0 opentany Napisano 1 Marzec Autor Napisano 1 Marzec Albo jak chcesz to 3000 PLN i oddam potrzebuje na wykrywacz to w tej cenie oddam 2
0 Landszaft Napisano 1 Marzec Napisano 1 Marzec opentany jak już to zaczynaj od 3 tys reali w złocie i przypadkiem nie wystawiaj na Allegro bo cię natną !!!! jak już to wystaw w Londyńskim Christie's . Tam będą się przynajmniej bili światowe rekiny numizmatyki . Jak powiedział kiedyś słynny mentor forum Odkrywcy " To nie są tanie rzeczy !!!! " 1
0 slav7 Napisano 1 Marzec Napisano 1 Marzec To nie ma co się śmiać... znalazłem kiedyś krągłość co wydawała się zapyziałą miedzianką, i czekała na oczyszczenie, aż się doczakała się, i okazała się srebrną 5 groszowką z 1840. Ale takie krajcarcy, to wydaje się, że srebro powinno się ukazazać bez większych makagiwów.
0 Tomasz70 Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec Ja tam widzę jeszcze jeden "drogi" fant. Ten znak wysokości może "kosztować" nawet 5 tyś. zeta...
0 bjar_1 Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec Teraz, mensguth6 napisał: Odpuszczam, bjar już się kreci :) Mam takie dwie, odpuszczam. Kupiłem je po 600E sztuka. 1
0 bjar_1 Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec Teraz, opentany napisał: Tomasz70 A gdzie to sprzedać Na allegro najlepiej, tylko trzeba dobrze opisać aukcję.
0 DARKOFF Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec 4 godziny temu, bjar_1 napisał: Na allegro najlepiej, tylko trzeba dobrze opisać aukcję. Oczywiście, ale nawet najlepszy opis nie uchroni przed zapłatą prowizji dla allegro. Czyli już w plecy.
0 bjar_1 Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec Trudno, skasuje parę tysięcy, to stać go będzie i na prowizję. Daj linka, jak wystawisz już. 1 1
0 Tomasz70 Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec 9 godzin temu, opentany napisał: Tomasz70 A gdzie to sprzedać Jest taka zasada stosowana powszechnie w prawie: Ignorantia Iuris nocet. Na początek więc proponuję więcej lektur, a w tym przypadku warto zacząć od art 48 ustawy z dnia 17 maja 1989 r. Prawo geodezyjne i kartograficzne. W kwestii monety są również odpowiednie przepisy, które mogą spaść znienacka, jak grom z jasnego nieba, o bardzo nietypowej porze wczesnego poranka... 1
0 mensguth6 Napisano 2 Marzec Napisano 2 Marzec Ojtam ,ojtam ! Czepiasz się bo zazdroscisz takich znajdek . Strzał życia. 1
0 szutnik Napisano 3 Marzec Napisano 3 Marzec 2 godziny temu, mensguth6 napisał: Ojtam ,ojtam ! Czepiasz się bo zazdroscisz takich znajdek . Strzał życia. W łeb ?
0 Haze25 Napisano 3 Marzec Napisano 3 Marzec Niby poważne forum a z opętanego robicie bekę a chłop w to wierzy.
Pytanie
opentany
Top Posters For This Question
23
13
6
2
Popular Days
1 Mar
34
2 Mar
12
3 Mar
6
4 Kwi
2
Top Posters For This Question
opentany 23 posts
bjar_1 13 posts
mensguth6 6 posts
Cyrograf15 2 posts
Popular Days
1 Mar 2025
34 posts
2 Mar 2025
12 posts
3 Mar 2025
6 posts
4 Kwi 2025
2 posts
Popular Posts
bjar_1
A kto tak powiedział, że poważne?
Cronos
Jak zamienisz ja w srebrną to niezły alchemik będziesz:)
opentany
Albo jak chcesz to 3000 PLN i oddam potrzebuje na wykrywacz to w tej cenie oddam
Posted Images
54 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi