Skocz do zawartości

Muzeum II Wojny do przeróbki vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najśmieszniejsze jest w tym to, że sposobu w jaki krok po kroku sie wyebali w tą "aferkę" to żadnym służbom specjalnym, nigdy się nawet nie przyśniło

Napisano
1 godzinę temu, karpik napisał:

Bezczelny typ. Ale spoko, wystarczy ogłosić Nawrockiego bogiem (pierwiastek już posiada, namaszczon przez boskiego Trumpa). Jak Nawrocki stanie się bogiem, to będzie mógł jednocześnie mieszkać w trzech mieszkaniach, jako trzy osoby boskie. Simple!

M.

Napisano

Słuchałem przed chwilą w radio wywiad z Jakubiakiem, który wręcz z zachwytem bronił Batyra, jaki to bohater. Taka mentalność.

Napisano
30 minut temu, beaviso napisał:

Bezczelny typ. Ale spoko, wystarczy ogłosić Nawrockiego bogiem (pierwiastek już posiada, namaszczon przez boskiego Trumpa). Jak Nawrocki stanie się bogiem, to będzie mógł jednocześnie mieszkać w trzech mieszkaniach, jako trzy osoby boskie. Simple!

M.

Już wczoraj byłem zawiedziony, że do gry jeszcze nie wkroczył ten PiSowski coach kłamstwa, guru machinacji nieruchomościowych, bóg przekrętów na słupy, plugawy Sai Baba od materializowania nieruchomości za ćwierć free (Sai Baba materializował tylko przedmioty mieszczące się w dłoni).

A tu miły cud - i jest cwaniak w cynglach i z nosem jak marchew.

Napisano

To Karol Nawrocki organizował wykup mieszkania seniora. Był z gotówką w banku, choć podawał inną wersję. Karol Nawrocki nie mówił prawdy na temat swojej roli w wykupie mieszkania komunalnego w Gdańsku. Mamy dowód, że sam wpłacił gotówkę w banku.

Emilia Wierzbicka albo zwariuje od tych kłamstw jej podopiecznego, albo dorobi doktorat do jej najsłynniejszej obecnie w Polsce magisterki. To jest to żałosne zakompleksione babsko, które przed debatą kandydatów na prezydenta darło buzię „Jestem magistrem dziennikarstwa! Jestem magistrem dziennikarstwa!! Jestem magistrem dziennikarstwa!!!”. Jacy oni są prymitywni i zakompleksieni. Wierzbicka, zakompleksiony, niedoceniony PiSowski wykształciuch (bo tam wykształciuchy to wrogowie) miał nadzieję, że świat ją dostrzeże, a tu bęc - przekręt mieszkaniowy podopiecznego i trzeba się z tym bujać w obliczu mediów.

Napisano
1 godzinę temu, beaviso napisał:

Bezczelny typ.

Ale chyba niedoceniony. W postaci nawrobatyra Pinokio przegapił wybitnego partnera do założenia z nim agencji nieruchomości.

Ujawniamy: kawalerkę pana Jerzego Nawroccy sprzedali sami sobie

Karolowi Nawrockiemu i jego żonie do przejęcia słynnej kawalerki w Gdańsku wcale nie był potrzebny jej właściciel, pan Jerzy. Po prostu zawarli umowę sami ze sobą. Z jednej strony sprzedawali kawalerkę w imieniu pana Jerzego, a z drugiej strony — w swoim imieniu ją kupowali. Bazując na posiadanych przez nas dokumentach, ujawniamy, w jaki sposób Nawroccy przeprowadzili operację przejęcia mieszkania pana Jerzego.

Napisano (edytowane)

Karolek powiedział, że odda mieszkanie na cele charytatywne 🤣

Radzę nie przyjmować. Kupienie/ przyjęcie rzeczy pochodzącej z przestępstwa jest przestępstwem.🤪

msNtHSlojq6JYAlfPqBHm5czG298L0Jx.jpg

Edytowane przez karpik
Napisano

Komedii ciąg dalszy. Dr House brnie…

Proponuję przekazanie na charytatywny cel jakim jest biuro poselskie prześladowanej przez reżimowych siepaczy wolnościowej partii PiS.

M.

Napisano

Kłamstwo na kłamstwie nawrobatyra i notariuszki oraz artykuły Kodeksu Karnego, pod jakie podpada ten przekręt szczegółowo kataloguje prawnik Krzysztof Kwiatkowski.

Napisano
8 minut temu, bodziu000000 napisał:

"Kandydat wyraził obawę, że nie wie, co dziś pan Jerzy powiedziałby o nim."

Wie. Dlatego jest obsrany.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie