sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Znaleziony w powiecie Strzeleckim województwo Opolskie. Rusek czy Niemiec? Oczywiście służby zostały powiadomione (Policja). Bardzo dziękuje za pomoc. Cytuj
0 hipolit-O4 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nie przeszedł przez lufę. Nie można nazwać niewybuchem. Kaliber od 75mm do 120mm? Cytuj
0 sebek1974 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Godzinę temu, Tyr napisał: sowiet 76,2 i raczej niewybuch. Tyr, możemy się nie zgadzać na różne tematy polityczne ale i tak dziękuje bardzo za odpowiedz. Miałem takie pode rżenie że ruski ale nie byłem pewny. Cytuj
0 sebek1974 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 2 minuty temu, hipolit-O4 napisał: Nie przeszedł przez lufę. Nie można nazwać niewybuchem. Kaliber od 75mm do 120mm? Niestety posiadam tylko to zdjęcie i nie wiem jakie ma dokładne wymiary. Cytuj
0 pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, Tyr napisał: sowiet 76,2 i raczej niewybuch. Bardziej niewypał Cytuj
0 kimax Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 17.01.2025 o 13:32, sebek1974 napisał: Znaleziony w powiecie Strzeleckim województwo Opolskie. Rusek czy Niemiec? Oczywiście służby zostały powiadomione (Policja). Bardzo dziękuje za pomoc. Witam tak z ciekawości jakie okolice powiatu, bo mieszkam tam Cytuj
0 sebek1974 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Godzinę temu, kimax napisał: Witam tak z ciekawości jakie okolice powiatu, bo mieszkam tam W okolicach Zimnej Wódki w lesie przez leśniczego. Cytuj
0 Rafik89 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam; Mam pytanie: W jaki sposób znalazłeś ten niewypał? Jeśli możesz udzielić odpowiedzi to proszę o odpowiedź. Cytuj
0 pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s 19 godzin temu, Tyr napisał: jeszcze bardziej niewystrzał;) Cytuj
0 szutnik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 52 minuty temu, Rafik89 napisał: Witam; Mam pytanie: W jaki sposób znalazłeś ten niewypał? Jeśli możesz udzielić odpowiedzi to proszę o odpowiedź. Przechodził z tragarzami Cytuj
0 sebek1974 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 3 godziny temu, Rafik89 napisał: Witam; Mam pytanie: W jaki sposób znalazłeś ten niewypał? Jeśli możesz udzielić odpowiedzi to proszę o odpowiedź. Ten pocisk został znaleziony przypadkowo przy pracach leśnych przez znajomego leśniczego. Cytuj
0 slav7 Napisano %s o %s Napisano %s o %s A czemóż to takie zainteresowanie i wzmożenie na temat tego tutaj pocisku? Rokt temu facet koło Magnusewa "odkrył" ponad 100 takich ;) Cytuj
0 Kee Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 11 godzin temu, slav7 napisał: A czemóż to takie zainteresowanie i wzmożenie na temat tego tutaj pocisku? Rokt temu facet koło Magnusewa "odkrył" ponad 100 takich ;) Zima, martwy okres dla wykopków więc każdy chce się trochę "rozerwać" Cytuj
0 Rafik89 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dzięki za odpowiedź sebek1974. Myślę, że jest zainteresowanie tym tematem, ponieważ jest to ciekawe znalezisko a zarazem niebezpieczne . Cytuj
Pytanie
sebek1974
Znaleziony w powiecie Strzeleckim województwo Opolskie. Rusek czy Niemiec? Oczywiście służby zostały powiadomione (Policja). Bardzo dziękuje za pomoc.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi