i swedzi jak przy poparzeniu sie sloncem,a drapiac mozesz usunac barwnik i wtedy dziara jest do poprawienia.
Pozdrawiam
Napisano
Proponuję wytatuować nieśmiertelnik wrześniowy na piersi:-) Albo na bicepsie kod kreskowy i podpis Made in Poland":-) Można też Szopena, wierzby, widok z Rys albo dąb Bartek wyrastający" znad paska:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie