Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
41 minut temu, Tyr napisał:

dobra, kronos, daj, możesz razem z canałembis  dw własne  argumenty;) ja się postaram odpowiedzieć

Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami...

Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne  "lewctwo""komuchy"-  również  bez wartości

Twoje poglądy to zlepek ogólnikowych haseł, belkot , urojenia, fobie  i nic wiecej, ale ego masz wyjebane w kosmos  wiec przeszacowujesz swoje zdolności

Edytowane przez canabis.dw
  • Tak trzymać 1
  • Haha 1
Napisano
6 minut temu, canabis.dw napisał:

Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami...

Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne  "lewctwo""komuchy"-  również  bez wartości

Napisano
8 minut temu, canabis.dw napisał:

Misiu nie targaj się tak bardzo;)

Napisano
6 minut temu, Tyr napisał:

Misiu nie targaj się tak bardzo;)

Klasycznie - jak ktoś chce od Ciebie konkretów to robisz debilne zwody

Dyskusja z Tobą jest równie warościowa co  rozmowa z betonowym słupkiem ogrodzeniowym

Napisano
15 minut temu, morek napisał:

A to wątek o wojnie na wschodzie czy polsko-polskiej ?

Akurat kierunek w jakim idą Niemcy i USA ma związek z wojną toczącą się i tą hipotetyczną, która może być udziałem Polski. Kierunek ten podoba się piss i ich wyznawcom dlatego grzecznie i kulturalnie trzeba powiedzieć tyrowi, że jest debilem.

Napisano
2 godziny temu, canabis.dw napisał:

Klasycznie - jak ktoś chce od Ciebie konkretów to robisz debilne zwody

Dyskusja z Tobą jest równie warościowa co  rozmowa z betonowym słupkiem ogrodzeniowym

tylko , że słupek wydaje się inteligentniejszy

Napisano

Genów nie wydłubiesz... Tacy jak ty, canałbis i jeszcze paru od wieków stawiali bramy powitalne dla najeźdźców... 

canałbis często ci się zdarza dyskutować z betonowymi słupkami? 

Napisano
10 minut temu, Tyr napisał:

Genów nie wydłubiesz... Tacy jak ty, canałbis i jeszcze paru od wieków stawiali bramy powitalne dla najeźdźców... 

canałbis często ci się zdarza dyskutować z betonowymi słupkami? 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Głupota "Człowiek ciemny bywa łatwowierny, uparty przy swoim zdaniu, skłonny do fanatyzmu; największej bredni uwierzy, jak prawdzie rozumem wywiedzionej, do której jakiś wstręt czuje" Chyba najbardziej do Ciebie pasuje:)

• Tak trzymać 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie