Skocz do zawartości

6 Rocznica forum

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Równo 6 lat temu dokonałem pierwszego próbnego wpisu na forum.

Oto ten wpis:

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=1

Jak widać już wtedy Odkrywca miał wielu wielbicieli :)
Napisano
Kochany Bocianie
Wszystkiego naj naj naj!!! Na następne długie lata. Na Twoje ręce składamy życzenia z okazji maleńkiej, ale jednak rocznicy. Wszelkiej pomyślności i wielu ciekawych tematów. A przede wszystkim stalowych nerwów i kontrolowanych emocji.
Do następnej rocznicy – w takim samym gronie jak dziś.
Redakcja Odkrywcy"
Napisano
Ja tez składam Bocianowi życzenia z okazji okrągłej rocznicy (tak jest szóstej).
Tylko żebys znowu nie próbował z tego forum do ciepłych krajów(jak to Bociany) odleciec .
Pozdrawiam
Napisano
A przede wszystkim stalowych nerwów i kontrolowanych emocji."

Nie da się ukryć że jak się czyta poszczególne artykuły odkrywcy, czy niektóre wpisy nerwy ludzi łapią -
Oby mniej takich wpisów - jak najwięcej merytoryczności i zdrowych dyskusji na forum.

Mam nadzieję że Bocian pozostanie takim jakim jest - niezależnym od ......... i bezstronnym
Napisano
To już sześć lat!
Ciekawe czy na forum w dalszym ciągu pojawiają się uczestnicy, którzy zarejestrowali się tu sześć lat temu. Weterani forum Odkrywcy ujawnijcie się ;)))
Napisano
kurcze pierwszy mój post jaki znalazłem 30.11.2001 to tyle czasu , cóz inni ludzie inne forum ;-)
człowiek był głupi i niewiele wiedział.
Napisano
Witam!

Mój pierwszy post 2002-08-12. Prawie 5 lat temu! Czas rzeczywiście mija szybko... To chyba dzięki temu, że dobrze mi na tym forum!

:-)

Sto lat!

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
6 lat minęło jak z knuta trzasnął;) To były czasy, takich awantur na forum już dzisiaj nie ma;) Bocian, pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkich dookoła:)

LEWY

(pierwszy wpis 21 sierpień 2001, jeszcze jako GHOSTDOG)
Napisano
przyłączam się do życzeń i pragnę też podziękować za to, że Odkrywca pomógł nam wszystkim w kontynuacji naszego hobby.
Janusz
Napisano
No, odzywam, się, odzwywam....
Ja się czuję zawiedziony ... jestem CZWARTYM w kolejności uzytkownikiem tego forum ( Hart był drugi) , a Ptaszysko (Bocian) się chce mnie zrobić moderatorem. No pójde sobie ztąd normalnie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wszystkiego najlepszego dla ciebie Bocian i zespołu.
Aha, pozdrów także Żonę i Terorystę.

Jacek akagi" Haber
Napisano
Życzę nam wszystkim jeszcze wielu takichsześciolatek"!
A Bocianowi stalowych nerwów w prowadzeniu naszego rozbrykanego żabiego stada!
Z wyrazami szacunku i szczerego podziwu!
kruszyna
Napisano
Obysmy sie spotykali tu jak najdluzej i w jak najlepszej atmosferze. Dziekuje Bociek za forum, za Twoj wysilek zeby nas czegos tutaj nauczyc i za to ze w pewnych chwilach moglem pomoc.

Moj pierwsz post jeszcze pod innym nickiem 2001-12-20 - taki to sobie prezent zrobilem na gwiazdke :)
Napisano
Ja tu jestem niecałe 3 lata ale moge szczerze powiedzieć ze to forum to najpiękniejsza rzecz jaką w życiu odkryłem:D I nie potrzebna była zadna piszczałka:P
Napisano
Witam.Gratulacje 6 lat to niedużo i cholernie dużo , no a troche sie przez ten czas pozmieniało.Forum rośnie , informacji przybywa , wesoło jest ...obytak dalej.pozdrawiam.liha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie