krzysiek Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Skoro wszyscy chcą, to ja też!krzysztofkulesza@wp.plPozdrawiamKrzysiek
kloki Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 kklokki@wp.pl Też poproszę.Pozdrawiam i z góry dzięki!
lucjusz8 Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Jeśli to prawda i ktoś dostanie te zdjęcia - to proszę wstawcie je na forum.
jotes Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Towar reglamentowany.Tzn. ja nie dostałem.Słaby debiut na forum ;)
jaca2003 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Ha ha ha siódemka w stodole........(a może ta stodoła to w Klewkach)?Pozdrawiam
feeder Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 robjary, czy chodzi o to podwozie (u góry z lewej)?http://www.odkrywca-online.com/picsforum9/1wrak.jpg
omi30 Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 to samo nasunało mi sie na mysl ,własnie to podwozie
lokfan Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Witam!Pięknego prezentu pod choinkę niestety chyba nie będzie, no ale nic to szukajmy dalej!Pozdrawiam!lokfan
pzl Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Naiwni i zakochani żyją nadzieją i złudzeniami.Myśląc racjonalnie to nie szans na zdobycie 7 TP w całości. Jedyna możliwość, by taki czołg zachował się w całości to przypadek:- wpadnięcia jego do rzeki o głębokości min. 3 metrów /np. z mostu/- utopienia i to raczej celowego w leśnym oczku wodnym- wpadnięcia, zsunięcia się do ziemnej szczeliny odpowiednio szerokiej, i głębokiej- zatonięcia w błocie /np. Głowaczów, ale tam było zdecydowanie za płytko/- poszukania za granicą egzemplarzy zdobytych przez Niemców /największe szanse/Na Lubelszczyżnie i Zamojszczyznie wszystko co dało sie ukraść, także mienie cywilne zrabowały SOWIETY jeszcze we wrześniu 1939. W centralnej Polsce pobojowiska dokładnie wysprzątali Niemcy.Jednak od kilku lat, i to także na tym forum ktoś stale informuje /jedna osoba pod różnymi adresami?/, że zebrał co następuje: większośc kół, i rolek z układu jezdnego 7 TP, posiada ogniwa gąsienicy, duże fragmenty mocno skorodowanej wanny kadłuba czołgu.
jaca2003 Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 W pewnej wsi nieopodal zamościa szamba sa pokryte elementami 7 TP ale jak to polski chłop Nie dam Panie bo to warte dużo Pieniędzów wiec lepiej niech leży aż Pan tych Pieniędzów nazbierasz".I całkiem niedaleko ponoć płk Rowecki się rozbrajał i ponoć coś tam ma być.Ale temat dopiero na wiosne a na razie to rodzinka moja z tamtych rejonów węszy knuje i mataczy.Moze coś z tego wyjdzie?Oby.Czego sobie bym winszował.Pozdrawiam
panzergrzes2 Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Lokfan prosze o kontakt.A jesli chodzi o ilosc czesci do 7TP?To prosze o kontakt pod nr.503 630 698. panzergrzes
panzergrzes2 Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Układ jezdny jest kompletny.Reszta to narazie niespodzianka.
myszaniołek Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 panowie jest pewien człowiek który ma dużo cześci do 7tp lub c7p w stodole jeszcze po ojcu lub dziadku co jakis czas ktoś do niego przyjeżdza i ten mu po kawałku wynosi ten pojazd (MWP wie o tym)czesci te są skupowane przez panów Kęszyckich którzy nie wątpliwie zrobią z nich urzytek to znaczy jak namierzą odpowiednio duży ciekawy i drogi pojazd wstawią w depozyt do MWP czesci od 7tp za co dostana zgodę na ciche wydobycie i wywiezienie znaleziska dokładnie to samo było z wanną TK3 wyciągneli ją w Polsce zrobili lipna umowe w celu zalegalizowania wstawili do MWPa zato dostali glejt na stuga 3 i wszystko gra
PATRON Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 myszaniołek......pierdoły opowiadasz o skupowaniu części od 7 tp przez kęszyckich ....jak nie wiesz to nie chrzań głupot. a idać ewidentnie że kompletnie nie wiesz o czym mówisz nie wiesz kto ,gdzie ,co ,od kogo i ,dlaczgo ale posądzasz bez zmrużenia oka .....Wstyd .....diabełek a nie aniołek z Ciebie PZDR PATRON
myszaniołek Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Nikogo nie posądzam a wiem doskonalerobią to przez podstawionych ludzi. Dodam że w lutym prawdopodobnie pojawi się troche cześci do 7TP na wymiane za ciekawe fanty.
panzergrzes2 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 [wypowiedź usunąłem, bo była poniżej krytyki - polsmol]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 21:19 07-01-2006
PATRON Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 :-))))) No i chyba jednak to ja mam rację w kwestii tych dyrdymałów o skupowaniu 7tp przez Kęsiaka...tak, tak ....myszaniołek i tylko niepotrzenie zagotowałeś panzergrzesia ...:-)))PZDR PATRON
panzergrzes2 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Kolesiu wiem przez kogo jestes informowny! Co chwile ktos mi dzwoni ze mają byc czesci a to kola a to blachy jakos nic dotychczas nie widzialem!!!Wiec mysle ze bedzie lepiej jak przeniesiesz sie na forum dla malych dzieci!!!
Grendel Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Panzergrzes,Wez gleboki wdech!I wydech!I jeszcze raz!A teraz juz spokojnie - znam Twoje bole ;o)Najwieksze szkody robi gromada niedoinformowanych zyczliwych"...Ale na te gromadke szkoda zdrowia.A szukac czesci i tak trzeba:)Pozdrowienia i szczere zyczenia sukcesow!Grendel
panzergrzes2 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Przepraszam za slownictwo ale pare osob denerwuje to ze mam tyle czesci do 7ki i cos z tym robie.Nie chodzi o forum! pozdrowienia
bjar_1 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Panzergrzes - jak złożysz to do kupy ,to zaprezentuj na Forum. Ja chętnie popatrzę ;)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.