Haze25 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 58 minut temu, szutnik napisał: Niobel dla Trampka! I to już ! Pokojowy, a nawet dwupokojowy;) Ciekawe jaka tu będzie narracja jak mu się uda? 1 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Kwestia też tego "co, mu sie uda" jakby wyj...ał kacapów z Ukrainy i osiągnał w ten sposób pokój - to ja np bym sie ucieszył- gorzej jak on Ukraińców wyj..bie z Ukrainy i ogłosi pokój wspólnie z ruskimi Edytowane %s o %s przez canabis.dw 1 1 Cytuj
Haze25 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 godzin temu, canabis.dw napisał: Kwestia też tego "co, mu sie uda" jakby wyj...ał kacapów z Ukrainy i osiągnał w ten sposób pokój - to ja np bym sie ucieszył- gorzej jak on Ukraińców wyj..bie z Ukrainy i ogłosi pokój Nie jestem tak światły jak większość komentatorów na tym forum ale nawet mojej skromnej osobie wydaje się że jeżeli Ukraina zgodzi się na warunki pokojowe i zostanie on zawarty to Tramp osiągnie ogromny sukces. 2 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, Haze25 napisał: Nie jestem tak światły jak większość komentatorów na tym forum ale nawet mojej skromnej osobie wydaje się że jeżeli Ukraina zgodzi się na warunki pokojowe i zostanie on zawarty to Tramp osiągnie ogromny sukces. Nie na czasie jesteś. Ukraina zgodziła się na rozejm i czeka na ruch dzikich. Chyba, że pisząc "warunki pokojowe" masz na myśli ruskie warunki, które były tu zamieszczane wczoraj- tj. całkowita kapitulacja i rozbrojenie Ukrainy. Dla ciebie byłby to sukces pomarańczowego? Dla mnie zdrada i preludium do wojny. Cytuj
Haze25 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minut temu, karpik napisał: Dla ciebie byłby to sukces pomarańczowego? Dla mnie zdrada i preludium do wojny. Ciekawe podejście. Ukraińcy za ale ty przeciw. Jak oni tak mogą. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 5 minut temu, Haze25 napisał: Ciekawe podejście. Ukraińcy za ale ty przeciw. Jak oni tak mogą. Kto jest za? Ukraińcy są za przystaniem na warunki rosji? Skąd ty czerpiesz info? Z ruskiej "prawdy"? https://kultura.onet.pl/telewizja/rosyjska-propaganda-wykpiwa-plany-rozejmu-rozumiemy-pokoj-zupelnie-inaczej/dtg9sj5 Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
Haze25 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, karpik napisał: Kto jest za? Ukraińcy są za przystaniem na warunki rosji? Skąd ty czerpiesz info? Z ruskiej "prawdy". Z TVP info. Czyli mają się dalej bić. Może im pomożesz? Potrzebują takich kozaków na pierwszej linii. 1 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 12 minut temu, Haze25 napisał: Z TVP info. Czyli mają się dalej bić. Może im pomożesz? Potrzebują takich kozaków na pierwszej linii. Czyli problem jest z twoją percepcją. Słyszysz to co chcesz usłyszeć albo nie rozumiesz co się do ciebie mówi. 2 1 Cytuj
Haze25 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Brawo cronos. Tak najłatwiej. O co ci chodzi? Typowy ruski przekaz wojna ma trwać aż to całkowitego zniszczenia Ukrainy. Jak Tramp pomoże wynegocjować pokój który zaakceptują obydwie strony to będzie ogromny sukces również dla Polski. Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, Haze25 napisał: Brawo cronos. Tak najłatwiej. O co ci chodzi? Typowy ruski przekaz wojna ma trwać aż to całkowitego zniszczenia Ukrainy. Jak Tramp pomoże wynegocjować pokój który zaakceptują obydwie strony to będzie ogromny sukces również dla Polski. ??!! Nie ma trwać, powinna się już dawno skończyć, a w ogóle to się nie rozpocząć. Tramp pomoże? Jak na razie to kręci jak kret, dosłownie. Należy mu się za to medal dżdżownicy. A w ogóle to z nim nie zna się dnia, ani godziny, i ta gadka jest bez sensu. Miłego dnia :) 1 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 16 minut temu, Haze25 napisał: Typowy ruski przekaz wojna ma trwać aż to całkowitego zniszczenia Ukrainy Pewnie dużo łatwiej jest żyć jak się ma taką zero-jedynkową wizję świata Wyobraź sobie, że z punktu widzenia bezpieczeństwa Polski "lepsza" jest opcja dalszej kilkuletniej wojny na terenie Ukrainy, niż "pokój" na warunkach rosji i w perspektywie zasilenie armii dzikich milionami Ukraińców, których z przyjemnością putin rzuci na rzeź w kolejnej wojnie. 1 Cytuj
Haze25 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, karpik napisał: 30 minut temu, Haze25 napisał: Typowy ruski przekaz wojna ma trwać aż to całkowitego zniszczenia Ukrainy Pewnie dużo łatwiej jest żyć jak się ma taką zero-jedynkową wizję świata Wyobraź sobie, że z punktu widzenia bezpieczeństwa Polski "lepsza" jest opcja dalszej kilkuletniej wojny na terenie Ukrainy, niż "pokój" na warunkach rosji i w perspektywie zasilenie armii dzikich milionami Ukraińców, których z przyjemnością putin rzuci na rzeź w kolejnej wojnie. To by było najlepsze rozwiązanie. Ale mało realne bo ukry nie mają kim walczyć. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Godzinę temu, Haze25 napisał: Jak Tramp pomoże wynegocjować pokój To teraz porozmawiajmy serio i zejdźmy na ziemię...- wszystkim będzie łatwiej. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Czysto informacyjnie, dla tuzów, którzy informują, że wczoraj europosłowie PiS głosowali za "Tarczą Wschód" i pozostałymi... PS W ramach negacji europejskiej armii, choć dziś sytuacja jest dużo bardziej niebezpieczna... Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Poproszę o wyjaśnienie gdzie jest zapis o utracie suwerenności Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 26 minut temu, bodziu000000 napisał: Poproszę o wyjaśnienie gdzie jest zapis o utracie suwerenności Nie wytłumaczysz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi