Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
24 minuty temu, bodziu000000 napisał:

zazdrośnicy , lokator pałacu wiedział o planach pomarańczowego , wiedział też , że jako jeden z najbardziej zaufanych ludzi pomarańczowego jest bacznie obserwowany przez irańskie służby ulokowane w sieci kebabów , w związku z tym dla niepoznki udał sie na Łotwę , żeby zmylic przeciwnika , że nic się nie stanie

takiego mamy cwanego lisa stosunków nie tylko międzynarodowych

• Haha 2
Napisano
W dniu 1.03.2026 o 13:25, Jedburgh_Ops napisał:

Ilość i jakość nie chadza w parze.

Mam dziś dokumentnie seksualny stosunek do pracy, stąd popijam kawę, palę papieroski i czytam informacje o USA/Iran.

Ty tak dobrze nie masz, więc podpowiem, jaką narrację promują skrajne skrajne tuzy intelektu, o znanych nazwiskach

- Europa, a przynajmniej Polska powinny czynnie uczestniczyć w tym konflikcie. Czy popierając USA/Izrael, czy Iran- strona zależy od jak bardzo autor jest wychylony w prawo
- powodem powyższego jest czy ogromny antysemityzm, gdy autor myśli o popieraniu Iranu, lub.... walka z wojującym islamem i nielegalną migracją
- ogólne wzmożenie i ostrzeżenia przed.... zamachami terrorystycznymi, które także, tfu tfu, w Polsce mają mieć miejsce. Stąd należy unikać dużych skupisk, transportu zbiorowego, itp.

Napisano

- Może to też jest okazja, żeby zaapelować do polskiego rządu, żeby trochę bardziej zabrał się do pracy w pomocy polskim turystom i mieszkańcom Zatoki Perskiej - oznajmił Karol Nawrocki w trakcie Europejskiego Kongresu Samorządów. Prezydent poinformował, że "żąda od rządu", aby pomógł Polakom w rejonie Zatoki Perskiej powrócić do kraju i wspomniał sytuację z 2023 r., gdy wybuchła wojna Izraela z Hamasem.

- Z całą pewnością nie powinniśmy zostawić Polaków samych w rejonie Zatoki Perskiej. Podejmuję wysiłki w tym kierunku i tego żądam od rządu - zaznaczył.

Napisano
3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

- Może to też jest okazja, żeby zaapelować do polskiego rządu, żeby trochę bardziej zabrał się do pracy w pomocy polskim turystom i mieszkańcom Zatoki Perskiej - oznajmił Karol Nawrocki w trakcie Europejskiego Kongresu Samorządów. Prezydent poinformował, że "żąda od rządu", aby pomógł Polakom w rejonie Zatoki Perskiej powrócić do kraju i wspomniał sytuację z 2023 r., gdy wybuchła wojna Izraela z Hamasem.

- Z całą pewnością nie powinniśmy zostawić Polaków samych w rejonie Zatoki Perskiej. Podejmuję wysiłki w tym kierunku i tego żądam od rządu - zaznaczył.

Niech wyślę Al fons One

Napisano
38 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Lepiej niech zadzwoni do swojego pomarańczowego przyjaciela z informację że jeśli zakończy szybko wojnę amerykańsko - irańską to ma spore szanse na pokojowego Nobla😕

Napisano

Stena Imperative, tankowiec pływający pod amerykańską banderą, doznał poważnych uszkodzeń. Znajdująca się z Zatoce Perskiej jednostka została zaatakowana z powietrza. Informację potwierdził właściciel statku.

Napisano
Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Mam dziś dokumentnie seksualny stosunek do pracy, stąd popijam kawę, palę papieroski i czytam informacje o USA/Iran.

Ty tak dobrze nie masz...

Owoż zgadza się - ja i papierosek to oksymoron. Taki głupi behawior z latania. :-)

- Europa, a przynajmniej Polska powinny czynnie uczestniczyć w tym konflikcie. Czy popierając USA/Izrael, czy Iran- strona zależy od jak bardzo autor jest wychylony w prawo...

Autorstwo mogę rozpoznać - neandertalczyk, któremu przez przypadek wydano badania lekarskie we wrocławskim GOBLL. Mnie też tam wydano, ale nie przez przypadek. A nawet jeśli nie ten neandertalczyk to jego szef.

- ogólne wzmożenie i ostrzeżenia przed.... zamachami terrorystycznymi, które także, tfu tfu, w Polsce mają mieć miejsce. Stąd należy unikać dużych skupisk, transportu zbiorowego, itp.

Tutaj to akurat - niestety - zgadzam się. Rzecz jasna tfu, tfu, tfu.

Dużo jeżdżę stołecznym metrem, bo to jest 3 × szybciej niż żeby dostać się do wielu miejsc metodami naziemnymi. Skrzywienie mam, jakie mam, więc obserwuję (jeśli w ogóle jest co obserwować!) tych cieciów spod znaku „M”, których zadaniem jest zabezpieczanie przed nieszczęściem. Mam paru takich ulubionych cieciów z takimi kałdunami, że nie mam pojęcia, jak oni sznurują sobie buty i przypuszczam, że albo robią to im dzieci lub żony/partnerki albo nie rozsznurowują butów tylko wkładają je na łyżkę. Taki facet fizycznie nie jest w stanie schylić się pod siedzisko w metrze i sprawdzić, czy  tam nie ma niespodzianki i oni tego nie robią, bo ich obserwuję, czy to robią.

Nie żebym tu prowadził instruktaż, co i jak to zrobić, żeby był dramat, ale jak na to wszystko ze zgrozą patrzę to przecież już sporo lat temu napisałem na tym forum, że to tylko kwestia czasu, kiedy w stołecznym „M” stanie się coś koszmarnego. Czy to w uznaniu za zaangażowanie polskiej lądówki... wiadomo gdzie, cz to w uznaniu za polskie F-16 w Jordanii, czy nawet za coś wyimaginowanego, a niemającego miejsca. Dla fanatyków - wszystko jedno. W polskim dziadostwie, bylejakości i tumiwisizmie oraz tupolewizmie to się musi stać.

Z lat mojej pracy dla British Aerospace Defence i jeżdżenia do Londynu nie zapomnę, jak te sprawy wyglądają w Londynie i ile razy w tamtejszej „tubie”, albo przy niej, widziałem gości w gustownych ciapkowatych ubrankach, ze sprzętem marki SA80 i tylko nigdy nie zdążyłem na ich beretach rozpoznać godła pułku, bo się miłe misie szybko ruszają.

I to nie są goście z kałdunem obwodu 200 cm, którzy nigdy niczego w metrze nie sprawdzą, bo a) nie chce im się; b) jest to niemożliwością, jak w obu przypadkach moich ulubieńców z warszawskiego metra.