sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Dla mnie każdy rusek jest podejrzany. Przecież oni mają we krwi szpiegostwo i dywersję.:( Cytuj
soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s Prawo panoramy kontra zakaz fotografowania. Mimo że mamy prawo panoramy to my wyprzedzimy Białoruś. Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 godzin temu, sebek1974 napisał: Dobrze ze się na Białoruś nie wybieram. ;( ale po ostatnich niusach , białoruś może wybierać się do Ciebie Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 godzin temu, Cypis napisał: ale po ostatnich niusach , białoruś może wybierać się do Ciebie Coś mnie ominęło bo nie jestem na bieżąco? Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 17 minut temu, sebek1974 napisał: Coś mnie ominęło bo nie jestem na bieżąco? Jakiś ich "propagandysta" ślinił się nią Białystok, bo ma biały w nazwie chyba. Ogólnie odklejenia, żeby było co w mediach napisać. Edytowane %s o %s przez Cronos Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 39 minut temu, Cronos napisał: Jakiś ich "propagandysta" ślinił się nią Białystok, bo ma biały w nazwie chyba. Ogólnie odklejenia, żeby było co w mediach napisać. Ręce precz od naszych ziemniaków.:( 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi