Jedburgh_Ops Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Na sto procent to rozsypka w powietrzu i świadectwo klecenia ruskich latadeł zgodnie z tym dzisiejszym artykułem - branie na wariata jakichś patałachów z ulicy czy nawet studentów i zmuszanie ich do produkcji tych latadeł pod różnymi groźbami.
Jedburgh_Ops Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) Przytomniejemy. I na szczęście branża sutenerska nie ma nic do gadania, zgodnie zresztą z polskim prawem. Edytowane 9 godzin temu przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 9 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Robert Fico chce lecieć na paradę do Moskwy I to by było na tyle z satysfakcji po upadku Orbána. Robert Fico chce lecieć do Moskwy przez Polskę
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nocny Tuapse. Nastrojowe. Ustawiłem sobie jako tapetę. 1
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, karpik napisał: Nocny Tuapse. Nastrojowe. Ustawiłem sobie jako tapetę. Faktycznie niesamowite zdjęcie. Na meteorologii nie uczyli mnie, jaka jest zazwyczaj cyrkulacja powietrza i cykle wiatrów nad FR, ale jak tak dalej pójdzie, a te cyrkulacje będą nie halo dla Europy, to będziemy mieć to, co było po wojnie z Husajnem w 1990, gdy ten szaleniec podpalał wszystkie instalacje wydobycia i przetwórstwa ropy, a dymy z tego wszystkiego na długo zasłoniły bezpośrednie światło słoneczne. A Ukraińcom ofensywa antyrafineryjna idzie świetnie, więc...
Rekomendowane odpowiedzi