PG Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Nie ma sprawy Sv, napewno z 15 min. pod pałacem też poczekamy na maruderów :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 kużwa w sobote tak wcześnie niedam rady :/ Ps.Fisher uważaj na kamienie,no i owcnych poszukiwań dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Bonzo, trochę tam napewno zabawimy... więc zawsze możesz dojechać później! Na koma się znajdziemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 zrobiłem sobie wolną sobotę i też dojadę do 9-tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 ja nie dam rady chociaz chetnie bym wyrwał dupsko z domu...ale za to bede buszowac na Poznanskim MWB oraz garbarach off cors ponoc ostatnio sa pełne białych kruków ;-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 No to puszka pstryk...łódeczki lekko oczyszczone - wyglądają jak czekoladowe batonki:)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d966a37ea0ed1da2.htmlJutro odpovzywamSv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 A mnie jeszcze ciągneło... I wiem dlaczego :D Powiem wam tylko, że im dalej tym ciekawiej...Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Trzeba poszperać w knigach i na mapę spojrzeć, a w sobotę jak dopisze pogoda zrobić poprawkę...Postaram się poszukać inf. na ruskich stronach.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Co do poprawki to jak najbardziej :D przy takiej pogodzie trudno mi w chacie usiedzieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 chopaki nieróbcie siary z tą sobotą, może jednak niedziela ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Witam!PG-nie przesadzaj,zostaw trochę dla nas.Sv-pozostaw rutusa do niedzieli,ja też się pisze;)ale w sobotę nie dam rady,robota.bonzo74-no wpłyń na nich jakoś:)i żałuj soboty i niedzieli,bo jest czego no nie chłopaki;)!Pozdr.281! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 jak to niedzieli to w niedziele też byliście??niewyzyci!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Dobra chłopaki! NIEDZIELA! Ale pewne? Zgłaszać się kto będzie i o której się spotykamy?Co do soboty to może jakaś inna miejscóweczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 281, widzę że sprzęt ze stajni Rutusa wywarł duży wpływ na twoją psychikę... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Decyzja jeszcze nie zapadła - w sobotę Żona ma urodziny więc bardziej prawdopodobne, że w Niedzielę na parę godzin będę mógł wyskoczyć - chyba, że w Niedzielę będzie trzeba znajmych gościć z % i wtedy zostanie mi Sobota ale pewnie do południa...Rutusy są łase na kolory ale blaszek z samolotu nie da rady nimi wyeliminować:( - plecy mnie bolą od tych stopów -ciekawe co tam spadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Najlepszego dla małżonki :)Większość widzę na niedzielę się szykuje, ale jak ktoś ma czas w sobotę to ja bardzo chętnie! Jak coś dawać znać!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 ja tam na tą niedziele sie pisze, może być 9 ?biorę jakąś piłe i ide po tą blache co przy brzegu leżała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 P. pewnie poleci i w sobotę i w niedzielę:)a na marginesie - któryś z chłopaków znalazł dziwny przyrząd z cyferkami i jakieś ładne pudełeczko - wiadomo co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Kamdrum to wydarł ziemi od zapomnienia, ale co to? Nawet mi żadna teoria do głowy nie przychodzi... :)Bonzo, niedziela o 9 może być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 a gdzie na górze czy już tam na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Myślę że, jak zwykle przy pałacu. Będzie 15 minut dla spóźnialskich i czas na kawkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Rutusik jest fajny.Kolega (ma garretta 2500 pro)i jak z nim spaceruje" to mówi że to pies na łuski.A tak między nami to w domu tresuję Rutuska łuskami z orzełkiem z 39r. i dlatego jest taki dobry :-)) .pozdrawiamKaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Hehehehe... Ja swojego Rutusika w domu na łańcuchu trzymam, dlatego taki wyposzczony :D Są efekty! Jeszcze przed wyprawą ciepłe słowo, świerze bateryjki i mogę na niego liczyć :DKaczka, może zaszczycisz nas też swoją obecnością w niedzielę?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 PG - fragment z knigi o której mówiliśmy w niedziele .---Pojedynki nad wartą---Wieść gminna głosi ,że za czasów Polski szlacheckiej za Wartą.na polanie otoczonej dębami.odbywały się pojedynki szlachty.Walczono na miecze ,szable ,a gdy nastały pistolety, strzelano z nich do siebie .Władze kościelne były temu bardzo przeciwne -mimo to pojedynki odbywały się. Pozdro R23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 PG dziękuje za zaproszenie. Mam nadzieję, że mi się uda dojechać.A co do zaszczytów to jestem dopiero początkującym treserem.Lepiej mi idzie kopanie niż znajdowanie (czytajcie: mam całą kolekcję kapsli, gwoździ, sreberek od gum do żucia, tik taków itd :-) ). Ale i tak największą frajdę sprawia sam wyjazd i spacerowanie.Kaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.