pawel_breslau Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 55 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: No, teraz atak na Ormuz to atak na St. Zjednoczone a więc atak na NATO. I cyk, powoła się na 5 pkt I tak będzie chciał wygrać tę wojnę, rękoma innych, bo nie ma już mocy.
pawel_breslau Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Rosja rozpoczęła dostawy materiałów wybuchowych do Iranu w celu uzupełnienia zapasów dronów i rakiet po atakach USA i Izraela. W szczególności Moskwa wysyła do Teheranu przez Morze Kaspijskie materiały wybuchowe, amunicję i komponenty do dronów. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-zbroi-iran-sprytny-ruch-moskwy-amerykanie-maja-zwiazane-rece/ny1fn29
bjar_1 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, pawel_breslau napisał: Rosja rozpoczęła dostawy materiałów wybuchowych do Iranu w celu uzupełnienia zapasów dronów i rakiet po atakach USA i Izraela. W szczególności Moskwa wysyła do Teheranu przez Morze Kaspijskie materiały wybuchowe, amunicję i komponenty do dronów. To ta sama Rosja co tak ledwo przędzie na Ukrainie, czy inna jakaś?
pawel_breslau Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, bjar_1 napisał: To ta sama Rosja co tak ledwo przędzie na Ukrainie, czy inna jakaś? No właśnie też jestem wręcz zszokowany tą informacją ale to chyba ta sama matka raSSija.
karpik Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, bodziu000000 napisał: Jestem noga z historii i jej nie lubię, ale coś mi świta, że w połowie XXw. Amerykanie stracili kilkadziesiąt tysięcy żołnierzy w wojnie przeciw K. Północnej. To nie jest jakoś bardzo dawno. Myślałem, że szary Amerykaniec, szczególnie właśnie ten konserwatywny jest pamiętliwy/ wrażliwy na akcje ośmieszające jawnie ich poległych. Mają z tym luz czy są zbyt tępi, żeby kojarzyć fakty?
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, karpik napisał: Jestem noga z historii i jej nie lubię, ale coś mi świta, że w połowie XXw. Amerykanie stracili kilkadziesiąt tysięcy żołnierzy w wojnie przeciw K. Północnej. To nie jest jakoś bardzo dawno. Myślałem, że szary Amerykaniec, szczególnie właśnie ten konserwatywny jest pamiętliwy/ wrażliwy na akcje ośmieszające jawnie ich poległych. Mają z tym luz czy są zbyt tępi, żeby kojarzyć fakty? Dokładnie o tym pisałem w 2025. Poniżej masz całkiem precyzyjną odpowiedź.
karpik Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Dokładnie o tym pisałem w 2025. Poniżej masz całkiem precyzyjną odpowiedź. Nie mieści mi się to w pale. Zarówno raszka jak i kraj Kima był i jest, w czynach i słowach jawnie antyamerykański. Amerykanie akceptują plucie na ich pamięć tylko dlatego, że im głupio przyznać, że wybrali na prezydenta zdrajcę, kłamcę i idiotę, który kocha dyktatorów prawie tak samo jak pieniądze? Ja bym stawiał, że jednak są tępi. Wybrali go przecież dwa razy.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, karpik napisał: Amerykanie [...] wybrali na prezydenta zdrajcę, kłamcę i idiotę,... Tarczyński: Trump jest darem od Boga i błogosławieństwem.
karpik Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Tarczyński: Trump jest darem od Boga i błogosławieństwem. Tak. Do niego też te przymioty pasują idealnie. Jest w nim jeszcze coś co budzi obrzydzenie. Ja mówię na ten typ osobowości- śliski.
Erih Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 4 godziny temu, bjar_1 napisał: To ta sama Rosja co tak ledwo przędzie na Ukrainie, czy inna jakaś? Konflikt USA/Izrael z Iranem spowodował brak dostaw np rakiet p-lot na Ukrainę, więc teraz Rosjanie od ust sobie odejmą żeby ten konflikt trwał jak najdłużej.
Rekomendowane odpowiedzi