Cypis Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Wielka Brytania dostarczyła na Ukrainę morskie drony systemów Wasp i Snapper Cytuj
karpik Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, bodziu000000 napisał: Nie w temacie jestem. Co zmieniły efy i co zmienią żaboloty? Cytuj
Cypis Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, karpik napisał: Nie w temacie jestem. Co zmieniły efy i co zmienią żaboloty? Tak wg. mnie: po pierwsze primo - odstraszanie ruskich litaków dalej od granicy po drugie primo - do zwalczania ruskich rakiet po trzecie primo - (francuzy, nie wiem czy też F-16) platformy do ataków rakietami dalekiego zasięgu i bombami kierowanymi Cytuj
MarekA Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, karpik napisał: Nie w temacie jestem. Co zmieniły efy i co zmienią żaboloty? Nic nie zmienią - Ukraina nadal będzie miała sprawne samoloty bojowe. Poradzieckie samoloty są albo zniszczone albo zajechana (zalatane) do stanu złomu. Cytuj
karpik Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu "Kilka dni temu nasi żołnierze zaatakowali tzw. Selidove. W wyniku strajku wszyscy dowódcy 35. Brygady Strzelców Zmotoryzowanych, operującej na kierunku Pokrowskoje, zostali zlikwidowani." Cytuj
sebek1974 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 5 godzin temu, bodziu000000 napisał: No to ukrom brakuje już chyba tylko szwedzkich Viggenów i Drakenów do kompletu. Cytuj
Cypis Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, sebek1974 napisał: No to ukrom brakuje już chyba tylko szwedzkich Viggenów i Drakenów do kompletu. ale najważniejsze dla wygrania wojny to chyba FA-50 Cytuj
Erih Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Cypis napisał: ale najważniejsze dla wygrania wojny to chyba FA-50 O tym czymś jest inny wątek. Cytuj
MarekA Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu "Partię gogli FPV Skyzone Cobra X v4 przekazał nam mężczyzna o imieniu Roman, udzielając nam wsparcia humanitarnego. Po włączeniu okularów nastąpiła detonacja i eksplozja. Po otwarciu partii okazało się, że w każdym produkcie znajdowały się zapakowane materiały wybuchowe." to ruska strona: https://topwar.ru/258978-v-rf-podtverdili-diversiju-ukrainskih-specsluzhb-s-otpravkoj-zaminirovannyh-ochkov-dlja-fpv-dronov.html Cytuj
MarekA Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu (edytowane) https://x.com/i/status/1888016161595605374 Edytowane 24 minuty temu przez MarekA Cytuj
MarekA Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu „Wojna bardzo szybko niszczy człowieczeństwo, można się zatracić. Traktując swoich wrogów jako ludzi, sam pozostaję człowiekiem, pomimo tej tragicznej sytuacji” – opowiada Oleksej. https://oko.press/donbas-kiedy-bitwa-sie-konczy-czarne-tulipany-szukaja-cial-poleglych-zolnierzy-zdjecia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi