Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Tyr napisał:

Sie nie martw Bogdan... Śmiecie z Polski wymieciem:)

Ty specjalista od geopolityki i gier wywiadu - nie wiidzsz oczywistego propagadnowego charakteru tego filimiku?

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

i jeszcze kupić perfekcyjny ukraiński:)

Tyś kupił perfekcyjny Polski, czy coś to znaczy? Choć z perfekcyjnym bym się kłócił 

• Super 1
Napisano (edytowane)
7 minut temu, Tyr napisał:

i jeszcze kupić perfekcyjny ukraiński:)

To mi wytłumacz jaki był cel nagrywania tego- bo trzech pajacy w czapkach, bawiących sie zapałkami raczej nigkogo w Polsce nie wystraszy, ale może za to wzbudzić gniew, u takich jak Ty matołków

Edytowane przez canabis.dw
  • Super 1
Napisano (edytowane)
3 minuty temu, Tyr napisał:

nazywasz mnie matołkiem śmieciu upaiński?

Nie bój, nie bój wymieciem:)

Skąd ty taką miotłę weźmiesz...

BTW. Ja z kolei jestem skłonny nazwać cię osłem i onucą.

Edytowane przez PAULUS_pl
Napisano
4 minuty temu, Tyr napisał:

nazywasz mnie matołkiem śmieciu upaiński?

Nie bój, nie bój wymieciem:)

Nie tylko nazywam ale i uważam Cię za matołka i cały czas mnie w tym utwierdzasz

• Super 2
Napisano
27 minut temu, canabis.dw napisał:

A pomyslałes może o tym, że  kupić trzy flagi, karnister benzyn,zapałki, załozyć kominiarkę i wygłosić dowolna bzdurę może każdy?

Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii.

Napisano
2 minuty temu, canabis.dw napisał:

Nie tylko nazywam ale i uważam Cię za matołka i cały czas mnie w tym utwierdzasz

Możesz śmieciu w realu to powtórzyć?

Napisano
1 minutę temu, bogdan76 napisał:

Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii.

Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

Możesz śmieciu w realu to powtórzyć?

Ja bym bardzo chciał, tylko wizy chyba ciężko dostać:/

• Tak trzymać 1
  • Haha 1
Napisano

Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie  a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:)

Napisano
7 minut temu, Cronos napisał:

Ja bym bardzo chciał, tylko wizy chyba ciężko dostać:/

To z rosji nadajesz?

Napisano
3 minuty temu, canabis.dw napisał:

Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego

Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu.

• Super 1
Napisano
4 minuty temu, Tyr napisał:

Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie  a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:)

Jeśli to jest Twój argument za autentycznością tego filmiku - to ja nawet  nie musze Cię wyzywać - sam się intelektualnie pogrążasz i każdy (oprócz Ciebie) to widzi

• Super 1
Napisano
1 minutę temu, bogdan76 napisał:

Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu.

Jeśli film okazałby sie prawdziwy to masz rację - byłby to i tak promil bardzo głupiego marginesu

Napisano
2 minuty temu, bogdan76 napisał:

Uwierz to nie jest promil...