Skocz do zawartości

Nasze zawody czyli czym sie zajmujemy

Mirkoni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hahahaha a ja teraz napisze rzecz straszna jestem bowiem elementem aparatu ucisku celno-fiskalnego ........... kto da wiecej ..... w domysle kto da bardziej wredna profesje ;->
Napisano
Noooo Acer - taki system ktoś kiedyś stworzył jakiś dorosły, a bycie 'dorosłym' podobno oznacza zaakceptowanie reguł tego matrixa (-;

I tak w koło macieju. Chyba zostanę hipisem :) Dzieciństwo - viva forever :))
Napisano
Wredne profesje mówicie... Ja pracuję w jednym z najstarszych polskich przedsiębiorstw, na które ciągle się narzeka - PKP. Dla swojej obrony dodam, że mam niewiele wspólnego z przewozami pasażerskimi:-)
Napisano
Witam.Jak kolega danieloff się przyznał,to i ja się przyznam:PKP to moja firma i niestety w Przewozach Regionalnych i to ten najgorszy od biletów-KANAR to ja.Proszę nie bijcie ,to nie z zamiłowania do koleji ale życie zmusiło-wiadomo pieniążki każdemu potrzebne :-)pozdrawiam.krzysiekzzr
Napisano
To się narobiło he,he Jestem przekonany że mamy tu cały przekrój zawodowy z milicjantami włącznie, tylko nikt się głośno nie przyzna, ale cóż...sami swoi! :)))
Napisano
Bardzo ciekawy temacik :) Tylko coś każdy jakoś jest mało wylewny. Jeśli o mnie chodzi to skończyłem studia z dziedziny kol. acera. A pracuję jako spec od sprzedaży w Fabryce ogumienia :] Jeśli ktoś potrzebuje tanie i dobre opony do terenówki i nie tylko --> zapraszam :]
.
.
.
CirrusCX
Napisano
;> Nie ma sprawy Panowie, tylko nie wszyscy na raz ;P Jak wiadomo mamy sezon Zimowy i w pracy urwanie głowy.
Szczerze mówiąc nie mogłem się doczekać Weekendu.
Sobotni wypad z wykrywaczem działa kojąco i antystresowo. Wyprawy z wykrywaczem powinny być stosowane w salonach SPA :]]]
Trzymam tylko kciuki, żeby przez noc śniegu nie napadało :/
.
.
.
CirrusCX
Napisano
a tam do Holandii.. u mnie w miescie jest squat i wporzo ludzie mieszkaja..
a hipisow nienawidze :D hehe..
to z ta pacyfka tez byl zart zeby nie bylo :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie