bodziu000000 Napisano 30 Styczeń 2025 Autor Napisano 30 Styczeń 2025 Panie i panowie, najciemniej pod latarnią
Tyr Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 żeby nie ta pisowska banda t to niemce poddali by Ukrainę w 2 tygodnie;)
canabis.dw Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 (edytowane) 41 minut temu, Tyr napisał: dobra, kronos, daj, możesz razem z canałembis dw własne argumenty;) ja się postaram odpowiedzieć Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami... Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne "lewctwo""komuchy"- również bez wartości Twoje poglądy to zlepek ogólnikowych haseł, belkot , urojenia, fobie i nic wiecej, ale ego masz wyjebane w kosmos wiec przeszacowujesz swoje zdolności Edytowane 30 Styczeń 2025 przez canabis.dw 1 1
karpik Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 20 minut temu, Tyr napisał: żeby nie ta pisowska banda t to niemce poddali by Ukrainę w 2 tygodnie;)
Tyr Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 6 minut temu, canabis.dw napisał: Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami... Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne "lewctwo""komuchy"- również bez wartości
Tyr Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 8 minut temu, canabis.dw napisał: Ośle-tumanie-baranie-pacanie to TY stawiasz TEZĘ wiec do Ciebie należy jej obrona argumentami... Ja jedynie rzuciłem 'sprawdzam" co do Twoich twierdzeń i jedyne na co było Cie stać to 3 bezwartościowe linki i klasyczne "lewctwo""komuchy"- również bez wartości Misiu nie targaj się tak bardzo;)
canabis.dw Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 6 minut temu, Tyr napisał: Misiu nie targaj się tak bardzo;) Klasycznie - jak ktoś chce od Ciebie konkretów to robisz debilne zwody Dyskusja z Tobą jest równie warościowa co rozmowa z betonowym słupkiem ogrodzeniowym
morek Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 A to wątek o wojnie na wschodzie czy polsko-polskiej ?
karpik Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 15 minut temu, morek napisał: A to wątek o wojnie na wschodzie czy polsko-polskiej ? Akurat kierunek w jakim idą Niemcy i USA ma związek z wojną toczącą się i tą hipotetyczną, która może być udziałem Polski. Kierunek ten podoba się piss i ich wyznawcom dlatego grzecznie i kulturalnie trzeba powiedzieć tyrowi, że jest debilem.
Cypis Napisano 30 Styczeń 2025 Napisano 30 Styczeń 2025 2 godziny temu, canabis.dw napisał: Klasycznie - jak ktoś chce od Ciebie konkretów to robisz debilne zwody Dyskusja z Tobą jest równie warościowa co rozmowa z betonowym słupkiem ogrodzeniowym tylko , że słupek wydaje się inteligentniejszy
karpik Napisano 31 Styczeń 2025 Napisano 31 Styczeń 2025 14 minut temu, bodziu000000 napisał: Dupa mu się pali. Miota się. Miodzio.
karpik Napisano 31 Styczeń 2025 Napisano 31 Styczeń 2025 "Drony zaatakowały rafinerię ropy naftowej w obwodzie wołgogradzkim Przypuszczalnie chodzi o rafinerię Łukoil-Wołgogradnieftiepiepiererabotka. Według gubernatora, pożar w zakładzie wybuchł na skutek spadających gruzów." VID_20250131_083505_367.mp4 VID_20250131_083452_110.mp4
Tyr Napisano 31 Styczeń 2025 Napisano 31 Styczeń 2025 12 godzin temu, canabis.dw napisał: Klasycznie - jak ktoś chce od Ciebie konkretów to robisz debilne zwody Dyskusja z Tobą jest równie warościowa co rozmowa z betonowym słupkiem ogrodzeniowym Na umowę z Mercosur naciskają Niemcy, szukają rynków zbytu masz canałbis
karpik Napisano 31 Styczeń 2025 Napisano 31 Styczeń 2025 3 minuty temu, Tyr napisał: Na umowę z Mercosur naciskają Niemcy, szukają rynków zbytu masz canałbis Ma to nie być na rękę naszym rolnikom? To wyraźny znak, że trzeba to wprowadzić. Niewdzięczne cwaniaki na postronku ruskich sabotażystów.
Tyr Napisano 31 Styczeń 2025 Napisano 31 Styczeń 2025 Genów nie wydłubiesz... Tacy jak ty, canałbis i jeszcze paru od wieków stawiali bramy powitalne dla najeźdźców... canałbis często ci się zdarza dyskutować z betonowymi słupkami?
Cronos Napisano 31 Styczeń 2025 Napisano 31 Styczeń 2025 10 minut temu, Tyr napisał: Genów nie wydłubiesz... Tacy jak ty, canałbis i jeszcze paru od wieków stawiali bramy powitalne dla najeźdźców... canałbis często ci się zdarza dyskutować z betonowymi słupkami? https://pl.wikipedia.org/wiki/Głupota "Człowiek ciemny bywa łatwowierny, uparty przy swoim zdaniu, skłonny do fanatyzmu; największej bredni uwierzy, jak prawdzie rozumem wywiedzionej, do której jakiś wstręt czuje" Chyba najbardziej do Ciebie pasuje:) 1
Rekomendowane odpowiedzi