Cypis Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 (edytowane) 21 minut temu, M81 napisał: Szanowni. Dziwi mnie, że nikt nie zwrócił uwagi na tę interesującą informację może był na jednym kursie z tyrem , pinokiem , kurduplem , maciarem i ojcem dyrektorem adriana wykluczam , za tępy Edytowane 21 Luty 2025 przez Cypis 1
Cypis Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 (edytowane) 3 minuty temu, bodziu000000 napisał: no w sobotę leci tam Maliniak (vel. Adrian), więc kompromitacji będzie ciąg dalszy Edytowane 21 Luty 2025 przez Cypis
Cronos Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 16 minut temu, M81 napisał: Szanowni. Dziwi mnie, że nikt nie zwrócił uwagi na tę interesującą informację https://ciekawostkihistoryczne.pl/2024/11/04/donald-trump-i-kgb/ książki nie czytałem, ale zapowiada się ciekawie, nawet jak w legendzie jest 1% prawdy
Tyr Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 4 minuty temu, Cronos napisał: https://ciekawostkihistoryczne.pl/2024/11/04/donald-trump-i-kgb/ książki nie czytałem, ale zapowiada się ciekawie, nawet jak w legendzie jest 1% prawdy mniej więcej jak u lewactwa i liberalstwa...Polityką i gospodarką się nie interesuję ale jak ja nienawidzę tej prawicy;)
Tyr Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 8 minut temu, Cypis napisał: no w sobotę leci tam Maliniak (vel. Adrian), więc kompromitacji będzie ciąg dalszy kurła trza wysłać Komorowskiego to by wyjaśnił, że powinni pilnować żon i jak się robi bigos;)
Cronos Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 1 minutę temu, Tyr napisał: mniej więcej jak u lewactwa i liberalstwa...Polityką i gospodarką się nie interesuję ale jak ja nienawidzę tej prawicy;) Co Ty pleciesz? Szanuje prawicę, ale nie psycho bezmózgie prawactwo, które reprezentujesz. Od nienawiści to Ty jesteś krypto tęczowy kolego:)
Tyr Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 słuchaj cronos. Ogólnie, to ty taki Bolek Cienki z Wackiem Miętkim w jednej osobie...
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 1 minutę temu, Tyr napisał: mniej więcej jak u lewactwa i liberalstwa...Polityką i gospodarką się nie interesuję ale jak ja nienawidzę tej prawicy;) Polecałem już tu innym i tobie polecam poznać historię pomarańczowego psa. Choćby kilka starych filmów dokumentalnych, z przed wejścia w politykę. Przestaniesz wtedy racjonalizować działania zdrajcy, bo tam nie ma niespodzianek. Jest prosta droga do władzy i pieniędzy - cynicznie, po trupach, bezprawnie, bez litości i zasad. Piss lubi to. 1
Tyr Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 cały ten opis to bardziej donka przypomina. Różnica taka , Trump sam wydrapał a naszego donka wypchnęli do Polski niemce w ramach odwiecznej przyjaźni...
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 1 minutę temu, Tyr napisał: cały ten opis to bardziej donka przypomina. Różnica taka , Trump sam wydrapał a naszego donka wypchnęli do Polski niemce w ramach odwiecznej przyjaźni... Pantofelek to przy tobie profesor kosmologii. Kończę z tobą pisać na dziś, bo ta głupota może być zaraźliwą. 1 1
Tyr Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 2 minuty temu, karpik napisał: Pantofelek to przy tobie profesor kosmologii. Kończę z tobą pisać na dziś, bo ta głupota może być zaraźliwą. taki wpis wytrych, jak się nie ma argumentów...Wyjściówka;) Bravo ty...
Cronos Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 12 minut temu, Tyr napisał: słuchaj cronos. Ogólnie, to ty taki Bolek Cienki z Wackiem Miętkim w jednej osobie... Tyś widział miętkiego:p a nie... czekaj:) Dychnij sobie, załóż foliowy berecik i podładuj baterie ( tylko nie niemieckie!), bo już pieprzysz nudy.
canabis.dw Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 2 minuty temu, Tyr napisał: taki wpis wytrych, jak się nie ma argumentów...Wyjściówka;) Bravo ty... Ty swoje urojenia podajesz jako argumenty - wymyślasz coś sobie i stwierdzasz - ja tak myślem wiec to prawda
M81 Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 50 minut temu, Cronos napisał: https://ciekawostkihistoryczne.pl/2024/11/04/donald-trump-i-kgb/ książki nie czytałem, ale zapowiada się ciekawie, nawet jak w legendzie jest 1% prawdy Zapewne jest równie ciekawa jak historia Tu-95 zestrzelonego przez Bayraktara nad Morzem Kaspijskim
M81 Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 Lubicie badania opinii publicznej? Sondaż z okazji 100 strony: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-02-21/polscy-zolnierze-w-ukrainie-jest-najnowszy-sondaz/
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 (edytowane) 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Panie i Panowie... I co... bedziesz Pan ten syf tolerował? odkrywcy i poszukiwacze.... psia was mać... pieniacze i kanapowi pseudo znawcy... na innych forach ogony podkulone bo administracja na pysk wywali, a tu....? Jak wolno to dlaczego nie.... fuj... cymbały Edytowane 21 Luty 2025 przez Der Panzerfahrer
Tyr Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 14 minut temu, canabis.dw napisał: ja tak myślem wiec to prawda myśleć se możesz, ale, nie musisz szczytować, to tylko twoja prawda;) i naucz się po polskiemu pisać bo tyle ortów robisz, że wstyd ... O gramatycznych nie wspomnę
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 4 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał: I co... bedziesz Pan ten syf tolerował? odkrywcy i poszukiwacze.... psia was mać... pieniacze i kanapowi pseudo znawcy... na innych forach ogony podkulone bo administracja na pysk wywali, a tu....? Jak wolno to dlaczego nie.... fuj... cymbały Konfitura...stop... goń się...stop...nikt cię to dyskusji nie zapraszał...stop 3 1
morek Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 Nie znudziło się Wam jeszcze tak szczekać jeden na drugiego ?
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 Teraz, karpik napisał: Konfitura...stop... goń się...stop...nikt cię to dyskusji nie zapraszał...stop Nikt cie kmiotku w bereciku nie pyta o pozwolenie... ty możesz pisać farmazony se pisz... na płocie sąsiada... jak ci pozwoli
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 6 minut temu, morek napisał: Nie znudziło się Wam jeszcze tak szczekać jeden na drugiego ? Zapisałem kolegę. Dam znać jak mi się znudzi, jak tak bardzo zainteresowany 1
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 7 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Nikt cie kmiotku w bereciku nie pyta o pozwolenie... ty możesz pisać farmazony se pisz... na płocie sąsiada... jak ci pozwoli Hipokryto. Wchodzisz z buciorami, nieproszony. Każesz nie robić syfu i w drugim wpisie robisz syf. Jak myślisz, że ktoś wierzy, że ty tu dla dobra forum występujesz, to masz o swoich zdolnościach zbyt wysokie mniemanie. 1
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 8 minut temu, karpik napisał: Hipokryto. Wchodzisz z buciorami, nieproszony. Każesz nie robić syfu i w drugim wpisie robisz syf. Jak myślisz, że ktoś wierzy, że ty tu dla dobra forum występujesz, to masz o swoich zdolnościach Nie tobie decydować o tym kto tutaj zabera głos... jesteś zwykłym frustratem z kompleksem niższości... i wara ci do oceny innych.... sam powiedziałeś że jesteś malutki i nic nie znaczysz... i tego się trzymaj
Cronos Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 Teraz, Der Panzerfahrer napisał: Nie tobie decydować o tym kto tutaj zabera głos... jesteś zwykłym frustratem z kompleksem niższości... i wara ci do oceny innych.... sam powiedziałeś że jesteś malutki i nic nie znaczysz... i tego się trzymaj Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra...
Rekomendowane odpowiedzi