Ateka Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 godzin temu, sebek1974 napisał: Zbliża się kolejny finał WOŚP i z całego serca popieram kolejny finał, a jednocześnie bojkotuję i nienawidzę TV Republika i Telewizję wPolsce24. Zapraszam na dyskusję... WOŚP to świetna inicjatywa, która naprawdę zmienia wiele na lepsze. Cieszę się, że możemy wspierać coś tak wartościowego! 1 1
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Tobie by się przydał prywatny finał orkiestry, na porządne leczenie zamknięte.
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 minuty temu, Tyr napisał: W sumie tak... Banerami o sepsie Twój baner też jest.
M81 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 16 minut temu, Cronos napisał: Owsiak obniżył. https://krytykapolityczna.pl/gospodarka/wosp-jerzy-owsiak-klasa-wyzsza-srednia-nfz-polski-lad-komentarz-piotr-wojcik/
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, karpik napisał: Twój baner też jest. a wiesz, że to mój baner tępaku lewaku?
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Tyr napisał: a wiesz, że to mój baner tępaku lewaku? Ciekawsze jest, że jesteś pewien, iż "wygramy ze złem" dotyczy ciebie. Jesteś świadomy a nadal błądzisz
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s ty za to idziesz prosto w obranym kierunku... Ciekawe co cie tak pociąga w wizji "lepszego świata" fundowanego nam przez lewackich globalistów? Zamordyzm, bieda, cenzura a może lubisz i czekasz na śniadych i czarnych inżynierów. Jak te pierwsze dobrodziejstwa to do raszki lub na białoruś wyp...j a jak ostatnie na zachód Europy...
sebek1974 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 3 minuty temu, Tyr napisał: ty za to idziesz prosto w obranym kierunku... Ciekawe co cie tak pociąga w wizji "lepszego świata" fundowanego nam przez lewackich globalistów? Zamordyzm, bieda, cenzura a może lubisz i czekasz na śniadych i czarnych inżynierów. Jak te pierwsze dobrodziejstwa to do raszki lub na białoruś wyp...j a jak ostatnie na zachód Europy... A dla szanownego kolegi Tyr mam taki oto dokument. Proszę sobie wydrukować, podpisać i nosić przy sobie :)
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s niech się nie wpier..ala w politykę bo więcej szkody w przewidywalnej przyszłości zrobi Polakom, niż dobrego sprzętem w szpitalach...
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Tyr napisał: niech się nie wpier..ala w politykę bo więcej szkody w przewidywalnej przyszłości zrobi Polakom, niż dobrego sprzętem w szpitalach... Ale ty masz najebbane we łbie. Kliniczny przypadek. Weź ze sobą druczek. 3
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) a wy zrzeknijcie się pomocy w razie takich zamachów i ruchawek jak w zachodniej Europie ubogaconej kulturowo, bo za tym głosujecie by było jak tam... Edytowane %s o %s przez Tyr
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, Tyr napisał: a wy zrzeknijcie się pomocy w razie takich zamachów i ruchawek jak w zachodniej Europie ubogaconej kulturowo, bo z tym głosujecie by było jak tam... Od 15 lat straszą cię tym i żyjesz w ciągłym napięciu. Życzę ci, dla ukojenia i spokoju ducha, żeby w końcu przyszli i cię wydymali.
M81 Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://instytutsprawobywatelskich.pl/wielka-orkiestra-liberalnej-hipokryzji/
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, karpik napisał: Od 15 lat straszą cię tym i żyjesz w ciągłym napięciu. Życzę ci, dla ukojenia i spokoju ducha, żeby w końcu przyszli i cię wydymali. To znaczy polecasz z autopsji? Nie! Ja w przeciwieństwie do ciebie hetero...
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 32 minuty temu, Tyr napisał: niech się nie wpier..ala w politykę bo więcej szkody w przewidywalnej przyszłości zrobi Polakom, niż dobrego sprzętem w szpitalach... Uważaj żebyś w przypływie złości czegoś nazbyt nieobyczajnego nie wypalił, bo po Adamowiczu służby mogą być nadopiekuńcze i orkiestre bedziesz na mękach spędzał albo na obserwacji w Choroszczy
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jak, żeś taki sygnalista to koleżkom powiedz bo raczej oni a nie ja tu groźby i wyzwiska zapodają
Der Panzerfahrer Napisano %s o %s Napisano %s o %s Piěkny temat do pajacowania... żołnierzyk ma Pole do popisu... gdzie jest administracja i co ten temat ma fo tematyki forum.... ile można
Sedco Express Napisano %s o %s Napisano %s o %s OSZOŁOMY co do qurvy nędzy robi admin, że na to pozwala ! Co to ma za związek z tym forum !!!
Sedco Express Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wyciąg z Regulaminu Forum ""Zaśmiecania" forum informacjami nie związanymi z jego przeznaczeniem. Rozpowszechniania informacji nieprawdziwych lub mogących wprowadzać w błąd."
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 14 minut temu, Tyr napisał: Jak, żeś taki sygnalista to koleżkom powiedz bo raczej oni a nie ja tu groźby i wyzwiska zapodają Nie wiem ile masz lat, ale to jest INTERNET oni Tu sygnalistów nie potrzebują - to raz Bardziej chodziło mi o to żebyś troche spasował bo sie rozhisteryzowałeś za bardzo
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, Cronos napisał: Pomoc materialna to jedno, ale druga, nawet chyba ważniejsza rzecz, że Orkiestra łączy ludzi chcących pomagać. I to jest piękne:) Dlaczego przeciwnicy Orkiestry to wyborcy populistów? Bo chcą ( i potrafią) tylko dostawać, ale od siebie niczego dać nie potrafią. Smutni ludzie :( Tyle ideologicznego zaślepienia, fobii i nieprawdy w jednym poście. Plus ta dawka tolerancji i niewykluczanie osób którzy nie wpisują się w jeden jedyny słuszny sposób działania. Szacun, normalnie szacun.
Rekomendowane odpowiedzi