GodzillaONyt Napisano 14 Lipiec Napisano 14 Lipiec Dzięń dobry ostatnio zaczolem chodzić z wykrywaczem po łakach i polach i wychodzą mi ruzne ołowiane luki głównie 11mm ale mam też jedną 8mm i jedną 15mm Pomorze ktoś z indetnyfikacją
0 lowiec Napisano 14 Lipiec Napisano 14 Lipiec Tzw loftki czyli nieoceniony pomocnik na wszystko "tzw myśliwych" Godzinę temu, bjar_1 napisał: Mazowsze Nieprawda - bo Pomorze
0 bialawy Napisano 14 Lipiec Napisano 14 Lipiec Rurznie morzna pomuc ... Ale ja się nie zdecyduję bo oczy krwawią...
0 Kee Napisano 15 Lipiec Napisano 15 Lipiec 16 godzin temu, bialawy napisał: Rurznie morzna pomuc ... Ale ja się nie zdecyduję bo oczy krwawią... Pamiętasz że ołów jest szkodliwy?
0 bialawy Napisano 15 Lipiec Napisano 15 Lipiec 4 godziny temu, Kee napisał: Pamiętasz że ołów jest szkodliwy Ten który wchodzi w postaci pocisku?
0 Luckey13 Napisano 15 Lipiec Napisano 15 Lipiec 6 minut temu, Landszaft napisał: Jeshus on frucił !!! , i snofu te gópie pytania Mam wrazenie że ostatnio to sporo legend wraca, ewentualnie ich naśladowcy, taki Napoleon choćby ;)
0 kress404 Napisano 15 Lipiec Napisano 15 Lipiec Kule muszkietowe lub szrapnele. Ps. Z reguły łąki i pola to nie jest "ziemia niczyja". Mam nadzieje, że masz pozwolenie od właściciela ziemi. Nie chcesz by cię Heniek przegonił ;)
0 kress404 Napisano 15 Lipiec Napisano 15 Lipiec 1 hour ago, Luckey13 said: Mam wrazenie że ostatnio to sporo legend wraca, ewentualnie ich naśladowcy, taki Napoleon choćby ;) To jakiś troll? Po innych odpowiedziach wnioskuję, że to nie pierwszy raz ten ktoś zadaje pytania.
Pytanie
GodzillaONyt
Dzięń dobry ostatnio zaczolem chodzić z wykrywaczem po łakach i polach i wychodzą mi ruzne ołowiane luki głównie 11mm ale mam też jedną 8mm i jedną 15mm
Pomorze ktoś z indetnyfikacją
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi