sidzok Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Melduje sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Melduje się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Melduje się ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Gdzieś się podziewał jak cie nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Jak co roku Kuba115 melduje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Melduje sie! Na posterunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Panie poruczniku, a ja się nadam ? Matuś mówi o mnie że coś nie tak ze mną że po lasach, polach latam , a ja na trzy próby tylko raz saperkę trzonkiem w ziemię wbiłem. Nadam się do oddziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Szydlo1 melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 kapral Honker obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 sierżant sonicsquad (kapelan) na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Czołem żołnierze!W szeregu zbiórka!Przystąpić do wykonywania zadań!łotego pociągu" nie oddamy!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadora Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 zadora melduje gotowość do podjęcia obowiązków ciury obozowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Szczurek melduje swoje przybycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Michał melduje się ! Zwarty i gotowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Melduję sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 kapral jan-80 melduje się gotowy do walki ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Twój legendarny waciak? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 I nigdy nie prany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Melduje się. Jeszcze tylko 18 lat do końca zabawy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Sie melduje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygroth Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 starszy strzelec tygroth melduje się! Do siego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoszukiwaczZlota Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Melduję się. Ku Chwale Ojczyzny! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 18 lat jeszcze?Jak bociek forum nie skasuje to doczekam o ile będę żywy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 choć wtedy z 44 na karku nie wiem czy ujdzie..Patrząc na Yetiego..szkodniki,towarzyszka i w ogóle mało czasu żeby zgrzebłem oporządzić:/Ale,dam rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi