Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jprd. Co za wieśniak...

"Trump organizuje walkę UFC prosto w Białym Domu, a szef UFC pokazał, jak to będzie wyglądać

Prezydent USA potwierdził swoje letnie obietnice – w 2026 roku w Białym Domu odbędzie się turniej UFC. Oczekuje się, że widowiskowe wydarzenie będzie mogło obejrzeć około 6 tysięcy widzów.

Szef UFC Dana White doprecyzował, że event odbędzie się 4 lipca 2026 roku, w dniu 250. rocznicy USA i pokazał wizualizację nadchodzącego wydarzenia.

White poinformował, że spodziewa się, iż na Południowym Trawniku zgromadzi się co najmniej 5 tys. osób, a w parku Ellipse, położonym na południe od ogrodzenia Białego Domu, walkę będzie mogło obejrzeć 85 tys. osób.

Pełna lista walk, wszyscy uczestnicy, ceny, szczegóły logistyki i bezpieczeństwa są jeszcze ustalane. Jednak irlandzki zawodnik mieszanych sztuk walki Conor McGregor wcześniej zadeklarował gotowość do spotkania z Amerykaninem Michaelem Chandlerem w ramach wydarzenia UFC White House w 2026 roku."

IMG_20250922_122911_873.jpg

Napisano
23 minuty temu, karpik napisał:

Jprd. Co za wieśniak...

Poza skalą, kompletnie.

A przez długie dekady wydawało się, że gorszego buractwa niż Ceaușescu, Husajn czy Bokassa już być nie może, bo to po prostu niemożliwe. No i błąd - możliwe.

Napisano
5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Poza skalą, kompletnie.

A przez długie dekady wydawało się, że gorszego buractwa niż Ceaușescu, Husajn czy Bokassa już być nie może, bo to po prostu niemożliwe. No i błąd - możliwe.

Mam "nadzieję", że to fejk i zaraz wjedzie M ileśtam na pissowskiej szkapie i to zdementuje.😏

Napisano

Jak wydarzenie bedzie udane to i u nas  prezydent jakiś "evencik" szlachetnej szermierki na pięści zorganizuje może i nawet udział weźmie we własnej osobie... kto wie, kto wie

Napisano
16 minut temu, karpik napisał:

Mam "nadzieję", że to fejk i zaraz wjedzie M ileśtam na pissowskiej szkapie i to zdementuje.😏

Nawet jeśli to fejk - to czy coś to zmienia? Niczego.

Twórcy takich fejków (jeśli to fejk) doskonale czują, z jakim prymitywem mają do czynienia i dokładnie pod jego umysłowość robią fejki (jeśli to fejk). Nie byłoby takich fejków (jeśli to fejk), gdyby omawiany typ miał odrobinę klasy, przytomności umysłu i w ogóle rozeznania co się dzieje choćby o milę od niego.

Jak nie robić a choćby i fejków na temat tego idioty, jeśli on „zakończył” wojny pomiędzy Albanią a Aberbajdżanem oraz wojnę pomiędzy Armenią a Kambodżą. Ta ostatnia - przypominam - odbyła się z udziałem kambodżańskich lotniskowców, bo inaczej by się nie dało.

Czekam na memy i memo-fejki o zakończeniu przez Trumpa wojny pomiędzy Klopstokią a innym państwem. Miłośnicy Braci Marx dobrze znają Klopstokię.

Napisano

Cała prezydentura pomarańczowego to reality show i hamburgery to lubią 👍i łykają. Nowy wymiar populizmu. Już nie "daj kase" tylko "daj show".

Napisano
27 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Mam nadzieję, że

Żadnego nie będzie stać na bilety, że pominę zaproszenia do "wewnętrznego kręgu" i obecność w Białym Domu...

19 minut temu, Cronos napisał:

Nowy wymiar populizmu

Też...
Ale przede wszystkim całkowity upadek autorytetu USA i samego Białego Domu.

Napisano
27 minut temu, Cronos napisał:

Cała prezydentura pomarańczowego to reality show i hamburgery to lubią 👍i łykają. Nowy wymiar populizmu. Już nie "daj kase" tylko "daj show".

chleba i  igrzysk

Napisano
Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

...przede wszystkim całkowity upadek autorytetu USA i samego Białego Domu.

Nie do odrobienia przez wieki. Budowano wiarygodność USA od czasu powstania tego państwa, a jeden cudak wszystko błyskawicznie zrujnował.

Moje ulubione bardzo stare holenderskie przysłowie: Zaufanie przychodzi pieszo a odjeżdża konno.

Napisano
2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał:

Mam nadzieję, że ludzie-bizony nie zawiodą.

I Matołusz wejdzie bez biletu, za to "na wpis w Wikipedii".

M.

• Haha 1
Napisano
23 godziny temu, karpik napisał:

Jprd. Co za wieśniak...

Ten cham nigdy, nigdzie i z niczym nie potrafi się zachować.

Nie wolno wychodzić przed brytyjskiego króla. A podczas jego ostatniej wizyty w UK ten ćwok wiecznie wyprzedzał Karola III.

Napisano

Dr John Gartner, były profesor Johns Hopkins i współprowadzący podcast „Shrinking Trump”, wraz z Joanną Coles z The Beast stawiają przerażającą diagnozę: Donald Trump wykazuje oznaki demencji nałożone na złośliwy narcyzm.

Opierając się na dziesięcioleciach doświadczenia klinicznego, dr Gartner wyjaśnia, jak słabnący język Trumpa, jego nieregularny chód i niepokojące anegdoty wskazują na pogorszenie funkcji mózgu, które czyni go nie tylko nieprzewidywalnym, ale i wyjątkowo niebezpiecznym na stanowisku. Coles naciska go, aby wyjaśnił, jak narcyzm Trumpa wypada w porównaniu z publiczną personą króla Karola, czy jego gabinet i rodzina wycofują się z jego zmienności i co to znaczy, że przywódca o nuklearnych kodach wykazuje również objawy mini-udarów i konfabulacji.

Od psychologii Hitlera po łagodny narcyzm Billa Clintona, ten odcinek bada, jak władza wzmacnia paranoję, okrucieństwo i rozkład – i zadaje najsurowsze pytanie ze wszystkich: skoro Trump słabnie fizycznie i psychicznie, jednocześnie zacieśniając swoją władzę, jak daleko może zajść trumpizm, zanim złamie Amerykę?

Napisano
3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

z32272724IH,Donald-Trump-podczas-80--sesji-Zgromadzenia-Ogolne.jpg

2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał:

dr Gartner wyjaśnia, jak słabnący język Trumpa, jego nieregularny chód i niepokojące anegdoty wskazują na pogorszenie funkcji mózgu, które czyni go nie tylko nieprzewidywalnym, ale i wyjątkowo niebezpiecznym na stanowisku.

Zakończyłem siedem wojen, rozmawiałem z przywódcami każdego z tych krajów i nigdy nie otrzymałem telefonu od Organizacji Narodów Zjednoczonych z ofertą pomocy w sfinalizowaniu porozumienia - stwierdził Donald Trump.