Skocz do zawartości

KOCK -SEROKOMLA 2006 1PAZDZIERNIKA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
plakat można zobaczyć jak go zmniejsze do takich rozmairow żeby sie załadował bo mnie już szlak trafia a jak ktoś wie jak to zrobić to proszę o radę
Napisano
dzieki krzys za wstawienie , zaznaczam ze bedzie jeszcze jedna wersja plakatu ale pojawi sie w innym terminie
pozdrawiam i dziekuje kamil
Napisano
Tak, ale plakat ma totalny błąd marketingowy - eksponujecie wyraz zapraszają , choć wiadomo, że plakat ma zapraszać lub reklamować coś.
Zaś co to ma być napisane jest małym druczkiem.
Napisano
akagi to nasz plakat wewnetrzny ale bedzie jeszcze jeden który robi wójt gminy serokomla ze sponsorami i ludzmi tymi co pomagali taki wiekszy ,ten tutaj bedzie pokazany w srodowiskach reko żeby jakos naswietlic sprawę rekonstrukcji i tego co mozna zobaczyć
ale dzieki ze zwróciłes uwage na takie rzeczy przydadza sie w projekcie banera

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 20:40 28-04-2006
Napisano
Czołem Kamilu
Znam waść jeno ze słyszenia ale opinia Michała mi wystarczy za dziesięć innych, chciałem zglosić do bitwy 4 Pulk Strzelców Podhalańskich z Cieszyna który działa wspólnie z 1 Pulkiem KOP i razem przyjedziemy. Howk
P.SMyśle że wcześniej spotkamy się na imprezie w Cieszynie
Napisano
miszka Ty juz masz przerabane to jeszcze chcesz papierki :)
a tak poważnie to nie ma problema dam ci na wyrach dla was i dla nich I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA CIEBIE NA WYRACH
MY BEDZIEMY KOŁO 10-12
  • 2 weeks later...
Napisano
mam serdeczną prośbę do wszystkich grup co zgosiły sie na rekonstrukcje SEROKOMLA 2006 o przesłanie na meila nr kontaktowych telefonów do szefów grupy
przykłd grh..... , tel ....., e-meil......, fax
bardzo pomoze mi to w dalszej organizacji widowiska dziękuję i przepraszam za kłopot
  • 1 month later...
Napisano
za tydzień podam szczegółowy plan bitwy wstawimy zdjecia i opis stanowisk oraz wyslę scenariusze do zapoznania :Serokomla 2006 coraz blizej :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie