canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 59 minut temu, Tyr napisał: Chciałeś powiedzieć, że fizycznie chyba? Raczej nie można kogoś bez intelektu znokautować intelektualnie... analiza polityki gospodarczej niemiec - Szukaj w Google analiza polityki niemiec - Szukaj w Google plany gospodarcze niemiec - Szukaj w Google Ja by było mało to to w innych językach też są ciekawe publikacje... Postawiłeś tezę - "Niemce uważają, każde niemce i od zawsze, że oni powinni władać Europą. Teraz plan mają taki, że zajmą się dilowaniem, żarłem z mercosur i ukrainy po wykończeniu rolnictwa w UE, ruskim gazem po wojnie i sprzedażą nam naszego węgla. Sami w ramach tych układów uratują swój przemysł a nam przypadnie rola bagiennego rezerwatu i taniej siły roboczej... '" Stwierdziłes, że twoja teza jest umotywowana konkretnymi "analizami polityczno-gospodarczymi" Po czym każesz mi wpisac w google te 3 idiotyczne frazy..... mam rozumieć, że przeczytałeś wszystko i tych 3 linków z googla :D No chyba, że to moja teza jest prawdziwa - jesteś zwykłym matołkiem, który swoją wizje świata - wziętą z dupy - argumentuje wymyślonymi/urojonymi "analizami polityczno-gospodarczymi" PS. Ale wiesz, że to Ty powinieneś mieć ten "intelekt" którym "nokałtujesz" kogoś kto ma go mniej lub wcale... PS2. Mieszkasz/pochodzisz może z Pacanowa? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Swoją droga to polecam - "krótki film o prawdzie i fałszu" Skifuna na youtube - w ramach gimnastyki intelektualnej, można spróbować policzyć wszystkie błędy poznawcze/ merytoryczne które robi nasz kolega TYR :D Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s O tobie można sparafrazować pewne hasło;) Komuszki wszystkich nacji łączcie się bo jedynie w(śmierdzącej) jesteście silni i inteligentni;) ale leniwi jak tusk i trzaskowski, bo inaczej byś sobie znalazł sam a nie skamlał o podanie na tacy, czego i tak nie przeczytasz a jak przeczytasz to nie zrozumiesz. Proponuję dobrać sobie kilku koleżków z podobnym iq i może dobijecie razem do 110:) Cytuj
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, M81 napisał: Chyba ktoś pomylił obrazę człowieka z groźbami. To są dwie odrębne rzeczy. Co do osoby oskarżonej o szpiegostwo to się nie wypowiem bo sprawy nie śledziłem ale niedawny przykład jednego z polityków (specjalnie nie podaję jakiej partii aby nie podnosić emocji), który wylądował na Węgrzech unikając odpowiedzialności, pokazuje tylko, że coś faktycznie jest coś nie tak z naszymi służbami. Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 21 minut temu, canabis.dw napisał: Swoją droga to polecam - "krótki film o prawdzie i fałszu" Skifuna na youtube - w ramach gimnastyki intelektualnej, można spróbować policzyć wszystkie błędy poznawcze/ merytoryczne które robi nasz kolega TYR :D Daj se spokój, z niego się można tylko nabijać:) Myślę że on też się nabija, bo coś tak głupiego nie mogło by egzystować z biologicznego punktu widzenia:) 2 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Tyr napisał: O tobie można sparafrazować pewne hasło;) Komuszki wszystkich nacji łączcie się bo jedynie w(śmierdzącej) jesteście silni i inteligentni;) ale leniwi jak tusk i trzaskowski, bo inaczej byś sobie znalazł sam a nie skamlał o podanie na tacy, czego i tak nie przeczytasz a jak przeczytasz to nie zrozumiesz. Proponuję dobrać sobie kilku koleżków z podobnym iq i może dobijecie razem do 110:) Śmieszny jesteś , za każdym razem gdy ktoś chce od Ciebie jakieś konkrety dotyczące idiotyzmów, które z taką pewnością siebie wygłaszasz -to zaczynasz rzucać jakimiś - "lewakami", " komuchami" itp Co ma oczywiście zerową wartość merytoryczną i świadczy po prostu, że nie umiesz obronić głupot które głosisz Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, Cronos napisał: Daj se spokój, z niego się można tylko nabijać:) Myślę że on też się nabija, bo coś tak głupiego nie mogło by egzystować z biologicznego punktu widzenia:) Opcje są tu tylko dwie - fanatyczny głupek albo błyskotliwy troll zatrudniony przez Tuska Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) dobra, kronos, daj, możesz razem z canałembis dw własne argumenty;) ja się postaram odpowiedzieć Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s żeby nie ta pisowska banda t to niemce poddali by Ukrainę w 2 tygodnie;) Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 41 minut temu, Tyr napisał: dobra, kronos, daj, możesz razem z canałembis dw własne argumenty;) ja się postaram odpowiedzieć Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami... Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne "lewctwo""komuchy"- również bez wartości Twoje poglądy to zlepek ogólnikowych haseł, belkot , urojenia, fobie i nic wiecej, ale ego masz wyjebane w kosmos wiec przeszacowujesz swoje zdolności Edytowane %s o %s przez canabis.dw 1 1 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 20 minut temu, Tyr napisał: żeby nie ta pisowska banda t to niemce poddali by Ukrainę w 2 tygodnie;) Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, canabis.dw napisał: Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami... Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne "lewctwo""komuchy"- również bez wartości Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, canabis.dw napisał: Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami... Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne "lewctwo""komuchy"- również bez wartości Misiu nie targaj się tak bardzo;) Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, Tyr napisał: Misiu nie targaj się tak bardzo;) Klasycznie - jak ktoś chce od Ciebie konkretów to robisz debilne zwody Dyskusja z Tobą jest równie warościowa co rozmowa z betonowym słupkiem ogrodzeniowym Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 15 minut temu, morek napisał: A to wątek o wojnie na wschodzie czy polsko-polskiej ? Akurat kierunek w jakim idą Niemcy i USA ma związek z wojną toczącą się i tą hipotetyczną, która może być udziałem Polski. Kierunek ten podoba się piss i ich wyznawcom dlatego grzecznie i kulturalnie trzeba powiedzieć tyrowi, że jest debilem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi