Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: To, że padło na H., to w pewien sposób przypadek... Przypadek, gdzie trafił swój na swego, czyli lewicowi popaprańcy, którym Palestyńczycy/Gaza* przykryły Hamas z okolicami vs DT, który jak to ma w zwyczaju wali na oślep, a najłatwiejszym dla niego pomysłem jest obcięcie funduszy, aby H. próbować głodem zmorzyć. Równie dobrze mogło trafić na dowolnie inną instytucję. * o dziejącym się tam ludobójstwie nawet nie "warto" dyskutować, bo to jak spieranie się, czy 2+2=4 Że lewactwo na Harvardzie jest unikatowej miary to wiadomo, ale mimo wszystko - zagłodzić ich metodami jak z KL-u...? Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Żeby tu do nas dolecieć to - wg wymagań czerwonoczapkowego prymitywa - coś będą musieli powiedzieć swoim narodowym US pogranicznikom. I tu interesujące mnie pytanie: Czy będą musieli powiedzieć do kogo lecą, podać ich personalia, podać ich nicki w mediach społecznościowych, a następnie, co osoby z tych nicków piszą o czerwonoczapkowym prymitywie? Coś chyba nie na czasie jesteś, wylatując z US nie ma żadnego przepytywania dokąd i po co leciesz bo im to lotto, jest odprawa bagażowa i kontrola bezpieczeństwa. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 44 minuty temu, fala napisał: Coś chyba nie na czasie jesteś, wylatując z US nie ma żadnego przepytywania dokąd i po co leciesz bo im to lotto, jest odprawa bagażowa i kontrola bezpieczeństwa. Nie tyle nie jestem na czasie, co przede wszystkim siupy sobie robię z czerwonoczapkowego. Dlatego czekam, kiedy inwigilacja będzie dwukierunkowa - dla wjeżdżających do USA (i czy są prawomyślni wobec MAGA) oraz dla wyjeżdżających, czy aby nie mają powiązań z nieprawomyślnymi wobec MAGA. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 12 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Nie tyle nie jestem na czasie, co przede wszystkim siupy sobie robię z czerwonoczapkowego. Dlatego czekam, kiedy inwigilacja będzie dwukierunkowa - dla wjeżdżających do USA (i czy są prawomyślni wobec MAGA) oraz dla wyjeżdżających, czy aby nie mają powiązań z nieprawomyślnymi wobec MAGA. Wybrnąłeś mistrzowsko. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, karpik napisał: Tak, żeby mnie nie korciło jechać do hameryki przez 5 lat... Ale popatrz na właśnie zakończony szczyt NATO i jak pomógł wrzask tego małego knypka w lewym dolnym rogu „Gdzie garnitur?!” Cytuj
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Hipokryt z Oranży chce, żeby zagraniczne firmy produkowały drogo w USA. W tym samym czasie będzie sprzedawał swoje chinole w zawyżonych cenach. Trump Mobile usuwa napis "Made in USA" ze swojej oficjalnej strony. Smartfon T1 jednak powstanie w Chinach? | PurePC.pl https://share.google/GWHjs3TEovef4BnWm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi