Skocz do zawartości

KOCK -SEROKOMLA 2006 1PAZDZIERNIKA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam

Serdeczne pozdroweinia dla uczestnikow z drugiego konca swiata, gdzie niektorzy (jak akagi) odpoczywaja po Bzurze:)))
Zycze super imprezy i udanych, patriotycznych obchodow Bitwy Kockiej
I w ogole wszystkiego najlepszego - Kamil, trzymaj sie i trzymaj w ¨kupie¨ impreze.

pozdrawiam

Jacek akagi Haber

ps. przepraszam, ale tu kurna nie maja polskich znakow na klawiaturze :)))))

ja po serokomli polece do australii kangury na smyczy prowadzać :)
ale akagi dziekujemy i jestem pewien że bedzie dobrze a za rok..............
cóż może druga bzura w naszych rejonach
jak pomoga niebiosa i partia pozwoli :)
dobrze słuchaj tam gdzie jesteś bo bedzie u nas głosno
huk dział z serokomli przypomni wydarzenia z października 1939 roku ...:)
a tak przy okazji to chce podziekować cichemu bohaterowi serokomli michałowi z 1KOP oraz Andrzejowi z 8ppleg za pomoc oraz Adasiowi ,Piotrowi walusiowi za pomoc i wsparcie dzieki tym osobom ta inscenizacja nie doszła by do skutku
DZIEKUJĘ w imieniu swoim i grupy

Bylem coprawda tylko jako widz ale bylo super.
Szczegolnie podobaly mi sie efekty pirotechniczne jak niemiecka opl strzelala do Okaula :D niestety beda mieli prawdopodobne zestrzelenie lub conajmniej uszkodzenie ;)
Jedna drobna uwaga - nie bylo nikogo pilnujacego widownie - az dziw ze wszyscy tak karnie stali za tasmami...

w imieniu organizatorów dziekuję przybyłym grupom remonstrukcyjnym za o piekna inscenizację szczególnie dziekuję GRH Strzelcy kaniowscy ,GRH REHN, GRH LISA , i GRH Narew za piekne odegrane epizody pozatym \\
OKUL JESTEŚ ZAJEBISYT kombatanci mowili że łza w oku jak pilot Pirunkiewicz latał nad widownią a i jeszcze SRH Wrzesień 39 bez nich nie dalibysmy rady
to na poczatek zajakiś czas reszta

Wspaniała impreza. Super pirotechnika. Naprawdę nie spodziewałem się tylu pojazdów. No i Okaul - gratulacje - ostrzał OPL i ta smuga dymu - moja rodzinka była na widowni - byli naprawdę pod wrażeniem. Były oczywiście pewne niedociągnięcia i małe zamieszanie w trakcie bitwy, ale ten minusy na pewno nie przesłonią plusów ;). Poza tym wspaniałe przyjęcie przez mieszkańców Serokomli i piękne uroczystości w sobotę na cmentarzu. Jednym słowem - chłopaki z 8 PPLeg - wielkie gratulacje dla Was.

Trochę fotek zrobionych przez moją siostrę - przepraszam za słabą jakość, ale nie mam zoomu optycznego:

http://wrzesien39.skawsoft.com.pl/forum/viewtopic.php?p=9598#9598

Kamilo

Gratuluje zorganizowania wspaniałej imprezy. Jestem pewny , że wypadła wybornie :) Niestety nie mogłem być (sprawy zawodowe) i bardzo tego żałuje. Mam nadzieje na szybkie spotkanie. Pozdrowienia dla całego 8 ppleg i 1 KOP-u

d007

Szarubek dziekuje za zajecie sie pilotem i łączność, poza tym chce podziekować wszystkim grupom, które brały udział w rekonstrukcji. Myślę, że przyjelismy was po staropolsku i może sie mylę, ale odnosze wrażenie, że wszyscy rekonstruktorzy byli zadowoleni z bitwy.
Chciałem podziekować w imieniu 8ppleg
okaulowi za dzialania samolotu (miałeś rację wrażenie niesamowite ten 1 przelot )
grupom niemieckim za profesjonalizm i za to ,że przybyli na wezwanie :AA7,REHN,LISA,NAREW
grupom polskiej piechoty szczególnie SRH Wrzesień 39 i GRH Kozienice za pomoc ,51pp,LOW,5pp,Wilkom,oraz inym przybyłym wymienionym wczesniej,
grupom kawalerii ,za wasze męstwo i wasze zaangazowanie w bitwie. Najbardziej Michał do Ciebie ,bo to ty jesteś odpowiedzialny za to, że ta Reko wyglądała tak wspaniale , Twoje dowodzenie naprawdę było na wysokim poziomie. To ,że kawaleria wykonywała tak wspaniale manewry to twoja zasługa .
pragnę też podziękować całemu 8ppleg bo wykonali kawal dobrej roboty a myślę że Adaś coś wrzuci od siebie .
jednak prawdziwe brawa należą się cichym bohaterom tej rekonstrukcji tym co nie są na zdjęciach .Tym co o nas dbali Panu Wujtowi za wspaniale przygotowane zaplecze kwatrmistrzowskie ,za gościnę w tak malowniczej miejscowości .Paniom ze szkoły za taką troskę o rekonstruktorów .
oraz szczególnie chce podziękować POLONIKUSOWI i JURGENOWI za wszystko co zrobili za pomoc i za wsparcie
mojej zonie za wsparcie duchowe i za ciekawe rozwiązania , wartom za wspaniałe wykonywanie obowiazków słuzbowych , policji za zabespieczenie terenu
NAPRAWDĘ DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA TO ŻE BYLI !!!!!!!!!!! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie