bolas Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 yłam piękna i młoda ... niestety Krzyś zwiał z kobierca ... "
bolas Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 ... postanowiłam wstąpić do armii aby uspokoić rozszarpaną duszę ..."
zelig Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 To pierwsze zdjęcie - z Helgą i faustem, to kadr z kroniki.I jeszcze raz odsyłam do tego artykułu, do którego link podałem powyżej - stamtąd ciekawostka, iż Niemcy reklamowali panzerfausty jako Najbardziej kobiecą broń w historii"... - ale to już w okresie kiedy tylko Volkssturm - czyli też i baby - miał im ratować Rzeszę.
yorik Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Ja jeszcze o Wandzi. Po prostu nie mogę jej darować. Mało jest takich podłych rodaków jak ona . Dlatego pozwolę sobie jeszcze pojeździć, choć to nie leży w moim charakterze.Śmiejcie się śmiejcie. Ale z tego Kornijczuka (drugiego męża Wandy) to musiał być masochista. Zresztą Leon W. chyba, w grobie się przewraca, że spłodził taki babsko - patryłotrkę" polską.
mirek1973 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 ha a teraz zagadka kto byl ojcem chrzestnym wandzi wasilewskiej?
Lokomotywa Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 yorik- twoja jadowita wypowiedz jest niesmaczna nawet gdy chodzi o W Wasilewską -40 lat temu takie same teksty musiałem czytać o Andersie ,byc moze wtedy pisał je twój dziadek lub ojciecTo forum dla odkrywców a nie politycznych oszolomów -idz lepiej na forum Radia Maryja
mike110 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Bjar_1, kobiety z natury jakimś cudem są lepszymi strzelcami niż mężczyźni. Ci, którzy zajmują się strzelectwem mogą to potwierdzić.Babeczki mają jakiś cholerny zmysł, który im to ułatwia. Pamietam jak zabrałem kiedys moją na strzelnicę LOK. Chciałem pouczyć Ją strzelania z broni krótkiej. Stary, o ile teoria nie była Jej mocna strona to już część praktyczna zaskoczyła wszystkich obecnych- celność i skupienie :)
yorik Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Lokomotywa ! Mojego ojca w to nie mieszaj, bo akurat wtedy kiedy Jasia Broniewska popełniała swoje cudne dzieła spędzał miło" czas na Mokotowie i we Wronkach. Pewnie po to, żeby tacy jak ty ich obrażali (wstyd !).Mój dziadek niestety został wykończony w Bergen-Belsen razem z babcią. Zastanów się co piszesz, bo ja nie obrażam Twoich krewnych (z Twojej strony chwyt poniżej pasa niestety).Dla mnie Wanda to zdrajczyni. Czy o takim Felku Dzierżyńskim czy Julianie Marchlewskim też mam pisać nie jadowicie? Pewne rzeczy trzeba nazywać po imieniu. Nawet sobie nie wyobrażam, że kogoś takiego można brać w obronę.A wychowywany byłem podobnie jak Ty na tekstach typu Człowiek który się kulom nie kłaniał". Mirku! Ojcem chrzestnym Wandy był Dziadek.Może dlatego Soso jej nie kazał odstrzelić, bo trzymał u siebie takie kuriozum-córkę sanacyjnego ministra i chrześnicę człowieka, który złoił im skórę w 1920.P.S.Z firmą Ojca R. nie mam nic wspólnego. Wręcz przeciwnie.
whatfor Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 Generalnie to one wszystkie kręcą :) ale pani z bagnetem jest OK!
Grzesio Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Raczej baba przebrana w męski mundur - dość częste zdjęcia na ebayu.PzdrGrzesiu
pik78 Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 wsciekle kobiety szukają swych chłopów ochlajtusów gdzieś w ZSRR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.