Skocz do zawartości

33. finał WOŚP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
9 godzin temu, sebek1974 napisał:

Zbliża się kolejny finał WOŚP i z całego serca popieram kolejny finał, a jednocześnie bojkotuję i nienawidzę TV Republika i Telewizję wPolsce24.

Zapraszam na dyskusję...🙂

1.png

2.webp

3 (4).jpg

WOŚP to świetna inicjatywa, która naprawdę zmienia wiele na lepsze. Cieszę się, że możemy wspierać coś tak wartościowego! ❤️

• Super 1
  • Tak trzymać 1
Napisano
3 minuty temu, karpik napisał:

Twój baner też jest.

P4buYz6PwixCjk1LU6IeD0eoTz9mVGH5.jpg

a wiesz, że to mój baner tępaku lewaku?

Napisano
2 minuty temu, Tyr napisał:

a wiesz, że to mój baner tępaku lewaku?

Ciekawsze jest, że jesteś pewien, iż "wygramy ze złem" dotyczy ciebie. 

Jesteś świadomy a nadal błądzisz🤣

Napisano

ty za to idziesz prosto w obranym kierunku... Ciekawe co cie tak pociąga w wizji "lepszego świata" fundowanego nam przez lewackich globalistów? Zamordyzm, bieda, cenzura a może lubisz  i czekasz na śniadych i czarnych inżynierów. Jak te pierwsze dobrodziejstwa to do raszki lub na białoruś wyp...j a jak ostatnie na zachód Europy... 

Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

ty za to idziesz prosto w obranym kierunku... Ciekawe co cie tak pociąga w wizji "lepszego świata" fundowanego nam przez lewackich globalistów? Zamordyzm, bieda, cenzura a może lubisz  i czekasz na śniadych i czarnych inżynierów. Jak te pierwsze dobrodziejstwa to do raszki lub na białoruś wyp...j a jak ostatnie na zachód Europy... 

A dla szanownego kolegi Tyr mam taki oto dokument. Proszę sobie wydrukować, podpisać i nosić przy sobie :)

55c2260c4afc0_o_xlarge.png

Napisano

niech się nie wpier..ala w politykę bo więcej szkody w przewidywalnej przyszłości zrobi Polakom, niż dobrego sprzętem w szpitalach...

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

niech się nie wpier..ala w politykę bo więcej szkody w przewidywalnej przyszłości zrobi Polakom, niż dobrego sprzętem w szpitalach...

Ale ty masz najebbane we łbie. Kliniczny przypadek. Weź ze sobą druczek.

• Tak trzymać 3
Napisano (edytowane)

a wy zrzeknijcie się pomocy w razie takich zamachów i ruchawek jak w zachodniej Europie ubogaconej kulturowo, bo za tym głosujecie by było jak tam... 

Edytowane przez Tyr
Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

a wy zrzeknijcie się pomocy w razie takich zamachów i ruchawek jak w zachodniej Europie ubogaconej kulturowo, bo z tym głosujecie by było jak tam... 

Od 15 lat straszą cię tym i żyjesz w ciągłym napięciu. Życzę ci, dla ukojenia i spokoju ducha, żeby w końcu przyszli i cię wydymali.

Napisano
1 minutę temu, karpik napisał:

Od 15 lat straszą cię tym i żyjesz w ciągłym napięciu. Życzę ci, dla ukojenia i spokoju ducha, żeby w końcu przyszli i cię wydymali.

To znaczy polecasz z autopsji? Nie! Ja w przeciwieństwie do ciebie hetero...

Napisano
32 minuty temu, Tyr napisał:

Uważaj żebyś w przypływie złości czegoś nazbyt nieobyczajnego nie wypalił, bo po Adamowiczu służby mogą być nadopiekuńcze i orkiestre bedziesz na mękach spędzał albo na obserwacji w Choroszczy

Napisano

Jak, żeś taki sygnalista to koleżkom powiedz bo raczej oni a nie ja tu groźby i wyzwiska zapodają

Napisano

Wyciąg z Regulaminu Forum

""Zaśmiecania" forum informacjami nie związanymi z jego przeznaczeniem.
Rozpowszechniania informacji nieprawdziwych lub mogących wprowadzać w błąd."

Napisano
14 minut temu, Tyr napisał:

Jak, żeś taki sygnalista to koleżkom powiedz bo raczej oni a nie ja tu groźby i wyzwiska zapodają

Nie wiem ile masz lat, ale to jest INTERNET oni Tu  sygnalistów nie potrzebują - to raz

Bardziej chodziło mi o to żebyś troche spasował bo sie rozhisteryzowałeś za bardzo

Napisano
3 godziny temu, Cronos napisał:

Pomoc materialna to jedno, ale druga, nawet chyba ważniejsza rzecz, że Orkiestra łączy ludzi chcących pomagać. I to jest piękne:)

Dlaczego przeciwnicy Orkiestry to wyborcy populistów? Bo chcą ( i potrafią) tylko dostawać, ale od siebie niczego dać nie potrafią. Smutni ludzie :(

Tyle ideologicznego zaślepienia, fobii i nieprawdy w jednym poście. Plus ta dawka tolerancji i niewykluczanie osób którzy nie wpisują się w jeden jedyny słuszny sposób działania.

Szacun, normalnie szacun.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie