Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pamiętam, jak niedawno komentowany był telefon maszkarona, że Pegasus i inne takie miałyby z takim gratem problem ze względu na nieprzystawalność do współczesnej elektroniki. I maszkaron cieszył się z tego.

Przypuszczam, że to może być nieco podobnie, jak z Macintoshami. 20 lat temu przez 10 lat używałem Macintoshy różnych wersji. Zawsze było na nich zero wirusów. Nasi serwisanci zawsze mówili - „Panie, a komu by się chciało pisać wirusy na Maca, jeśli w Polsce to jest 8 procent rynku” (wtedy).

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano (edytowane)
5 minut temu, bjar_1 napisał:

Zaraz weekend. Wielu Polaków poleci w tych dniach na orbitę.

„Polecieć chcę, tam i z powrotem. Z ramion twych wprost do nieba, do nieba” :)

M.

Edytowane przez beaviso
Napisano

Ciekawe czy oni zdają sobie sprawę, że każdy ich wpis to straty mld dolarów dla budżetu USA i zwykłych ludzi? Wybór bezmózgiego egoisty był strzałem w 10.

Nie to, że coś sugeruję...😅

IMG_20250605_225016_024.jpg

Napisano
8 godzin temu, karpik napisał:

"Były doradca Trumpa Steve Bannon wezwał do deportacji Muska z kraju."

Musk wyłączy (lub ograniczy) X i Trump straci kontakt z światem. Bo kto czyta te Truth (?) Social. 

Ciekawe czy Sakiewicz się kiedyś pokłuci z pisiorstwem, ale by był cyrk :D