Skocz do zawartości

Spotkanie na szlaku :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 396
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Kiedy dzisiaj niebacznie wyjrzałem z lasu na plażę,oczom moim ukazał się Zając Morski,czatujący na linii przyboju na nieostrożne flądry,dorsze i śledzie.Spotkania takiego nie spodziewałem się o tej porze roku i przez chwilę myślałem,że to może Wielkanoc.Ale nie!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008 !
C a t a d e r o.

Napisano
hehe wiem :)
bardzo rzadko wpada do mnie - za to sikorek jest dziennie kilkadziesiat, kowaliki tez wpadaja, wrobelki bardzo malo - golebie zreszta tyz
Napisano
witam, ja ostatni raz Grubodzioba widzialem dobre 5 lat temu, coś mało ich na Jurze w ostatnich latach..
Za to całkiem niedawno widziałem Wilgę, Dudka i dośc sporo Szczygłów.
Na osiedlu widuję często Pustułki, wydaje mi się że zostały tutaj udomowione.
pozdrawiam!
Napisano
Witam!
Jak lubicie grubodzioby to sypcie słonecznik do karmnika, u mnie po takim regularnym dosypywaniu ziaren słonecznika było ich nawet 13 jednego ranka , a potem przylatywały co rano regularnie.
pozdrO
tomekk
Napisano
Acer - wczoraj w lesie, okolice Świniej Góry - Szałasu widziałem chyba żbika, kot persopodobny, ale masywniejszy i większy od persa.
Napisano
haha, Żbik - mnie nie by to nie zdziwiło :)

Z wykrywką się chodziło :)) ?

ps. uważaj Bjar, tam operuje stale mała wataha wilków, tak już z 1,5 roku. Jakiś czas temu znaleziono dwie konserwy - upolowane i objedzone sarny.
Napisano

Dziś wykopałem żabę:)))

Na szczęście delikatnie i nic jej się nie stało.
Kopie a tu nagle jakiś BIAŁY obcy z ziemi wyłazi;)
Odrzuciło mnie na dwa metry:)
Jak ponownie podszedłem do dołka to miała już normalne barwy.
Czy te potwory zmieniją kolor podczas snu?
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie