Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jeśli odetnie to da ogromną przewagę... Ale Zełeński wybrał stronę już dawno i z niemcami chciał grać...

Napisano
Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Ten wpis oznacza, że nie jest dobrze.

Nadal czekam, aż prezydent RP powie, co mu zostało powiedziane w kwestii naszego kraju, a to, że nie mówi, oznacza nieciekawą sytuację.

• Słabe 1
Napisano (edytowane)
11 minut temu, bjar_1 napisał:

Tak, jak Duda w DPS-ach - 100% 🤣

Karpik ale o hospicjach nie wspomniałeś...:(

Edytowane przez Tyr
Napisano
2 minuty temu, karpik napisał:

Ten wpis oznacza, że nie jest dobrze.

Nadal czekam, aż prezydent RP powie, co mu zostało powiedziane w kwestii naszego kraju, a to, że nie mówi, oznacza nieciekawą sytuację.

dyplomacja lubi ciszę i jest wielowymiarowa, dowiesz się w swoim czasie z książek;)

Napisano (edytowane)
18 minut temu, Tyr napisał:

jeśli odetnie to da ogromną przewagę... Ale Zełeński wybrał stronę już dawno i z niemcami chciał grać...

Żeleński grał z wszystkimi i wchodził każdemu w tyłek.

Twój przekaz, że "trump wie więcej" można podpiąć pod punkt z listy żałoby. 

Kundel mówił wyraźnie rok temu, że zakończy ją szybko i pisałem tu wtedy, że "zakończy" ją zgadzając się na wszystko co chce Putin. Nie ma to nic wspólnego z aktualną sytuacją na froncie. Nie ma mowy o większych przełomach, a ruskie wojsko wygląda coraz gorzej co potwierdzają wszystkie znaki na niebie i ziemi.

🍊 jest po prostu zdrajcą a pisdzielce nadal się z nim układają, mając w rzyci interesy i bezpieczeństwo Polski. Partię piss trzeba jak najszybciej zdelegalizować, a zdrajców i złodziei osądzić.

Edytowane przez karpik
  • Tak trzymać 3
  • Słabe 1
Napisano (edytowane)
21 minut temu, M81 napisał:

Szanowni. Dziwi mnie, że nikt nie zwrócił uwagi na tę interesującą informację

GkT8zmMXQAA7l_p.jpg

może był na jednym kursie z tyrem , pinokiem , kurduplem , maciarem i ojcem dyrektorem

adriana wykluczam , za tępy 

Edytowane przez Cypis
  • Haha 1
Napisano (edytowane)
3 minuty temu, bodziu000000 napisał:

no w sobotę leci tam Maliniak (vel. Adrian), więc kompromitacji będzie ciąg dalszy 

Edytowane przez Cypis
Napisano
8 minut temu, Cypis napisał:

no w sobotę leci tam Maliniak (vel. Adrian), więc kompromitacji będzie ciąg dalszy 

kurła trza wysłać Komorowskiego to by wyjaśnił, że powinni pilnować żon i jak się robi bigos;)

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

mniej więcej jak u lewactwa i liberalstwa...Polityką i gospodarką się nie interesuję ale jak ja nienawidzę tej prawicy;)

Co Ty pleciesz? Szanuje prawicę, ale nie psycho bezmózgie prawactwo, które reprezentujesz. Od nienawiści to Ty jesteś krypto tęczowy kolego:)

Napisano

mniej więcej jak u lewactwa i liberalstwa...Polityką i gospodarką się nie interesuję ale jak ja nienawidzę tej prawicy;)

Polecałem już tu innym i tobie polecam poznać historię pomarańczowego psa. Choćby kilka starych filmów dokumentalnych, z przed wejścia w politykę. Przestaniesz wtedy racjonalizować działania zdrajcy, bo tam nie ma niespodzianek. Jest prosta droga do władzy i pieniędzy - cynicznie, po trupach, bezprawnie, bez litości i zasad. 

Piss lubi to.

• Słabe 1
Napisano

cały ten opis to bardziej donka przypomina. Różnica taka , Trump sam wydrapał a naszego donka wypchnęli do Polski niemce w ramach odwiecznej przyjaźni... 

Napisano

cały ten opis to bardziej donka przypomina. Różnica taka , Trump sam wydrapał a naszego donka wypchnęli do Polski niemce w ramach odwiecznej przyjaźni... 

Pantofelek to przy tobie profesor kosmologii. Kończę z tobą pisać na dziś, bo ta głupota może być zaraźliwą.

• Tak trzymać 1
  • Słabe 1
Napisano
2 minuty temu, karpik napisał:

Pantofelek to przy tobie profesor kosmologii. Kończę z tobą pisać na dziś, bo ta głupota może być zaraźliwą.

taki wpis wytrych, jak się nie ma argumentów...Wyjściówka;) Bravo ty...

Napisano
12 minut temu, Tyr napisał:

słuchaj cronos. Ogólnie, to ty taki Bolek Cienki z Wackiem Miętkim w jednej osobie...

Tyś widział miętkiego:p a nie... czekaj:) Dychnij sobie, załóż foliowy berecik i podładuj baterie ( tylko nie niemieckie!), bo już pieprzysz nudy.

Napisano
2 minuty temu, Tyr napisał:

taki wpis wytrych, jak się nie ma argumentów...Wyjściówka;) Bravo ty...

Ty  swoje urojenia podajesz jako argumenty - wymyślasz coś sobie  i stwierdzasz - ja tak myślem wiec to prawda

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

Panie i Panowie...

I co... bedziesz Pan ten syf tolerował? odkrywcy i poszukiwacze.... psia was mać... pieniacze i kanapowi pseudo znawcy... na innych forach ogony podkulone bo administracja na pysk wywali, a tu....? Jak wolno to dlaczego nie.... fuj... cymbały

Edytowane przez Der Panzerfahrer
Napisano
14 minut temu, canabis.dw napisał:

ja tak myślem wiec to prawda

myśleć se możesz, ale,  nie musisz szczytować, to tylko twoja prawda;)  i naucz się po polskiemu pisać bo tyle ortów robisz, że wstyd ... O gramatycznych  nie wspomnę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie