rekuc Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Szarubek! Mam jeszcze dziadka przepustkę z zakładów Plage & Laśkiewicz,ale chyba podam Ci adresik do korespondencji aby nie zdominować tematu Serokomli .rekuc@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 WitamSerdeczne pozdroweinia dla uczestnikow z drugiego konca swiata, gdzie niektorzy (jak akagi) odpoczywaja po Bzurze:)))Zycze super imprezy i udanych, patriotycznych obchodow Bitwy KockiejI w ogole wszystkiego najlepszego - Kamil, trzymaj sie i trzymaj w ¨kupie¨ impreze.pozdrawiamJacek akagi Haberps. przepraszam, ale tu kurna nie maja polskich znakow na klawiaturze :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Odpoczywaj spokojnie Akagi !Napewno fotki będą w galerii.Ale myślę, że na przyszłą imprezę przybędziesz i weżmiesz udział.Na kolejną imprezę w przyszłym roku mamy trochę nowości !Strzałka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2006 ja po serokomli polece do australii kangury na smyczy prowadzać :)ale akagi dziekujemy i jestem pewien że bedzie dobrze a za rok..............cóż może druga bzura w naszych rejonach jak pomoga niebiosa i partia pozwoli :)dobrze słuchaj tam gdzie jesteś bo bedzie u nas głosno huk dział z serokomli przypomni wydarzenia z października 1939 roku ...:)a tak przy okazji to chce podziekować cichemu bohaterowi serokomli michałowi z 1KOP oraz Andrzejowi z 8ppleg za pomoc oraz Adasiowi ,Piotrowi walusiowi za pomoc i wsparcie dzieki tym osobom ta inscenizacja nie doszła by do skutku DZIEKUJĘ w imieniu swoim i grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 No chłopaki ... 19:00 i ani widu, ani słychu ... czy nikt nie przeżył ? Nie każcie czekać ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plush Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Bylem coprawda tylko jako widz ale bylo super.Szczegolnie podobaly mi sie efekty pirotechniczne jak niemiecka opl strzelala do Okaula :D niestety beda mieli prawdopodobne zestrzelenie lub conajmniej uszkodzenie ;)Jedna drobna uwaga - nie bylo nikogo pilnujacego widownie - az dziw ze wszyscy tak karnie stali za tasmami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plush Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Kawaleria pod ostrzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plush Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 strzelcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plush Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Opieka medyczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 w imieniu organizatorów dziekuję przybyłym grupom remonstrukcyjnym za o piekna inscenizację szczególnie dziekuję GRH Strzelcy kaniowscy ,GRH REHN, GRH LISA , i GRH Narew za piekne odegrane epizody pozatym \\OKUL JESTEŚ ZAJEBISYT kombatanci mowili że łza w oku jak pilot Pirunkiewicz latał nad widownią a i jeszcze SRH Wrzesień 39 bez nich nie dalibysmy rady to na poczatek zajakiś czas reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Wspaniała impreza. Super pirotechnika. Naprawdę nie spodziewałem się tylu pojazdów. No i Okaul - gratulacje - ostrzał OPL i ta smuga dymu - moja rodzinka była na widowni - byli naprawdę pod wrażeniem. Były oczywiście pewne niedociągnięcia i małe zamieszanie w trakcie bitwy, ale ten minusy na pewno nie przesłonią plusów ;). Poza tym wspaniałe przyjęcie przez mieszkańców Serokomli i piękne uroczystości w sobotę na cmentarzu. Jednym słowem - chłopaki z 8 PPLeg - wielkie gratulacje dla Was.Trochę fotek zrobionych przez moją siostrę - przepraszam za słabą jakość, ale nie mam zoomu optycznego:http://wrzesien39.skawsoft.com.pl/forum/viewtopic.php?p=9598#9598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 Flotylla Pińska dziekuję za wasze mestwo i waszą karnosc jesteście naprawdę super grupą w ataku i pieknie wygloadacie w szyku pozaytm dziekuję ułanom z 1 KOP,10 P.U.LIT,2 P,U.GROCH.,1 P.U.,7 P.U.LUB. ,I INNYM .........DALEJ W KRÓTCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 WitamWspaniała lekcja historii. Chyle czoła przed organizatorami.Mam nadzieje że za rok, nie będzie gorzej, a może nawet lepiej.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Kilka ciekawszych zdjęć1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 czekamy na zdjęcia ,pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych ,którzy wiedzą o kogo chodzi ;)panowie było rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 5. To tylko kilka wybranych, jesli trzeba będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 BYŁO EXTRA!!! PRZY OKAZJI..KUMPLE Z KOZIENIC ZOSTAWILI NA POLU DREWNIANĄ SKRZYNKĘ NA GRANATY(PETARDY DO GRANATNIKA)ostatnio widziana była w okolicach stanowiska ckmu koło namiotu jesli ktos wie cos na ten temat niech da iinfo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 skrzynka jest u mnie i miewa sie dobrze ja dziekuje kozienicom za to że byli i za to że wsparli nas granatnikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 KamiloGratuluje zorganizowania wspaniałej imprezy. Jestem pewny , że wypadła wybornie :) Niestety nie mogłem być (sprawy zawodowe) i bardzo tego żałuje. Mam nadzieje na szybkie spotkanie. Pozdrowienia dla całego 8 ppleg i 1 KOP-u d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 Szarubek dziekuje za zajecie sie pilotem i łączność, poza tym chce podziekować wszystkim grupom, które brały udział w rekonstrukcji. Myślę, że przyjelismy was po staropolsku i może sie mylę, ale odnosze wrażenie, że wszyscy rekonstruktorzy byli zadowoleni z bitwy. Chciałem podziekować w imieniu 8ppleg okaulowi za dzialania samolotu (miałeś rację wrażenie niesamowite ten 1 przelot )grupom niemieckim za profesjonalizm i za to ,że przybyli na wezwanie :AA7,REHN,LISA,NAREWgrupom polskiej piechoty szczególnie SRH Wrzesień 39 i GRH Kozienice za pomoc ,51pp,LOW,5pp,Wilkom,oraz inym przybyłym wymienionym wczesniej,grupom kawalerii ,za wasze męstwo i wasze zaangazowanie w bitwie. Najbardziej Michał do Ciebie ,bo to ty jesteś odpowiedzialny za to, że ta Reko wyglądała tak wspaniale , Twoje dowodzenie naprawdę było na wysokim poziomie. To ,że kawaleria wykonywała tak wspaniale manewry to twoja zasługa .pragnę też podziękować całemu 8ppleg bo wykonali kawal dobrej roboty a myślę że Adaś coś wrzuci od siebie . jednak prawdziwe brawa należą się cichym bohaterom tej rekonstrukcji tym co nie są na zdjęciach .Tym co o nas dbali Panu Wujtowi za wspaniale przygotowane zaplecze kwatrmistrzowskie ,za gościnę w tak malowniczej miejscowości .Paniom ze szkoły za taką troskę o rekonstruktorów .oraz szczególnie chce podziękować POLONIKUSOWI i JURGENOWI za wszystko co zrobili za pomoc i za wsparcie mojej zonie za wsparcie duchowe i za ciekawe rozwiązania , wartom za wspaniałe wykonywanie obowiazków słuzbowych , policji za zabespieczenie terenu NAPRAWDĘ DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA TO ŻE BYLI !!!!!!!!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucyfer Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 szkoda, ze tak rzadko są takie pokazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 GRATULUJE naprawde udanej inscenizacji !!! Wielki szacunek dla 8pp leg. i wszystkich ktorzy przyczynili sie do organizacji tej lekcji historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.