Cypis Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu polowania na ciężarówki w obwodzie donieckim IMG_1373.MP4 IMG_1372.MP4 1
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 18 godzin temu, Cypis napisał: nie ten nasz polski pierdolnik , i te wszystkie wypowiedzi polityków/głupków jestem przeciw , ale za ; euro be , won ok ; 3% to więcej niż 6,5% ; mamy straty 130 mld , ale możemy z tego zrobić 185 mld zysku ; z 250 skontrolowanych komisji , fałszywe wyniki są tylko w 34% , w związku z tym nic się nie stało , a każdy głos się liczy ; trzeba skontrolować w TK , czy uchwalona przez nas 8 lat temu ustawa jest konstytucyjna , chociaż na jej podstawie przez 8 lat zrobilismy burdel ; itp.itd. Jak twierdzą generałowie - branża sutenerska oraz branża KGBowskiego Montaż Spiec Banku (МонтажСпецБанк) z siedzibą w podstołecznym Nadarzynie zdecydowały: SAFE nie będzie podpisane.
bjar_1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu E, co Ty do Nadarzyna? To teraz moja gmina jest.
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) 16 minut temu, bjar_1 napisał: E, co Ty do Nadarzyna? To teraz moja gmina jest. Nadarzyn piękne, wspaniałe miejsce Z jednym tylko wrzodem I temu poniższemu wrzodowi wielu Polaków, w tym mundurowych, może podziękować, że Sejfa nie budiet, by trzymać się KGBowskiego МонтажСпецБанка. Edytowane 4 godziny temu przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Gdyby ktoś liczył na brak weta....
pawel_breslau Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 20 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: To taka kwadratura koła by wyszła... Zapewne można wystąpić, co było by i początkiem, i końcem tematu. Polski nigdy nie będzie stać na własny projekt, wyprodukowanie, a później utrzymanie swojej broni A. Chyba, że masz pomysł, skąd przez najbliższe N lat wyciągnąć dziesiątki czy setki miliardów- sprawdziłem, że Francja przeznacza na utrzymanie w gotowości swojego arsenału A.... 6 MILIARDÓW euro. A ja uważam inaczej. Wystąpienie z takiego zobowiązania może by dało do myślenia srutinowi i wszelkiej maści wrogom. Podjąć działania w tym kierunku i mieć w zadzie srutina i innych wrogów, niech srają żarem. Skoro srutin nie akceptuje niepodległości sąsiednich państw to niech się zastanawia czy mamy-czy nie mamy (tak jak jest to w przypadku Izraela).
pawel_breslau Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 20 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Uznałem, że Paweł na serio, stąd ja w podobnej manierze Mu odpisałem. Pewnie, że serio. Mając jedynie broń konwencjonalną możemy być straszeni przez srutina do końca jego dni i końca całego naszego cywilizowanego świata jego bronią A. A widać, że pomarańcz będzie się wycofywał z Europy z takową bronią bo ma nas w dupie. Więc czym się przejmować, można jedynie zyskać. I im szybciej podejmiemy taką decyzję tym szybciej będziemy ją mieli :-)
pawel_breslau Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Rosyjska flota cieni, która transportuje ropę objętą międzynarodowymi sankcjami, otrzymała niecodzienne wzmocnienie. Śledztwo mediów ujawniło, że na pokładach tankowców pojawiły się osoby o przeszłości wojskowej lub związkach ze służbami bezpieczeństwa, których zadaniem jest kontrolowanie załóg. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/grupa-wagnera-i-gru-na-tankowcach-floty-cieni-to-reakcja-na-ruch-nato/rjzgr5e?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
pawel_breslau Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Koncern zbrojeniowy Fire Point pokazał nagranie wskazujące, że nowy pocisk balistyczny Ukrainy może być niedługo użyty do walki z siłami Rosji. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukrainski-atacms-na-ostatniej-prostej-koncern-pokazal-nagranie/3hxzfvh
Czlowieksniegu Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, pawel_breslau napisał: Wystąpienie z takiego Wyraźnie nie przeczytałeś całości mojego wpisu. Cały temat polegałby* tylko i wyłącznie na wystąpieniu lub próbach wystąpienia z NPT. Co nie przyniosłoby nic pozytywnego, a wręcz przeciwnie. A dlaczego na tym by polegał? Z prostego, powtórzę powodu, czyli Polska nie ma ani dziesiątków jak nie setek miliardów euro na ruszenie z miejsca i nie ma technicznych możliwości, aby ruszyć. * zacząłby i się skończył
Czlowieksniegu Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, pawel_breslau napisał: A widać, że pomarańcz Masz codziennie multum przykładów, że dla kilku bytów politycznych nie ma takiego tematu, że DTrump do końca Świata będzie Polski bronił, że USA najważniejszy, największy, itp.... Stąd każde szukanie alternatyw, pal licho czy i na ile realnych, jest wg nich nie do przyjęcia. Dwa- Putin osobiście, z biologicznych i politycznych powodów, nie jest nieśmiertelny. Czy i kto będzie po nim i czy Rosja będzie w znanej nam formie istniała- tego nie wiemy. Ale pomysł budowy od zera broni A przez Polskę, to zajęcie na pokolenia. Stąd logicznym wydaje się próba rozglądania się na boki i sprawdzenia, niekoniecznie na forum publicznym, czy i jak Nuclear Sharing można rozwinąć.
Cypis Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 54 minuty temu, Cypis napisał: i to niejeden Neptun , ale kilka IMG_1202.MP4 w sumie około 10 wybuchów w briańsku , między innymi w zakładzie produkującym systemy dla rakiet
Czlowieksniegu Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, pawel_breslau napisał: Pewnie, że serio. Muszę Cię przeprosić... Niesłusznie napisałem, że Polska nie ma tych N miliardów euro. Nie tylko "ma", ale i "ma" dowolną kwotę.
beaviso Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Cypis napisał: i to niejeden Neptun , ale kilka IMG_1202.MP4 Koniecznie z dźwiękiem! Co za pi...da obsrana! Miło się słucha :) M. Edytowane 2 godziny temu przez beaviso
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Histeryczny skowyt tego turańskiego troglodyty faktycznie jest jak najpiękniejsza muzyka. Głosuj dalej troglodyto na swojego Czastuszko Führera.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Cypis napisał: przylot Neptuna do briańska IMG_0689.MP4 Zaatakowany zakład to firma produkująca ok. 1500 komponentów do ruskich rakiet i cruise'ów. Media nie wykluczają, że był to test pierwszego ukraińskiego balistyka.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bodziu000000 napisał: Powinna teraz wkroczyć do akcji jedna z tych dwóch tlenionych dwórek-rusałek Glapy, która „zdradziła” i w przedziałku biustu miała studio nagraniowe.
Rekomendowane odpowiedzi