Skocz do zawartości

HasłoMiecze na lemiesze" cz. 1

KRUSZYNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano

Skarbonka na datki może i w oryginalnej farbie. Obiekt w kolegiacie w Wiślicy (woj. świętokrzyskie). Co ciekawe jest to drugi egzemplarz 1 ktoś podwędził w związku z tym transakcje handlowe nie wchodzą raczej w grę - próbowałem ;).

pozdrawiam nomyss

Napisano

Gdy rolnikom z nieba zesłał Pan dar, zaczęli go skrupulatnie rozbierać.I tak to wielki stalowy ptak zwany B-17 zakończył swój żywot w ich gospodarstwach, obejściach, warsztatach.

Napisano

Pan X postanowił w ogrodzie taką machinę postawić, ale czegoś mu w niej brakowało. Wtedy wpadł na pomysł, że butla tlenowa z samolociku doda jej urody.

Napisano

Pan Y to zaradny człowiek. W zanadrzu zawsze ma kawał dobrej duraluminiowej blachy. Gdy w gospodarstwie wystąpią jakieś usterki,to po prostu bierze piłkę, odcina jej kawałek i je naprawia.

Napisano

Zresztą pan Y to największy szczęściarz, bo na jego posesji spadła maszyna, a więc ma tego najwięcej. Można rzec- prawdziwy bogacz.

Dobranoc
szczepciu

• 3 months later...
Napisano
ja wiem gzie stoi niepowiem co ale przygotowane do .... tez niepowiem po co..... super temat. wojna przyczynia sie do rozwoju cywilizacji i to znacznie .widzialem wiele zeczy opisanych tu wiec nic nowego nie wniose.pozdrawiam.
Napisano

Kol Erih
Mi się wydaje że mebelek zrobiono ... znawcą nie jestem więc jeżeli ktoś potrafi rozpoznać inne wzory uzbrojenia to proszę...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie