Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://wiadomosci.onet.pl/swiat/donald-trump-zapytany-o-amerykanska-pomoc-dla-polski-zrobilbym-to/etv9fh7 mam nadzieję że PAP tego nie zacytuję, bo jutro się okaże że chodziło o Madagaskar z pytania sprzed 6 lat i Przydacz będzie musiał go bronić, a oderwie się PAP. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 10:30 Autor Napisano wczoraj o 10:30 Jprd. Co za wieśniak... "Trump organizuje walkę UFC prosto w Białym Domu, a szef UFC pokazał, jak to będzie wyglądać Prezydent USA potwierdził swoje letnie obietnice – w 2026 roku w Białym Domu odbędzie się turniej UFC. Oczekuje się, że widowiskowe wydarzenie będzie mogło obejrzeć około 6 tysięcy widzów. Szef UFC Dana White doprecyzował, że event odbędzie się 4 lipca 2026 roku, w dniu 250. rocznicy USA i pokazał wizualizację nadchodzącego wydarzenia. White poinformował, że spodziewa się, iż na Południowym Trawniku zgromadzi się co najmniej 5 tys. osób, a w parku Ellipse, położonym na południe od ogrodzenia Białego Domu, walkę będzie mogło obejrzeć 85 tys. osób. Pełna lista walk, wszyscy uczestnicy, ceny, szczegóły logistyki i bezpieczeństwa są jeszcze ustalane. Jednak irlandzki zawodnik mieszanych sztuk walki Conor McGregor wcześniej zadeklarował gotowość do spotkania z Amerykaninem Michaelem Chandlerem w ramach wydarzenia UFC White House w 2026 roku." VID_20250922_123004_839.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 10:57 Napisano wczoraj o 10:57 23 minuty temu, karpik napisał: Jprd. Co za wieśniak... Poza skalą, kompletnie. A przez długie dekady wydawało się, że gorszego buractwa niż Ceaușescu, Husajn czy Bokassa już być nie może, bo to po prostu niemożliwe. No i błąd - możliwe. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 11:04 Autor Napisano wczoraj o 11:04 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Poza skalą, kompletnie. A przez długie dekady wydawało się, że gorszego buractwa niż Ceaușescu, Husajn czy Bokassa już być nie może, bo to po prostu niemożliwe. No i błąd - możliwe. Mam "nadzieję", że to fejk i zaraz wjedzie M ileśtam na pissowskiej szkapie i to zdementuje. Cytuj
canabis.dw Napisano wczoraj o 11:17 Napisano wczoraj o 11:17 Jak wydarzenie bedzie udane to i u nas prezydent jakiś "evencik" szlachetnej szermierki na pięści zorganizuje może i nawet udział weźmie we własnej osobie... kto wie, kto wie Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 11:20 Napisano wczoraj o 11:20 16 minut temu, karpik napisał: Mam "nadzieję", że to fejk i zaraz wjedzie M ileśtam na pissowskiej szkapie i to zdementuje. Nawet jeśli to fejk - to czy coś to zmienia? Niczego. Twórcy takich fejków (jeśli to fejk) doskonale czują, z jakim prymitywem mają do czynienia i dokładnie pod jego umysłowość robią fejki (jeśli to fejk). Nie byłoby takich fejków (jeśli to fejk), gdyby omawiany typ miał odrobinę klasy, przytomności umysłu i w ogóle rozeznania co się dzieje choćby o milę od niego. Jak nie robić a choćby i fejków na temat tego idioty, jeśli on „zakończył” wojny pomiędzy Albanią a Aberbajdżanem oraz wojnę pomiędzy Armenią a Kambodżą. Ta ostatnia - przypominam - odbyła się z udziałem kambodżańskich lotniskowców, bo inaczej by się nie dało. Czekam na memy i memo-fejki o zakończeniu przez Trumpa wojny pomiędzy Klopstokią a innym państwem. Miłośnicy Braci Marx dobrze znają Klopstokię. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano wczoraj o 12:09 Napisano wczoraj o 12:09 49 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Nawet jeśli to fejk - to https://www.foxnews.com/sports/dana-white-reveals-wild-detail-about-ufc-white-house-fights-best-thing-about-being-friends-trump Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 12:14 Napisano wczoraj o 12:14 Mam nadzieję, że ludzie-bizony nie zawiodą. Cytuj
Cronos Napisano wczoraj o 12:23 Napisano wczoraj o 12:23 Cała prezydentura pomarańczowego to reality show i hamburgery to lubią i łykają. Nowy wymiar populizmu. Już nie "daj kase" tylko "daj show". Cytuj
Czlowieksniegu Napisano wczoraj o 12:43 Napisano wczoraj o 12:43 27 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Mam nadzieję, że Żadnego nie będzie stać na bilety, że pominę zaproszenia do "wewnętrznego kręgu" i obecność w Białym Domu... 19 minut temu, Cronos napisał: Nowy wymiar populizmu Też... Ale przede wszystkim całkowity upadek autorytetu USA i samego Białego Domu. Cytuj
canabis.dw Napisano wczoraj o 12:51 Napisano wczoraj o 12:51 27 minut temu, Cronos napisał: Cała prezydentura pomarańczowego to reality show i hamburgery to lubią i łykają. Nowy wymiar populizmu. Już nie "daj kase" tylko "daj show". chleba i igrzysk Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 14:11 Napisano wczoraj o 14:11 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: ...przede wszystkim całkowity upadek autorytetu USA i samego Białego Domu. Nie do odrobienia przez wieki. Budowano wiarygodność USA od czasu powstania tego państwa, a jeden cudak wszystko błyskawicznie zrujnował. Moje ulubione bardzo stare holenderskie przysłowie: Zaufanie przychodzi pieszo a odjeżdża konno. Cytuj
beaviso Napisano wczoraj o 14:20 Napisano wczoraj o 14:20 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Mam nadzieję, że ludzie-bizony nie zawiodą. I Matołusz wejdzie bez biletu, za to "na wpis w Wikipedii". M. 1 Cytuj
bodziu000000 Napisano wczoraj o 17:41 Napisano wczoraj o 17:41 (edytowane) Edytowane wczoraj o 17:43 przez bodziu000000 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 23 godziny temu, karpik napisał: Jprd. Co za wieśniak... Ten cham nigdy, nigdzie i z niczym nie potrafi się zachować. Nie wolno wychodzić przed brytyjskiego króla. A podczas jego ostatniej wizyty w UK ten ćwok wiecznie wyprzedzał Karola III. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Dr John Gartner, były profesor Johns Hopkins i współprowadzący podcast „Shrinking Trump”, wraz z Joanną Coles z The Beast stawiają przerażającą diagnozę: Donald Trump wykazuje oznaki demencji nałożone na złośliwy narcyzm. Opierając się na dziesięcioleciach doświadczenia klinicznego, dr Gartner wyjaśnia, jak słabnący język Trumpa, jego nieregularny chód i niepokojące anegdoty wskazują na pogorszenie funkcji mózgu, które czyni go nie tylko nieprzewidywalnym, ale i wyjątkowo niebezpiecznym na stanowisku. Coles naciska go, aby wyjaśnił, jak narcyzm Trumpa wypada w porównaniu z publiczną personą króla Karola, czy jego gabinet i rodzina wycofują się z jego zmienności i co to znaczy, że przywódca o nuklearnych kodach wykazuje również objawy mini-udarów i konfabulacji. Od psychologii Hitlera po łagodny narcyzm Billa Clintona, ten odcinek bada, jak władza wzmacnia paranoję, okrucieństwo i rozkład – i zadaje najsurowsze pytanie ze wszystkich: skoro Trump słabnie fizycznie i psychicznie, jednocześnie zacieśniając swoją władzę, jak daleko może zajść trumpizm, zanim złamie Amerykę? Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: dr Gartner wyjaśnia, jak słabnący język Trumpa, jego nieregularny chód i niepokojące anegdoty wskazują na pogorszenie funkcji mózgu, które czyni go nie tylko nieprzewidywalnym, ale i wyjątkowo niebezpiecznym na stanowisku. Zakończyłem siedem wojen, rozmawiałem z przywódcami każdego z tych krajów i nigdy nie otrzymałem telefonu od Organizacji Narodów Zjednoczonych z ofertą pomocy w sfinalizowaniu porozumienia - stwierdził Donald Trump. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi