huk 100 Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2007 nie wiem czy sie śmiać czy płakać-pozdro http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8710042&rfbawp=1170184514.707&ticaid=13225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 e dlaczego -z Caslavia jest blizej niz z Poznania.a pozatym mamy chorych pilotow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Pewnie sprawa wyglada tak ,że Czesi mają autostrady i latające samoloty ,a u nas to każde dziecko wie... albo ukradli... albo wzięli łapówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2007 A jakby tak w tym czasie coś nadleciało na Czechy to by pomogli Węgrzy itd. a co naszym znowu zaszkodziło ?- pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 stres nerwice cukrzyce- zerknij do historii do watku o f-16 tam jest link do chorob naszych pilotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 A prawie rok temu, jak wszystkie nasze sprawne MiGi-29 poleciały na Litwę, gdy kolega z lotnictwa wojskowego zapytał mnie co będzie, jak nas teraz zaatakują z powietrza, powiedziałem: może obronią nas Czesi na Gripenach.Mówiłem to w żartach i z dużą dozą ironii. Nie przypuszczałem, że to się zacznie sprawdzać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 witam :))) czekałem na ten temat:):):) podobno to jest jakaś międzynarodowa umowa.ale.........to po jaką cholerę kupujemy te super samoloty z kraju który jest niebem na ziemi , tylko brak im ropy??? to już naszych zabrakło???a jakby tak od zachodu albo wschodu wleciał ----to co wpuszczamy migi i tornada????? od północy ---grippeny????? ups --sorki te już pilnują naszego nieba .pozdro .liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2007 jakoś to będzie w razie godziny W wystawimy 4 F-16 i 5 Migów oczywiście jak nasi nie dostaną sraczki Czesi dorzucą pare Grpienów Amerykanie jeszcze nam rakiety i Czechom radary-i nie ma dla nas mocnych -wróg musi sie przestraszyć -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 teraz zes huknol :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2007 woytas hehe a co mi pozostało !!!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 taaaaa wystawimy.. i okaże się powtórka z historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 A jak pisałem żeby chociaż kilka eskadr pościgowych MiG 25 to wszyscy mnie wyśmiewali...A teraz co, nic. nawet dobrych rakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Ale o co chodzi? Wróg" nadleciał z bratniego nam obecnie kierunku - jedyne pary dyżurne trzymamy w Malborku i Mińsku Maz. Katowice są kilkaset km stamtąd. No to Czechom było znacznie bliżej - jest to logiczne i racjonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 beaviso eeeeeech teraz jak ujawniłeś gdzie stacjonują nasze< pary>-to już kraj jest bezbronny-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakuta-Zarzycki Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 W temacie naszej obrony OPL; jadąc autem słyszałem przedwczoraj w radio że cyt; (...) wraz z resztą zamówionych F-16 dostarczorczone ma być także uzbrojenie do samolotów będących juz w kraju". Czyli z tego wynika że nasze Jastrzębie są nieuzbrojone i od dwóch miesięcy tylko palą paliwo w powietrzu ? Czegoś tu nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 tranem ich tarnem :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Dopiero się szkolą. To normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Szkolić to na RWD-8...sorki...ISKRACH :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 A potem od razu walczyć na F-16? Normalnie to pilot przechodzi przeszkolenie na każdym nowym samolocie, a dopiero potem nabiera uprawnień do używania go zawodowo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Są jeszcze symulatory lotu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 hihi naszych ewentualnie stac na symulator typu gry f-16 na pc:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.