Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minuty temu, Tyr napisał:

a lewackie łajzy zawsze wytłumaczą, że wszystko jest OK i nie zasłużyliśmy:)

Coś ci się chyba pogibało.

Ty masz przez najbliższe przynajmniej 3 lata się cieszyć, że Amerykańce dojeżdżają lewacką Polskę i ustawiają ją w drugim rzędzie.

1iyxrEobzx4CMmCi.jpg

156dJCxCAXfNtxra.jpg

Napisano
10 minut temu, bodziu000000 napisał:

Poczytaj komentarze pod jego filmami na YT, szczególnie przy tych angielskich... Tylko co by ci dupska na LEWĄ stronę nie wykręciło ze złości:)

Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

Czy aż taki cymboł jesteś? To lewus bidon... 

No co ty? Niemożliwe .Lewacki bidon dojeżdża lewacką Polskę 😜? To strach się bać co zrobi pomarańczowy🤣

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

Poczytaj komentarze pod jego filmami na YT, szczególnie przy tych angielskich... Tylko co by ci dupska na LEWĄ stronę nie wykręciło ze złości:)

Ty wiesz mośku, że większość z tych komentarzy to ruskie boty, które całkiem przypadkiem chcą wypromować tego typa. Dziwię się, że jeszcze służby się nim nie zajęły.

Napisano

Mosiek to sobie w rodzinie możesz mówić... I nic nie poradzisz... takie już są lewusy... Ziemia płaska a do tego płonie, jaruzelski demokratą a tusk Polakiem... 

Napisano
1 godzinę temu, Tyr napisał:

A ty niepełnosprytny jesteś, że w linku nie doczytałeś ew nie zrozumiałeś?

Raczej przeczytałem i stwierdziłem, ze tylko debil może używać takiego argumentu

Napisano
3 godziny temu, Tyr napisał:

"Raczej przeczytałem" lewacki debilizm;) ... rwał cię nać... To raczej czy przeczytałeś? 

Rzeczywiscie błąd stylistyczny.

Raczej- przeczytałem i stwierdziłem, że tylko debil może używać takiego argumentu

Btw. Możesz mi wytłumaczyć - tytanie intelektu- co to znaczy "lewacki" bo używasz tego w tak wielu kontekstach, że już nie wiadomo o co Ci idzie

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, canabis.dw napisał:

co to znaczy "lewacki"

Jejku, może Tobie się uda wyciągnąć od Niego jakiejś sensownej odpowiedzi na to pytanie... Trzymam na pewno kciuki, a nuż maszyna losująca w głowie splecie wyrazy w sensowne zdanie:)

Edytowane przez Cronos