Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://wiadomosci.onet.pl/swiat/donald-trump-zapytany-o-amerykanska-pomoc-dla-polski-zrobilbym-to/etv9fh7 mam nadzieję że PAP tego nie zacytuję, bo jutro się okaże że chodziło o Madagaskar z pytania sprzed 6 lat i Przydacz będzie musiał go bronić, a oderwie się PAP. Cytuj
karpik Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Jprd. Co za wieśniak... "Trump organizuje walkę UFC prosto w Białym Domu, a szef UFC pokazał, jak to będzie wyglądać Prezydent USA potwierdził swoje letnie obietnice – w 2026 roku w Białym Domu odbędzie się turniej UFC. Oczekuje się, że widowiskowe wydarzenie będzie mogło obejrzeć około 6 tysięcy widzów. Szef UFC Dana White doprecyzował, że event odbędzie się 4 lipca 2026 roku, w dniu 250. rocznicy USA i pokazał wizualizację nadchodzącego wydarzenia. White poinformował, że spodziewa się, iż na Południowym Trawniku zgromadzi się co najmniej 5 tys. osób, a w parku Ellipse, położonym na południe od ogrodzenia Białego Domu, walkę będzie mogło obejrzeć 85 tys. osób. Pełna lista walk, wszyscy uczestnicy, ceny, szczegóły logistyki i bezpieczeństwa są jeszcze ustalane. Jednak irlandzki zawodnik mieszanych sztuk walki Conor McGregor wcześniej zadeklarował gotowość do spotkania z Amerykaninem Michaelem Chandlerem w ramach wydarzenia UFC White House w 2026 roku." VID_20250922_123004_839.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 23 minuty temu, karpik napisał: Jprd. Co za wieśniak... Poza skalą, kompletnie. A przez długie dekady wydawało się, że gorszego buractwa niż Ceaușescu, Husajn czy Bokassa już być nie może, bo to po prostu niemożliwe. No i błąd - możliwe. Cytuj
karpik Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Poza skalą, kompletnie. A przez długie dekady wydawało się, że gorszego buractwa niż Ceaușescu, Husajn czy Bokassa już być nie może, bo to po prostu niemożliwe. No i błąd - możliwe. Mam "nadzieję", że to fejk i zaraz wjedzie M ileśtam na pissowskiej szkapie i to zdementuje. Cytuj
canabis.dw Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Jak wydarzenie bedzie udane to i u nas prezydent jakiś "evencik" szlachetnej szermierki na pięści zorganizuje może i nawet udział weźmie we własnej osobie... kto wie, kto wie Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 16 minut temu, karpik napisał: Mam "nadzieję", że to fejk i zaraz wjedzie M ileśtam na pissowskiej szkapie i to zdementuje. Nawet jeśli to fejk - to czy coś to zmienia? Niczego. Twórcy takich fejków (jeśli to fejk) doskonale czują, z jakim prymitywem mają do czynienia i dokładnie pod jego umysłowość robią fejki (jeśli to fejk). Nie byłoby takich fejków (jeśli to fejk), gdyby omawiany typ miał odrobinę klasy, przytomności umysłu i w ogóle rozeznania co się dzieje choćby o milę od niego. Jak nie robić a choćby i fejków na temat tego idioty, jeśli on „zakończył” wojny pomiędzy Albanią a Aberbajdżanem oraz wojnę pomiędzy Armenią a Kambodżą. Ta ostatnia - przypominam - odbyła się z udziałem kambodżańskich lotniskowców, bo inaczej by się nie dało. Czekam na memy i memo-fejki o zakończeniu przez Trumpa wojny pomiędzy Klopstokią a innym państwem. Miłośnicy Braci Marx dobrze znają Klopstokię. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 49 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Nawet jeśli to fejk - to https://www.foxnews.com/sports/dana-white-reveals-wild-detail-about-ufc-white-house-fights-best-thing-about-being-friends-trump Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Mam nadzieję, że ludzie-bizony nie zawiodą. Cytuj
Cronos Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cała prezydentura pomarańczowego to reality show i hamburgery to lubią i łykają. Nowy wymiar populizmu. Już nie "daj kase" tylko "daj show". Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 27 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Mam nadzieję, że Żadnego nie będzie stać na bilety, że pominę zaproszenia do "wewnętrznego kręgu" i obecność w Białym Domu... 19 minut temu, Cronos napisał: Nowy wymiar populizmu Też... Ale przede wszystkim całkowity upadek autorytetu USA i samego Białego Domu. Cytuj
canabis.dw Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 27 minut temu, Cronos napisał: Cała prezydentura pomarańczowego to reality show i hamburgery to lubią i łykają. Nowy wymiar populizmu. Już nie "daj kase" tylko "daj show". chleba i igrzysk Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: ...przede wszystkim całkowity upadek autorytetu USA i samego Białego Domu. Nie do odrobienia przez wieki. Budowano wiarygodność USA od czasu powstania tego państwa, a jeden cudak wszystko błyskawicznie zrujnował. Moje ulubione bardzo stare holenderskie przysłowie: Zaufanie przychodzi pieszo a odjeżdża konno. Cytuj
beaviso Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Mam nadzieję, że ludzie-bizony nie zawiodą. I Matołusz wejdzie bez biletu, za to "na wpis w Wikipedii". M. 1 Cytuj
bodziu000000 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowane) Edytowane 11 godzin temu przez bodziu000000 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi