Boruta Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Można zobaczyć plakat??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 2 boforsy to znaczy 2 zaprzęgi boforsów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 P.pance sztuk 2-napewno.Działon p.panc. i p.panc po sztuk 1-napewnoA jak ałłah da,to działonów sztuk 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Amen ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 plakat można zobaczyć jak go zmniejsze do takich rozmairow żeby sie załadował bo mnie już szlak trafia a jak ktoś wie jak to zrobić to proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 a czego używasz, żeby go oglądać?może tam jest obcja esize" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 akagi nie wiem wiem ze nie moge wstawić bo pisze ze jest za wielkie o 25 kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Kamilo - wyślij do mnie ten plakat, zmniejszę i wstawię na forum. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 dzieki podsyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 cholera, w sumie mogłem ci pomóc tak samo, nie pomyslałem (samemu to zmniejszyć) papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Oto plakat. Nie zdąrzyłem już wieczorem. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Dzięki, pośpiech niepotrzebny zupełnie, ciekawa fotka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 dzieki krzys za wstawienie , zaznaczam ze bedzie jeszcze jedna wersja plakatu ale pojawi sie w innym terminie pozdrawiam i dziekuje kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Tak, ale plakat ma totalny błąd marketingowy - eksponujecie wyraz zapraszają , choć wiadomo, że plakat ma zapraszać lub reklamować coś. Zaś co to ma być napisane jest małym druczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 akagi to nasz plakat wewnetrzny ale bedzie jeszcze jeden który robi wójt gminy serokomla ze sponsorami i ludzmi tymi co pomagali taki wiekszy ,ten tutaj bedzie pokazany w srodowiskach reko żeby jakos naswietlic sprawę rekonstrukcji i tego co mozna zobaczyć ale dzieki ze zwróciłes uwage na takie rzeczy przydadza sie w projekcie banera Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 20:40 28-04-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Czołem KamiluZnam waść jeno ze słyszenia ale opinia Michała mi wystarczy za dziesięć innych, chciałem zglosić do bitwy 4 Pulk Strzelców Podhalańskich z Cieszyna który działa wspólnie z 1 Pulkiem KOP i razem przyjedziemy. Howk P.SMyśle że wcześniej spotkamy się na imprezie w Cieszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 OKI PRZYJENTY TYLKO NAPISZ MI NA MEILA ilu was i a ja dam wam do wypelnienia pisemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Kamilu,Cieszyniak to z nami (1i7) jedna pięść".Także te cholerne papierki to razem z nami.Nie daj się Druhu.Houk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 29 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2006 miszka Ty juz masz przerabane to jeszcze chcesz papierki :)a tak poważnie to nie ma problema dam ci na wyrach dla was i dla nich I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA CIEBIE NA WYRACH MY BEDZIEMY KOŁO 10-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 I znowu okupacja.heheHouk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 29 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2006 miszka pamietaj ze cos mi obiecałeś na wyrach ???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 mam serdeczną prośbę do wszystkich grup co zgosiły sie na rekonstrukcje SEROKOMLA 2006 o przesłanie na meila nr kontaktowych telefonów do szefów grupy przykłd grh..... , tel ....., e-meil......, fax bardzo pomoze mi to w dalszej organizacji widowiska dziękuję i przepraszam za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 za tydzień podam szczegółowy plan bitwy wstawimy zdjecia i opis stanowisk oraz wyslę scenariusze do zapoznania :Serokomla 2006 coraz blizej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-5997380127879267858filmik o serokomli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Kamil, na Żelaznego Orła możesz liczyć, nie wiem jeszcze tylko ile osób, wstępnie jest to 10 osób + 3 motocykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.