pokemon Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Superrrrrrrrrrrrrrr!A czy można prosić o jakieś wskazówki dla potencjalnej publiczności? Np. przyjedźcie nie później niż na 12, zgłoście się do sektora, itd.Wstęp wolny?Pozdrowienia :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 kolego publika moze byc od11 bo od tej bedą uroczystości a co do wstepu to wolny ,sektor bedzie onaczony są 3 sektory koło Kościoła ,koło wojsk polskich i zarzeczką polecałbym za rzecaką bo nabliżej rekonstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 grupy rekonstrukcyjne i osoby prywatne biorace udział w inscenizacji proszę o zabranie ze sobą do serokomli 1-materacy i kocy 2-kartki podpisanej ze zgłoszeniem proszę też o informacje ile osób przyjedzie z jakiej grupy bo narazie na 20 grh potwierdziło przyjazd 5 grh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Kamilo odezwij się do mnie mailem, bo gdzieś zgubiłem Twój.PozdrawiamKrzysiek 5ppleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Obejzałem Wasze Zaproszenie na google i powiem krótko: super! Pomysł swietny i udany montaż! Moje gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 krzyś meil to 8ppleglublin@op.plakms -dzieki starłem sie jest jeszcze nowsza wersja ale nie wgrana jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 przesłałem plany jak kogoś pominołem to proszę o meila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Witam!Kamilo - zgłosiłem Okaulowi gotowość lotniska Radawiec do przyjęcia jego samolotu. Jest to około 40 km po prostej od pola bitwy. Szczegóły i uzgodnienia e-mail szarubek@wp.pl lub tel 505 078 475.Pozdrowienia - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 przypomne bo może ni każdy wie co to forum (słownik wyrazów obcych) forum - miejsce, teren, na którym przedstawia się ważne sprawy publiczne do rozważenia, osądzenia, załatwienia Etym. - łac. 'rynek, targowisko; plac, miejsce publiczne do odbywania sądów, zgromadzeń lud., zwł. najważniejsze, rzymskie - Forum romanum'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 szarubek jeszcze raz dzieki jesteś wielki może sie uda to co planujemy zrobić narazie dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 proszę was o kontakty te grupy co zostały pominięte przy wysyłaniu scenariusza sorki za post z forum to miało trafić w inne miejsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 mamy już wszystkie typy wijsk jakie walczyły pod serokomlą razem z flotyllą pińską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenon Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Mam pytanie : chciałbym być jedynie widzem i obserwatorem czy mogę? czy potrzebny będzie identyfikator?Jak z parkingami ? Ja z kolei przybęde z Białej Podlaskiej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Panie Kamilu, wiem, że Pan nie może odpisać, rozmawiałem juz z revoltem, TKS będzie na 100 % i jeszcze ekstra bonus - oryginalny PM Mors, wrzesniówka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 panie Tom Hagen napisz w sprawie TKS-a do organizatorów8ppleglublin@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 kamilo powróci do żywych na forum 3 września więc cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 O rany ! Co tu się narobiło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 nowy filmik z zaproszeniem http://video.google.pl/videouploadfinished?docid=-7738261937775522672&filename=wsb64__c2Vyb2tvbWxhIG0u.WMVtomhagen proszę o kontakt na gg lub na meila w sprawie tks-arewolt podaj namiary na okulusa -od samolotu (proszę o kontakt )mei lub tel podane wyżej zapraszam szczególnie grupy polskie do 18.00 w sobotę bo o 18 00 chcemy zrobić apel poległych przy pomniku w serokomli bedzie trozke kombatantów i rodzina Kleeberga marynarzy flotylli pińskiej :) proszę o przybycie troszke wcześniej jak będziecie mogli członkowie 8ppleg będzą w szkole w serokomli i na polu bitwy już w sobotę rano od 8 więc nikt kto przyjedzie nawet o 7 nie będzie stał pod drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 wszystkie grupy i osoby chcące wziać udzial w inscenizacji informiję że dnia 20 wrzesnia zamykamy listy uczestników grupy które nie potwierdziły obecności proszę o jej potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Wszystkie grupy proszę o przybycie do serokomli do godziny 17.00 w sobotę (o ile jest to mozliwe ) o 18.30 na cmentarzu w serokomli odbedzie sie apel poległych o 22 .00 omówienie z dowódcami poszczególnych odcinków calej inscenizacji PROSBA:jeśli ktoś z rekonstruktorów ma może insygnia generalskie lub odgrywa polskiego generala to prosze o kontakt (potrzebujemy generała ) (gdzie jest generał :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 prosze o potwierdzenie przybycia poniższe grupy :AA7 , 5PPLEG , 9 P.S.KONNYCH ,CYTADELA , 28PP , PROSZĘ TEŻ O ZABRANIE KARIMATY LUB MATERACA SPIWORA niezbednika dowodów ,paszportów lub inych dok tożsamości w sprawach dojazdu proszę o kontakt tel . 502421824 od piatku 29 wrzesnia jesteśmy na miejscu rekonstrukcji wiec jedyny kontakt to powyzszy telefon nadal czekam na sowietów o ile chcą jeszcze i na niemców oraz czekamy na generała Polskiego naprawdę jeśki ktoś ma insygnia generalskie lub pagony to proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2006 do wszystkich krytyków chce nadmienic odrazu że na rekonstrukcji serokomla 2006 zostaną użyte pojazdy ot-810 ,(w barwach różnych ),sdkfz 222 ,samochód mercedes do przewozu piechoty , motocykle strona polska sokół 1000 , z tego co wiem TKS , bofors i wóz taborowy oraz taczanka , wojska bedą w umundurowaniu zblizonym do orginału z 1939r polska kawaleria bedzie wystepowala wedlug scenariusza w szarży ,jako gońcy i tak jak walczyła czyli spieszona polska piechota bedzie walczyć w centrum inscenizacji i na lewej flance polskie moxdzierze i karabinki wz 35 (ur)bedą we wszystkich epizodach bitwy po inscenizacji zapraszam krytyków na dyskusję bo jak mniemam bez takiej sie nie obedzie na tym forum dalej czekam na potwierdzenie ze strony cytadeli o ile sie wybiera bo ??zaluje że strzelcy kaniowscy nie bedą ale bolas rozumiem cie i mysle ze spotkamy sie to pogadamy .grolman jak słyszałem macie inne plany to też oki nie ma sprawy AA7 czekam też na was mysle ze bedzie jak na lublinie tylko o niebo lepiej i cieplej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2006 do grup wybierających się zabierzcie ze soba banery jak macie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Kamilo przepraszamy bardzo, ale z poważnych przyczyn (uwierz naprawdę POWAŻNYCH) nie będziemy mogli stawić się na bitwie. Bardzo byśmy chcieli, ale niestety. Szkoda,że Nas nie będzie, bo impreza zapowiada się przednio. Cóż. Siła wyższa. Pozdrawiamy i życzymy udanej rekonstrukcji. Mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłości. GRH Podkarpacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Kamilo - wysyłałem do Ciebie kilka razy maila, nic nie odpowiedziałeś. 5 ppleg będzie w składzie 4 osób.PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.