karpik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Tyr napisał: a lewackie łajzy zawsze wytłumaczą, że wszystko jest OK i nie zasłużyliśmy:) Coś ci się chyba pogibało. Ty masz przez najbliższe przynajmniej 3 lata się cieszyć, że Amerykańce dojeżdżają lewacką Polskę i ustawiają ją w drugim rzędzie. Cytuj
Tyr Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Czy aż taki cymboł jesteś? To lewus bidon... Cytuj
Tyr Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, bodziu000000 napisał: Poczytaj komentarze pod jego filmami na YT, szczególnie przy tych angielskich... Tylko co by ci dupska na LEWĄ stronę nie wykręciło ze złości:) Cytuj
karpik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Tyr napisał: Czy aż taki cymboł jesteś? To lewus bidon... No co ty? Niemożliwe .Lewacki bidon dojeżdża lewacką Polskę ? To strach się bać co zrobi pomarańczowy Cytuj
karpik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Tyr napisał: Poczytaj komentarze pod jego filmami na YT, szczególnie przy tych angielskich... Tylko co by ci dupska na LEWĄ stronę nie wykręciło ze złości:) Ty wiesz mośku, że większość z tych komentarzy to ruskie boty, które całkiem przypadkiem chcą wypromować tego typa. Dziwię się, że jeszcze służby się nim nie zajęły. Cytuj
Tyr Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Mosiek to sobie w rodzinie możesz mówić... I nic nie poradzisz... takie już są lewusy... Ziemia płaska a do tego płonie, jaruzelski demokratą a tusk Polakiem... Cytuj
canabis.dw Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Tyr napisał: A ty niepełnosprytny jesteś, że w linku nie doczytałeś ew nie zrozumiałeś? Raczej przeczytałem i stwierdziłem, ze tylko debil może używać takiego argumentu Cytuj
Tyr Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu "Raczej przeczytałem" lewacki debilizm;) ... rwał cię nać... To raczej czy przeczytałeś? Cytuj
canabis.dw Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Tyr napisał: "Raczej przeczytałem" lewacki debilizm;) ... rwał cię nać... To raczej czy przeczytałeś? Rzeczywiscie błąd stylistyczny. Raczej- przeczytałem i stwierdziłem, że tylko debil może używać takiego argumentu Btw. Możesz mi wytłumaczyć - tytanie intelektu- co to znaczy "lewacki" bo używasz tego w tak wielu kontekstach, że już nie wiadomo o co Ci idzie Cytuj
Cronos Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, canabis.dw napisał: co to znaczy "lewacki" Jejku, może Tobie się uda wyciągnąć od Niego jakiejś sensownej odpowiedzi na to pytanie... Trzymam na pewno kciuki, a nuż maszyna losująca w głowie splecie wyrazy w sensowne zdanie:) Edytowane 6 godzin temu przez Cronos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi