Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://www.nbcnews.com/politics/national-security/tulsi-gabbard-cia-director-john-ratcliffe-rcna223285 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) Czy tylko ja tu wyczuwam nutkę zazdrości ? Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 27 minut temu, karpik napisał: Czy tylko ja tu wyczuwam nutkę zazdrości ? Ciekawe czy wie że w 1945 to były "troszkę" inne Chiny. Też ciekawe czy wspominali na paradzie rozejm z Czang Kaj-Szek'iem i komu w 1945 Japończycy (z polecenia USA) mieli składać broń. Oraz komu w wojnie domowej Amerykańce pomagali. Myślę że w Pekinie zrywają boki z pomarańczowego. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s "Trump podpisał dekret o tymczasowej zmianie nazwy Ministerstwa Obrony USA na Ministerstwo Wojny podczas swojej prezydentury Oświadczył również, że „USA wygrały Pierwszą i Drugą wojnę światową, a także wszystko, co było przed nimi i pomiędzy nimi”." VID_20250905_222816_739.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wrócił War Department - jak miło Jakiś czas temu wrócił US drugowojenny styl (barwy) mundurów. Normalne GRH z tych Stanów. Donald Trump powiedział: Cytat USA wygrały Pierwszą i Drugą wojnę światową, a także wszystko, co było przed nimi i pomiędzy nimi Doprawdy? Karną ekspedycję przeciwko Pancho Villi na pewno, o reszcie po 1945 roku można dyskutować... Boszszsz, co za bałwan... Cytuj
fala Napisano wczoraj o 00:10 Napisano wczoraj o 00:10 To tylko Arkansas, chłopstwo w US zaczyna pojmować jak ich marchewkowy wychujał. https://ca.yahoo.com/news/welfare-queens-people-lot-arkansas-224649174.html Cytuj
karpik Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu 33 minuty temu, bodziu000000 napisał: Analiza tej wypowiedzi by AI 1 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 8 godzin temu, fala napisał: To tylko Arkansas, chłopstwo w US zaczyna pojmować jak ich marchewkowy wychujał. https://ca.yahoo.com/news/welfare-queens-people-lot-arkansas-224649174.html A pamiętacie może, jak w USA nabijano się z Clintona, że to wieśniak z Arkansas, a bardziej buraczanego, zacofanego stanu pełnego wiochmenów już w USA nie ma? Chamstwo wobec Arkansas było okropne, gdy Clinton został prezydentem. A dziś Arkansas być może oprzytomnieje... Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Brakuje jeszcze dwóch głów - głowy Epsteina przytulonej do głowy Trumpa oraz głowy oficera Mosadu prowadzącego Epsteina. I byłaby cała prawda o współczesnych USA. Cytuj
Cronos Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Jak na Saksonię Anhalt (byłe NRD) to w normie. Mógł ogólne poparcie średnie krajowe podać Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 54 minuty temu, Cronos napisał: Jak na Saksonię Jak się domyślasz (?), mniej o % a bardziej o autora wpisu i przesłanie mi chodziło... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi