Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 15:43 Napisano wczoraj o 15:43 Na sto procent to rozsypka w powietrzu i świadectwo klecenia ruskich latadeł zgodnie z tym dzisiejszym artykułem - branie na wariata jakichś patałachów z ulicy czy nawet studentów i zmuszanie ich do produkcji tych latadeł pod różnymi groźbami.
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 16:05 Napisano wczoraj o 16:05 (edytowane) Przytomniejemy. I na szczęście branża sutenerska nie ma nic do gadania, zgodnie zresztą z polskim prawem. Edytowane wczoraj o 16:28 przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 16:55 Napisano wczoraj o 16:55 9 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Robert Fico chce lecieć na paradę do Moskwy I to by było na tyle z satysfakcji po upadku Orbána. Robert Fico chce lecieć do Moskwy przez Polskę
karpik Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Nocny Tuapse. Nastrojowe. Ustawiłem sobie jako tapetę. 2
Jedburgh_Ops Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 18 minut temu, karpik napisał: Nocny Tuapse. Nastrojowe. Ustawiłem sobie jako tapetę. Faktycznie niesamowite zdjęcie. Na meteorologii nie uczyli mnie, jaka jest zazwyczaj cyrkulacja powietrza i cykle wiatrów nad FR, ale jak tak dalej pójdzie, a te cyrkulacje będą nie halo dla Europy, to będziemy mieć to, co było po wojnie z Husajnem w 1990, gdy ten szaleniec podpalał wszystkie instalacje wydobycia i przetwórstwa ropy, a dymy z tego wszystkiego na długo zasłoniły bezpośrednie światło słoneczne. A Ukraińcom ofensywa antyrafineryjna idzie świetnie, więc...
Spirit of Warsaw Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu GPS w Norwegii sparaliżowany przez 48 godzin. https://www.pap.pl/aktualnosci/najsilniejsze-w-historii-zaklocenia-gps-w-norwegii-wiadomo-skad-pochodzily-sygnaly
beaviso Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Estończycy i Finowie są spoko, nie cierpią Rosjan. Tymczasem u drugich spadło o parę dronów za dużo ("nic się nie stało"), a pierwszych właśnie wkurzył Żełeński swoim gadaniem: https://www.onet.pl/informacje/belsatpl/rosja-szykuje-szeroka-mobilizacje-estonski-wywiad-nie-widzi-oznak/kydnfll,0666d3f1 M.
Jedburgh_Ops Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 13 godzin temu, karpik napisał: Nocny Tuapse. Nastrojowe. Ustawiłem sobie jako tapetę. Ruska branża pralnicza zarobi na tym grzybie. „Deszcz ropy”. Po ataku dronów rosyjskie miasto pokryły czarne krople
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu To jeszcze może nie są gwiezdne wojny, ale już im niedaleko... Atak Rosji na Ukrainę zapoczątkował erę robotów bojowych, które ostatecznie mogą zniszczyć samą Rosję - uważa ekspert w dziedzinie technologii obronnych David Gambling Armia rosyjska przez ostatnie cztery lata bazowała na przewadze liczebnej, ale zastępując ludzi dronami, Ukraina zniwelowała tę przewagę. "Otwiera to również drzwi do przerażającego nowego rodzaju wojny, w której maszyny tropią i niszczą ludzi" - dodał ekspert. AI demaskuje rosyjskie siły na froncie. Ukraina ujawniła skalę jej użycia Jak czytamy w oficjalnym komunikacie ukraińskiego resortu obrony, dzięki technologii AI drony są w stanie samodzielnie wykrywać i atakować wrogie cele. Nasi sąsiedzi dążą do sytuacji, gdzie wszystkie bezzałogowce na froncie będą wyposażone w systemy bazujące na sztucznej inteligencji. Gdzie jest WP na tym tle
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Bohaterski dziki zdobywa budynek w pojedynkę. Z każdej strony. VID_20260421_130524_105.mp4
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Minister obrony Wielkiej Brytanii John Healey potwierdził, że drony Windracers ULTRA będą kluczowym elementem największego pakietu bezzałogowców dla Ukrainy, obejmującego co najmniej 120 tys. sztuk w 2026 r. Już nawet przestałem liczyć, ile typów dronów logistycznych ma Ukraina. Ile dronów logistycznych ma WP
bjar_1 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ile dronów logistycznych ma WP Zero?
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) 21 minut temu, bjar_1 napisał: Zero? @karpik jest żołnierzem - jego spytajmy, czy słyszał, żeby na jakichś ćwiczeniach WP/WOT była odgrywana sytuacja, że jakiś pododdział jest odizolowany od głównych sił i że amunicję, prowiant i medykamenty dowożą mu jakieś drony transportowe, bo innej możliwości chwilowo nie ma, zanim nie nadejdzie odsiecz? Albo nawet bez takich drastycznych przykładów tylko zwyczajna symulacja jak z Ukrainy, że drogi rokadowe są pod ostrzałem, a trzeba ludziom dowieźć towar na zwyczajną linię frontu? Jakie polskie drony logistyczne to robią? Ja nie słyszałem o czymś takim, ale czegoś mogę nie wiedzieć. Edytowane 4 godziny temu przez Jedburgh_Ops
karpik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: @karpik jest żołnierzem - jego spytajmy, czy słyszał, żeby na jakichś ćwiczeniach WP/WOT była odgrywana sytuacja, że jakiś pododdział jest odizolowany od głównych sił i że amunicję, prowiant i medykamenty dowożą mu jakieś drony transportowe, bo innej możliwości chwilowo nie ma, zanim nie nadejdzie odsiecz? Albo nawet bez takich drastycznych przykładów tylko zwyczajna symulacja jak z Ukrainy, że drogi rokadowe są pod ostrzałem, a trzeba ludziom dowieźć towar na zwyczajną linię frontu? Jakie polskie drony logistyczne to robią? Nie mogę udzielać takich informacji
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, bjar_1 napisał: Zero? Na manewrach/ćwiczeniach zero. Wszystko w sferze marzeń/projektów/prototypów.
Cypis Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) 38 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Na manewrach/ćwiczeniach zero. Wszystko w sferze marzeń/projektów/prototypów. a ja dalej swoje , ale bedziemy mieć 3 duże OP. Edytowane 3 godziny temu przez Cypis
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Teraz, Cypis napisał: ...ale bedziemy mieć 3 duże OP Bardzo liczyłem na Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi