Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ale się nie masz co bać... Jak im donek nie odda, to nie mają szans :) Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, bogdan76 napisał: https://www.facebook.com/watch/?v=1196164834953254&rdid=V9lxWwsOx9GB00Ab Zazwyczaj unikam polityki i dyskusji, ale dostałem taki filmik i nie ukrywam, że mnie trochę wprawił w konsternację. A pomyslałes może o tym, że kupić trzy flagi, karnister benzyn,zapałki, załozyć kominiarkę i wygłosić dowolna bzdurę może każdy? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, Tyr napisał: Sie nie martw Bogdan... Śmiecie z Polski wymieciem:) Ty specjalista od geopolityki i gier wywiadu - nie wiidzsz oczywistego propagadnowego charakteru tego filimiku? Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Tyr napisał: i jeszcze kupić perfekcyjny ukraiński:) Tyś kupił perfekcyjny Polski, czy coś to znaczy? Choć z perfekcyjnym bym się kłócił 1 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 7 minut temu, Tyr napisał: i jeszcze kupić perfekcyjny ukraiński:) To mi wytłumacz jaki był cel nagrywania tego- bo trzech pajacy w czapkach, bawiących sie zapałkami raczej nigkogo w Polsce nie wystraszy, ale może za to wzbudzić gniew, u takich jak Ty matołków Edytowane %s o %s przez canabis.dw 1 Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s nazywasz mnie matołkiem śmieciu upaiński? Nie bój, nie bój wymieciem:) Cytuj
PAULUS_pl Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 3 minuty temu, Tyr napisał: nazywasz mnie matołkiem śmieciu upaiński? Nie bój, nie bój wymieciem:) Skąd ty taką miotłę weźmiesz... BTW. Ja z kolei jestem skłonny nazwać cię osłem i onucą. Edytowane %s o %s przez PAULUS_pl Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 minuty temu, Tyr napisał: nazywasz mnie matołkiem śmieciu upaiński? Nie bój, nie bój wymieciem:) Nie tylko nazywam ale i uważam Cię za matołka i cały czas mnie w tym utwierdzasz 2 Cytuj
bogdan76 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 27 minut temu, canabis.dw napisał: A pomyslałes może o tym, że kupić trzy flagi, karnister benzyn,zapałki, załozyć kominiarkę i wygłosić dowolna bzdurę może każdy? Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, PAULUS_pl napisał: Skąd ty taką miotłę weźmiesz... z drewutni;) Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, canabis.dw napisał: Nie tylko nazywam ale i uważam Cię za matołka i cały czas mnie w tym utwierdzasz Możesz śmieciu w realu to powtórzyć? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, bogdan76 napisał: Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii. Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Tyr napisał: Możesz śmieciu w realu to powtórzyć? Ja bym bardzo chciał, tylko wizy chyba ciężko dostać:/ 1 1 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Tyr napisał: Możesz śmieciu w realu to powtórzyć? Człowieku weź tabletke jakąś i sie tak nie spinaj bo sie ośmieszasz Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:) Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minut temu, Cronos napisał: Ja bym bardzo chciał, tylko wizy chyba ciężko dostać:/ To z rosji nadajesz? Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Teraz, Tyr napisał: To z rosji nadajesz? Idź "wyjaśniać Wołyń" hahaha Cytuj
bogdan76 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, canabis.dw napisał: Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu. 1 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 minuty temu, Tyr napisał: Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:) Jeśli to jest Twój argument za autentycznością tego filmiku - to ja nawet nie musze Cię wyzywać - sam się intelektualnie pogrążasz i każdy (oprócz Ciebie) to widzi 1 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, bogdan76 napisał: Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu. Jeśli film okazałby sie prawdziwy to masz rację - byłby to i tak promil bardzo głupiego marginesu Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, bogdan76 napisał: Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu. Uwierz to nie jest promil... Cytuj
MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Tyr napisał: Uwierz to nie jest promil... Daleko nie trzeba szukać. Osły są wszędzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi