karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, Tyr napisał: Wieta, kmioty lewackie, że jest takie powiedzonko, które doskonale obrazuje wasze poglądy;) Jedzta gówno, przecież miliardy much nie mogą się mylić. Taką muszą enteligencję tu reprezentujecie:) Jest też inne w temacie: Pszczoła nie ma czasu na mówienie muchom, że miód jest lepszy od gówna. Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 14 minut temu, Tyr napisał: kanał bis nie pij tyle kmiocie, bo pytanie nie było do ciebie.... No i czego głąbie się pyszczysz i wyzwiskami rzucasz jak ja dobrze dla Ciebie chciałem - to nie moja wina jest że żadnej refleksji wywołać sie nie udało Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ciekawe informacje z WP.PL Wysokiej rangi urzędnik USA spotkał się z Aleksandrem Łukaszenką - ceny ziemniaków podskoczą Przyjaciel Putina wskazał na Polskę. - "oczywiście chętną" do rozbioru Ukrainy. Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Co wy bidaki zrobicie jak razem do jednego okopu pójdziecie w razie W ? 1 Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, karpik napisał: Jest też inne w temacie: Pszczoła nie ma czasu na mówienie muchom, że miód jest lepszy od gówna. staram się jak mogę poświęcić ci trochę czasu:) Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, lowiec napisał: Co wy bidaki zrobicie jak razem do jednego okopu pójdziecie w razie W ? Damy sobie radę, będziemy czekać na Tyra. Rzucą go na z-szturm :) Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Teraz, Cronos napisał: Damy sobie radę, będziemy czekać na Tyra. Rzucą go na z-szturm :) Właśnie pisałem, że nie wybieram się do ruskich okopów. Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Taki pościk mi się przypomniał. Bez związku. "W pewnym momencie Trump miał powiedzieć do byłego prezydenta: "wycofałem się z tego. Chodzi o warunki. Możesz to sobie wyobrazić?". Następnie Obama roześmiał się, a Trump dodał: "a potem to zrobię"." Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Cronos napisał: Damy sobie radę, będziemy czekać na Tyra. Rzucą go na z-szturm :) Cronos Typowo polski paradoks polega na tym, że będziecie/ lub my w jednym leju siedzieli. Z rozrzewnieniem wspominając radosne wspólne opluwanie quasi przedszkolne na odległość. Taka to nasza przypadłość narodowa. Ocenianie faktów jedynie z własnej perspektywy i własnego "wydaje mi się" jako pewnika, jedynego właściwego punktu odniesienia. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 13 minut temu, karpik napisał: Właśnie pisałem, że nie wybieram się do ruskich okopów. ja wolę Ukraińców (mimo wszystko) ale czemu teraz te nasiedlone nie idą bronić ojczyzny ojców i dziadów? Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Więc tu (z mojej perspektywy oczywiście) propagandowy żarcik częściowy jednego z białokoszulnych bliźniaków granicznych: No chyba, że ktoś mi wytłumaczy (przystępnie) co tam robił Trzasku... Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 14.02.2025 o 20:38, canabis.dw napisał: Skoro Sikorski bredzi i jego wypowiedz jest oderwana od rzeczywistości to weź mi wytłumacz dlaczego ruska flota czarnomorska dostała takie baty i jak wyglądają nasze możliwości i szanse w temacie przeciwdziałania lub zestrzeliwania ruskich pocisków przeciw okretowych Taka sobie historia. Cytuj
formoza58 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, Tyr napisał: wyciągnęli z formaliny. A nazwisko mówi samo za siebie:) Nie " szarp" ludzi, których , nie znasz. I nie ubliżaj tym którzy mają to nazwisko, nie mając nic wspólnego ze wspomnianą przez Ciebie kanalią. Są chyba granice Twojej głupoty? Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) granice twojej nie mają? Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 37 minut temu, Tyr napisał: A nazwisko mówi samo za siebie:) Trochę za dużo... 28 minut temu, formoza58 napisał: nie ubliżaj tym którzy mają to nazwisko, nie mając nic wspólnego ze wspomnianą przez Ciebie kanalią. Tyr spasuj formoza58 zwrócił ci na to uwagę przy czym dopisując co nie co - więc również Specjalnie to zaognianie ? Bo wykasując docinki to całkiem normalne gaworzenie jest. A tak to robi się niepotrzebny zgrzyt. Edytowane %s o %s przez lowiec Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Właśnie przed chwilą słyszałem Sikorskiego w radiu PR3: "Polska reprezentowana jest przez przyszłego prezydenta" No to są jaja. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 43 minuty temu, lowiec napisał: Właśnie przed chwilą słyszałem Sikorskiego w radiu PR3: "Polska reprezentowana jest przez przyszłego prezydenta" No to są jaja. Niestety ma rację. Tyle, że Rafałek byłby dobry na rok 2010. Do poklepywania i uroczystości gdzie trzeba się pokazać z uśmiechniętą japą. Nie wiem czy się odnajdzie w ciężkich czasach... Radek chyba lepiej by się sprawdził. On by sam tę wojnę wywołał i byłoby z dyni 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi