0 opentany Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Albo jak chcesz to 3000 PLN i oddam potrzebuje na wykrywacz to w tej cenie oddam 2 Cytuj
0 Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s opentany jak już to zaczynaj od 3 tys reali w złocie i przypadkiem nie wystawiaj na Allegro bo cię natną !!!! jak już to wystaw w Londyńskim Christie's . Tam będą się przynajmniej bili światowe rekiny numizmatyki . Jak powiedział kiedyś słynny mentor forum Odkrywcy " To nie są tanie rzeczy !!!! " 1 Cytuj
0 slav7 Napisano %s o %s Napisano %s o %s To nie ma co się śmiać... znalazłem kiedyś krągłość co wydawała się zapyziałą miedzianką, i czekała na oczyszczenie, aż się doczakała się, i okazała się srebrną 5 groszowką z 1840. Ale takie krajcarcy, to wydaje się, że srebro powinno się ukazazać bez większych makagiwów. Cytuj
0 opentany Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Mensguth6 tak na poważnie to za 1000euro oddam Cytuj
0 Tomasz70 Napisano wczoraj o 07:11 Napisano wczoraj o 07:11 Ja tam widzę jeszcze jeden "drogi" fant. Ten znak wysokości może "kosztować" nawet 5 tyś. zeta... Cytuj
0 bjar_1 Napisano wczoraj o 08:43 Napisano wczoraj o 08:43 Teraz, mensguth6 napisał: Odpuszczam, bjar już się kreci :) Mam takie dwie, odpuszczam. Kupiłem je po 600E sztuka. 1 Cytuj
0 opentany Napisano wczoraj o 10:21 Autor Napisano wczoraj o 10:21 Tomasz70 A gdzie to sprzedać Cytuj
0 bjar_1 Napisano wczoraj o 10:33 Napisano wczoraj o 10:33 Teraz, opentany napisał: Tomasz70 A gdzie to sprzedać Na allegro najlepiej, tylko trzeba dobrze opisać aukcję. Cytuj
0 DARKOFF Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 4 godziny temu, bjar_1 napisał: Na allegro najlepiej, tylko trzeba dobrze opisać aukcję. Oczywiście, ale nawet najlepszy opis nie uchroni przed zapłatą prowizji dla allegro. Czyli już w plecy. Cytuj
0 bjar_1 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Trudno, skasuje parę tysięcy, to stać go będzie i na prowizję. Daj linka, jak wystawisz już. 1 1 Cytuj
0 Tomasz70 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 9 godzin temu, opentany napisał: Tomasz70 A gdzie to sprzedać Jest taka zasada stosowana powszechnie w prawie: Ignorantia Iuris nocet. Na początek więc proponuję więcej lektur, a w tym przypadku warto zacząć od art 48 ustawy z dnia 17 maja 1989 r. Prawo geodezyjne i kartograficzne. W kwestii monety są również odpowiednie przepisy, które mogą spaść znienacka, jak grom z jasnego nieba, o bardzo nietypowej porze wczesnego poranka... 1 Cytuj
0 mensguth6 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Ojtam ,ojtam ! Czepiasz się bo zazdroscisz takich znajdek . Strzał życia. 1 Cytuj
0 szutnik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, mensguth6 napisał: Ojtam ,ojtam ! Czepiasz się bo zazdroscisz takich znajdek . Strzał życia. W łeb ? Cytuj
0 Sedco Express Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Proponuję zaprzestać wpisywania tych bzdur ! Cytuj
0 Haze25 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Niby poważne forum a z opętanego robicie bekę a chłop w to wierzy. Cytuj
Pytanie
opentany
Top Posters For This Question
22
13
6
2
Popular Days
1 Mar
34
2 Mar
12
3 Mar
6
28 Lut
1
Top Posters For This Question
opentany 22 posts
bjar_1 13 posts
mensguth6 6 posts
Tomasz70 2 posts
Popular Days
1 Mar 2025
34 posts
2 Mar 2025
12 posts
3 Mar 2025
6 posts
28 Lut 2025
1 post
Popular Posts
Cronos
Jak zamienisz ja w srebrną to niezły alchemik będziesz:)
opentany
Albo jak chcesz to 3000 PLN i oddam potrzebuje na wykrywacz to w tej cenie oddam
bjar_1
Trudno, skasuje parę tysięcy, to stać go będzie i na prowizję. Daj linka, jak wystawisz już.
Posted Images
52 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi