tendrzak Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 znowu coś na alledrogo się pojawiło, tylko cena kosmos. Ale może Lameryt ponegocjuje z gostkiem i cena pójdzie w dól. http://www.allegro.pl/item352872785_rso_kolo.html
Dziej Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Typ ma jeszcze parę innych rzeczy do sprzedania, obawiam się że o połowę nie zejdzie. Ale pamietajmy o młocarni która ciągle ma na wyposażeniu cztery fajne kółeczka i na pewno nie będą za drogie,trzeba tylko poczekać na momoent i pójdą za grosze.(fota dla przypomnienia,sorki za dubla;).
Dziej Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Nigdy bym nie przypuszczał że dla jakiegoś starego uszczelniacza(simering) przerośniętego przez korzenie poswięce tyle walki.pozdrawiam zakręconych.
Woodhaven Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Hak holowniczy zamontowany na RSO PAK/40
Lemeryt Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 WitamTo zdjęcie już było ale w znacznie gorszej rozdzielczości. Norwegia Październik 1944.Dziej ta młockarnia przejdzie do historii, śliczna jest. Gratuluję wytrwałości w poszukiwaniach...Woodhaven faktycznie hak innego typu niż ten nasz, obsada mocowania haka z ostatniego zdjęcia wygląda na wykopek :)Cross - na zdjęciach gąska TDT od Ciebie :)Do doktoratu na temat gąsienic jeszcze wrócę .... ..notoryczny brak czasu.
Hebda Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 Lemeryt..Niestety..te ogniwa nie są od RSO :( Nie wiem od czego,ale to nie toStrzasznie mi przykroPrzepraszam za adzieje"
tendrzak Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 To są gąski od muła, czyli maultiera, a także do 15 cm panzerwerfer 42 Sf(sd Kfz 4/1) czyli muł opancerzony z wyrzutniami rakiet, pasowały też do Pzkpf II. Jedna z najpopularniejszych w wykopkach gąsienic
Hebda Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Dzięki :Dale jednak szkoda że nie RSO,nie leżałyby niepotzrebniePozdr
Dziej Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 znam ludzi, by przybyło do kompletu. iepotrzebnie" to,nie wiem co?naprzódDziej
Lemeryt Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Napisano 29 Kwiecień 2008 WitamHebda z gąskami jest faktycznie tak jak pisze Tendrzak, ale jak pisałem już kilkukrotnie - najważniejsze są dobre chęci. Gratuluję „wykopka”, fajnie się coś takiego niesie :)Dziej naprzód, naprzód... już niedługo kolejny mały kroczek.Pozdrawiam
Lemeryt Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356950500&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any... to w kwestii doktoratu na temat ogniw, znów pojawiło się podstępne TDT 40 :)
f35jsf Napisano 1 Maj 2008 Napisano 1 Maj 2008 Zobaczyłem tą aukcję dzisiaj ale nie miałem już problemów z rozpoznaniem:)))Natomiast wydaję mi się, że są na allegro gąski do RSa. 17 sztuk tylko całkowicie źle podpisana aukcja:)))Pozdrawiam.
Lemeryt Napisano 1 Maj 2008 Autor Napisano 1 Maj 2008 f35jsf mam prośbę jeśli możesz podeślij mi link tej aukcji na adres:lem.man@wp.plDzięki i Pozdrawiam
chor. Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Lemeryt widziałeś to?? http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=177752&v=t&t=177752
Lemeryt Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 Witamchor. - dzięki za namiar, tak jak napisał Woodhaven to nie RSO zresztą widziałem że Tendrzak już je zidentyfikował na alle..Na zdjęciu kolejny cios wymierzony myślenickiemu listonoszowi przez jednego z przyjaciół Projektu RSO". Tym razem zastosowano taktykę wojny psychologicznej biedny listonosz przyzwyczajony do małych ciężkich paczek z ogniwami RSO został zaskoczony dużą ale stosunkowo lekką przesyłką. Siedzi teraz załamany na schodach muzeum przeklinając swój los i zaklinając się że wyjedzie do Irlandii .....
tombspider Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 Nie trzymaj nas dłużej w niewiedzy i napisz co jest w środku :)
Lemeryt Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 Tombspider w paczce znajduje się prezent dla muzeum który otrzymaliśmy od Kolegi: KitolifaNie jest to część od RSO, lecz kanister wehrmachtu który kiedyś przyozdobi naszą purchawkę na gąsienicach...
Lemeryt Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 .... jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w niedziele będę mógł zaprezentować Wam zdjęcia nowej części RSO :)Kitolif - Wielkie Dzięki i jesteśmy w kontakcie :)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.