Haze25 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 58 minut temu, szutnik napisał: Niobel dla Trampka! I to już ! Pokojowy, a nawet dwupokojowy;) Ciekawe jaka tu będzie narracja jak mu się uda? 1 Cytuj
canabis.dw Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Kwestia też tego "co, mu sie uda" jakby wyj...ał kacapów z Ukrainy i osiągnał w ten sposób pokój - to ja np bym sie ucieszył- gorzej jak on Ukraińców wyj..bie z Ukrainy i ogłosi pokój wspólnie z ruskimi Edytowane 7 godzin temu przez canabis.dw 1 1 Cytuj
Haze25 Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu 6 godzin temu, canabis.dw napisał: Kwestia też tego "co, mu sie uda" jakby wyj...ał kacapów z Ukrainy i osiągnał w ten sposób pokój - to ja np bym sie ucieszył- gorzej jak on Ukraińców wyj..bie z Ukrainy i ogłosi pokój Nie jestem tak światły jak większość komentatorów na tym forum ale nawet mojej skromnej osobie wydaje się że jeżeli Ukraina zgodzi się na warunki pokojowe i zostanie on zawarty to Tramp osiągnie ogromny sukces. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi