Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
59 minut temu, Tyr napisał:

Chciałeś powiedzieć, że fizycznie chyba? Raczej nie można kogoś bez intelektu znokautować intelektualnie... 

analiza polityki gospodarczej niemiec - Szukaj w Google

analiza polityki niemiec - Szukaj w Google

plany gospodarcze niemiec - Szukaj w Google

Ja by było mało to to w innych językach też są ciekawe publikacje...

Postawiłeś tezę - "Niemce uważają, każde niemce i od zawsze, że oni powinni władać Europą. Teraz plan mają taki, że zajmą się dilowaniem, żarłem z mercosur i ukrainy po wykończeniu rolnictwa w UE, ruskim gazem po wojnie i sprzedażą nam naszego węgla. Sami w ramach tych układów uratują swój przemysł a nam przypadnie rola bagiennego rezerwatu i taniej siły roboczej... '"

Stwierdziłes, że twoja teza jest umotywowana konkretnymi "analizami polityczno-gospodarczymi"

Po czym  każesz mi wpisac w google te 3 idiotyczne frazy..... mam rozumieć, że przeczytałeś wszystko i tych 3 linków z googla  :D

No chyba, że to moja teza jest prawdziwa - jesteś zwykłym matołkiem, który swoją wizje świata - wziętą z dupy - argumentuje  wymyślonymi/urojonymi  "analizami polityczno-gospodarczymi"

PS.  Ale wiesz, że to Ty  powinieneś mieć ten "intelekt"  którym "nokałtujesz" kogoś kto ma go mniej lub wcale...

PS2. Mieszkasz/pochodzisz może z Pacanowa?

Napisano

Swoją droga to polecam - "krótki film o prawdzie i fałszu" Skifuna na youtube - w ramach gimnastyki intelektualnej, można  spróbować policzyć wszystkie błędy poznawcze/ merytoryczne które robi nasz kolega TYR  :D

Napisano

O tobie można sparafrazować pewne hasło;)

Komuszki wszystkich nacji łączcie się bo jedynie w💩(śmierdzącej) jesteście silni i inteligentni;) ale leniwi jak tusk i trzaskowski, bo inaczej byś sobie znalazł sam a nie skamlał o podanie na tacy, czego i tak nie przeczytasz a jak przeczytasz to nie zrozumiesz. Proponuję dobrać sobie kilku koleżków z podobnym iq i może dobijecie razem do 110:)

Napisano
2 godziny temu, M81 napisał:

😂

Chyba ktoś pomylił obrazę człowieka z groźbami. To są dwie odrębne rzeczy. Co do osoby oskarżonej o szpiegostwo to się nie wypowiem bo sprawy nie śledziłem ale niedawny przykład jednego z polityków (specjalnie nie podaję jakiej partii aby nie podnosić emocji), który wylądował na Węgrzech unikając odpowiedzialności, pokazuje tylko, że coś faktycznie jest coś nie tak z naszymi służbami.  

Napisano
21 minut temu, canabis.dw napisał:

Swoją droga to polecam - "krótki film o prawdzie i fałszu" Skifuna na youtube - w ramach gimnastyki intelektualnej, można  spróbować policzyć wszystkie błędy poznawcze/ merytoryczne które robi nasz kolega TYR  :D

Daj se spokój, z niego się można tylko nabijać:) Myślę że on też się nabija, bo coś tak głupiego nie mogło by egzystować z biologicznego punktu widzenia:)

• Tak trzymać 2
Napisano
2 minuty temu, Tyr napisał:

O tobie można sparafrazować pewne hasło;)

Komuszki wszystkich nacji łączcie się bo jedynie w💩(śmierdzącej) jesteście silni i inteligentni;) ale leniwi jak tusk i trzaskowski, bo inaczej byś sobie znalazł sam a nie skamlał o podanie na tacy, czego i tak nie przeczytasz a jak przeczytasz to nie zrozumiesz. Proponuję dobrać sobie kilku koleżków z podobnym iq i może dobijecie razem do 110:)

Śmieszny jesteś , za każdym razem gdy ktoś chce od Ciebie jakieś konkrety dotyczące idiotyzmów, które z taką pewnością siebie wygłaszasz -to zaczynasz rzucać jakimiś - "lewakami", " komuchami" itp Co ma oczywiście zerową wartość  merytoryczną i świadczy po prostu, że nie umiesz obronić głupot które głosisz

Napisano
6 minut temu, Cronos napisał:

Daj se spokój, z niego się można tylko nabijać:) Myślę że on też się nabija, bo coś tak głupiego nie mogło by egzystować z biologicznego punktu widzenia:)

Opcje są tu tylko dwie - fanatyczny głupek albo błyskotliwy troll zatrudniony przez Tuska

Napisano (edytowane)

dobra, kronos, daj, możesz razem z canałembis  dw własne  argumenty;) ja się postaram odpowiedzieć

Edytowane przez Tyr
Napisano (edytowane)
41 minut temu, Tyr napisał:

dobra, kronos, daj, możesz razem z canałembis  dw własne  argumenty;) ja się postaram odpowiedzieć

Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami...

Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne  "lewctwo""komuchy"-  również  bez wartości

Twoje poglądy to zlepek ogólnikowych haseł, belkot , urojenia, fobie  i nic wiecej, ale ego masz wyjebane w kosmos  wiec przeszacowujesz swoje zdolności

Edytowane przez canabis.dw
  • Tak trzymać 1
  • Haha 1
Napisano
6 minut temu, canabis.dw napisał:

Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami...

Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne  "lewctwo""komuchy"-  również  bez wartości

Napisano
8 minut temu, canabis.dw napisał:

Misiu nie targaj się tak bardzo;)

Napisano
6 minut temu, Tyr napisał:

Misiu nie targaj się tak bardzo;)

Klasycznie - jak ktoś chce od Ciebie konkretów to robisz debilne zwody

Dyskusja z Tobą jest równie warościowa co  rozmowa z betonowym słupkiem ogrodzeniowym

Napisano
15 minut temu, morek napisał:

A to wątek o wojnie na wschodzie czy polsko-polskiej ?

Akurat kierunek w jakim idą Niemcy i USA ma związek z wojną toczącą się i tą hipotetyczną, która może być udziałem Polski. Kierunek ten podoba się piss i ich wyznawcom dlatego grzecznie i kulturalnie trzeba powiedzieć tyrowi, że jest debilem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie