Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

Wieta, kmioty lewackie, że jest takie powiedzonko, które doskonale obrazuje wasze poglądy;)

Jedzta gówno, przecież miliardy much nie mogą się mylić. Taką muszą enteligencję tu reprezentujecie:)

Jest też inne w temacie:

Pszczoła nie ma czasu na mówienie muchom, że miód jest lepszy od gówna.

Napisano
14 minut temu, Tyr napisał:

kanał bis nie pij tyle kmiocie,  bo pytanie nie było do ciebie.... 

No i czego głąbie się pyszczysz i wyzwiskami rzucasz jak ja dobrze dla Ciebie chciałem - to nie moja wina jest że żadnej refleksji wywołać sie nie udało

Napisano
3 minuty temu, karpik napisał:

Jest też inne w temacie:

Pszczoła nie ma czasu na mówienie muchom, że miód jest lepszy od gówna.

staram się jak mogę poświęcić ci trochę czasu:)

Napisano
2 minuty temu, lowiec napisał:

Co wy bidaki zrobicie jak razem do jednego okopu pójdziecie w razie W     ?             😱

🤣

Damy sobie radę, będziemy czekać na Tyra. Rzucą go na z-szturm :)

Napisano
Teraz, Cronos napisał:

Właśnie pisałem, że nie wybieram się do ruskich okopów.😅

Napisano

Taki pościk mi się przypomniał.

Bez związku.

"W pewnym momencie Trump miał powiedzieć do byłego prezydenta: "wycofałem się z tego. Chodzi o warunki. Możesz to sobie wyobrazić?". Następnie Obama roześmiał się, a Trump dodał: "a potem to zrobię"."

Napisano
2 minuty temu, Cronos napisał:

Cronos 

Typowo polski paradoks polega na tym, że będziecie/ lub my w jednym leju siedzieli.

Z rozrzewnieniem wspominając radosne wspólne opluwanie quasi przedszkolne na odległość.

Taka to nasza przypadłość narodowa. Ocenianie faktów jedynie z własnej perspektywy i własnego "wydaje mi się" jako pewnika, jedynego właściwego punktu odniesienia.

Napisano (edytowane)
13 minut temu, karpik napisał:

Właśnie pisałem, że nie wybieram się do ruskich okopów.😅

ja wolę Ukraińców (mimo wszystko) ale czemu teraz te nasiedlone nie idą bronić ojczyzny ojców i dziadów? 

Edytowane przez Tyr
Napisano

Więc tu (z mojej perspektywy oczywiście) propagandowy żarcik częściowy jednego z białokoszulnych bliźniaków granicznych:

No chyba, że ktoś mi wytłumaczy (przystępnie) co tam robił Trzasku...

Napisano
W dniu 14.02.2025 o 20:38, canabis.dw napisał:

Skoro Sikorski bredzi i jego wypowiedz jest oderwana od rzeczywistości to weź mi wytłumacz dlaczego ruska flota czarnomorska dostała takie baty i jak wyglądają nasze możliwości i szanse w temacie przeciwdziałania lub zestrzeliwania ruskich pocisków przeciw okretowych

Taka sobie historia.

Napisano
5 minut temu, Tyr napisał:

wyciągnęli z formaliny. A nazwisko mówi samo za siebie:)

Nie " szarp" ludzi, których , nie znasz. I nie ubliżaj  tym którzy mają to nazwisko, nie mając nic wspólnego ze wspomnianą przez Ciebie kanalią. Są chyba granice Twojej głupoty? 

Napisano (edytowane)
37 minut temu, Tyr napisał:

A nazwisko mówi samo za siebie:)

Trochę za dużo...

28 minut temu, formoza58 napisał:

nie ubliżaj  tym którzy mają to nazwisko, nie mając nic wspólnego ze wspomnianą przez Ciebie kanalią.

Tyr spasuj 

formoza58 zwrócił ci na to uwagę przy czym dopisując co nie co  - więc również

Specjalnie to zaognianie ? Bo wykasując docinki to całkiem normalne gaworzenie jest. A tak to robi się niepotrzebny zgrzyt. 

Edytowane przez lowiec
Napisano

Właśnie przed chwilą słyszałem Sikorskiego w radiu PR3:

"Polska reprezentowana jest przez przyszłego prezydenta"

No to są jaja. 

Napisano
43 minuty temu, lowiec napisał:

Właśnie przed chwilą słyszałem Sikorskiego w radiu PR3:

"Polska reprezentowana jest przez przyszłego prezydenta"

No to są jaja. 

Niestety ma rację. Tyle, że Rafałek byłby dobry na rok 2010. Do poklepywania i uroczystości gdzie trzeba się pokazać z uśmiechniętą japą. Nie wiem czy się odnajdzie w ciężkich czasach...

Radek chyba lepiej by się sprawdził. On by sam tę wojnę wywołał i byłoby z dyni 😈

• Haha 1